Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (124)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lori pupicei
ralu am raspuns

+32 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Simo o sa vezi k o sa primesti numai vesti bune bafta multa

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 30 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

fetelor care sunteti in prenatal, am si eu o intrebare - cum faceti cu prenatalul pe luna decembrie, avand in vedere ca pe 1 e liber? Am vrut sa sun azi sa le spun sa-mi pastreze cu data de 01.12, dar am uitat... Mi-e ca pe 2, daca imi pare concediul cu data de 2 nu-i ok...of, nu stiu, dar stiu ca apar probleme mari cu concediile astea. Voi cum ati procedat???

Mirelush o sa mearga prietena mea la sotul ei in vizita si atunci pe anunt, promit!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+

nu-i problema, o sa iti dea cu data de 1, nu conteaza ca e liber

36+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Simo eu zic ca o sa te linisteasca raspunsul

32 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

[quote]citat din mesajul lui Lorich

fetelor care sunteti in prenatal, am si eu o intrebare - cum faceti cu prenatalul pe luna decembrie, avand in vedere ca pe 1 e liber? Am vrut sa sun azi sa le spun sa-mi pastreze cu data de 01.12, dar am uitat... Mi-e ca pe 2, daca imi pare concediul cu data de 2 nu-i ok...of, nu stiu, dar stiu ca apar probleme mari cu concediile astea. Voi cum ati procedat???

dr mea mi.a spus ca: prenatalul se poate lua in orice zi a lunii ( na cu cat mai repede cu atat mai bine ) iar pe 1 nu cred ca vor lucra
te duci pe 6 si la data acordarii scrie 6 dar la valabilitate va intra 1-31 dec

monika

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza34+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

eu m-am chinuit 10 ani...cu 3 operatii de desfundarea trompelor...cu histeroscopii si histerosalpingografii..si o mie de analize plus fertilizarile...si nimeni nu mi-a dat un leu(ma refer la stata aici)de aia sunt inversunata,numai eu stiu cat m-am chinuit si vreau sa stau cu copilul meu acasa macar 2 ani sa ma bucur de anii de suferinta si chin

Citat:
citat din mesajul lui aditzaC

angie trankila ... nu te incinge , ca afara e frig da ?..glumesc
si eu m.am luptat cu infertilitatea trei ani si ceva ..stiu ce inseamna si te inteleg perfect ..

aditza34+ mihai

Angie +31

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

saru 'manasa stii ca a mai trecut

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Angi sa treaca din suparare

mirela vezi k iti trimit pm

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 30 zile pana la marea intalnire

Angie +31

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

[quote]citat din mesajul lui angieangie

eu m-am chinuit 10 ani...cu 3 operatii de desfundarea trompelor...cu histeroscopii si histerosalpingografii..si o mie de analize plus fertilizarile...si nimeni nu mi-a dat un leu(ma refer la stata aici)de aia sunt inversunata,numai eu stiu cat m-am chinuit si vreau sa stau cu copilul meu acasa macar 2 ani sa ma bucur de anii de suferinta si chin

offf....te inteleg ...si eu sunt operata , endometrioza , numai am o trompa ..deci si ovarul degeaba il am si numai eu stiu prin cate trat si chin am trecut .

aditza34+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Simo, te asteptam numai cu vesti bune!!!!
Monica, draga de tine! tu esti responsabila cu starea noastra de bine. Si noi te iubim pe tine.

31+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

am revenit si noi am fost la biserica si ne-a prins ninsoarea
si sunt inghetata de numai pot
a-ti camcat am lipsit

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput