Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (124)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

angie trankila ... nu te incinge , ca afara e frig da ?..glumesc
si eu m.am luptat cu infertilitatea trei ani si ceva ..stiu ce inseamna si te inteleg perfect ..

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza34+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

fetelor care sunteti in prenatal, am si eu o intrebare - cum faceti cu prenatalul pe luna decembrie, avand in vedere ca pe 1 e liber? Am vrut sa sun azi sa le spun sa-mi pastreze cu data de 01.12, dar am uitat... Mi-e ca pe 2, daca imi pare concediul cu data de 2 nu-i ok...of, nu stiu, dar stiu ca apar probleme mari cu concediile astea. Voi cum ati procedat???

Mirelush o sa mearga prietena mea la sotul ei in vizita si atunci pe anunt, promit!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Angi sa treaca din suparare

mirela vezi k iti trimit pm

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

AMR 30 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Eu va iubesc pe toate!!

Fiecare cu parerea ei! Doar nu va enervati, fetelor! Mai mult decat o petitie si eventual o iesire in strada nu se poate face...si, cel mai probabil, nici astea nu vor conta. Asa ca hai sa fim vesele, vreti!

Eu zic sa-i impuscam!

Astept ninsoarea! Maine va anunt daca ma trezesc in peisaj de basm!

Muah!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Si ce mai vreau sa zic ca cel putin eu nu ma consider o mamica prea tanara.Adica cred ca putine femei se gandesc sa fie mame intre 18 si 22 de ani. Pana la varsta mea am cotizat, si am cotizat....si vorba lui shine, tot cu noapte ajungeam acasa....nu astept sa mi se faca statuie dar pot sa-mi apar drepturile si sa-mi spun parerea.
Acum chiar ca am terminat.

32 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Moni dc gasesti zapada maine de dim, sa faci o poza si sa ne arati si noua sa ne clatim ochii
te admir pt starea ta de spirit. mereu optimista si cu zambetu pe buze.
asa ar trebui sa fim toate. mai ales in perioada asta, care desi e de 9 luni si pare lunga, de fapt e ff scurta.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 35+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Lori suni joi de dim si ii zici de prenatal. iti va da cu data de 1. stai linistita. dar sa nu uiti sa suni joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monika_bt

Eu va iubesc pe toate!!

Eu zic sa-i impuscam!

Muah!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 27+

mami 30 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

fetelor care sunteti in prenatal, am si eu o intrebare - cum faceti cu prenatalul pe luna decembrie, avand in vedere ca pe 1 e liber? Am vrut sa sun azi sa le spun sa-mi pastreze cu data de 01.12, dar am uitat... Mi-e ca pe 2, daca imi pare concediul cu data de 2 nu-i ok...of, nu stiu, dar stiu ca apar probleme mari cu concediile astea. Voi cum ati procedat???

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela 33+

Lorich eu am fost azi dupa prenatal. Zic ca daca ai uitat suni joi dimi la prima ora sa-ti scrie numele pe concediu si treci tu in timpul zilei dupa el. Nu e ok cu data de 2. Eu zic ca te ajuta.

32 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Monika
s-ar putea ca multe din noi sa vedem zapada dimineata..au anuntat deja cod galben de ninsori in mai multe judete.

o veste buna..maine merg la Iosup pentru eco..apoi la Tutunaru sa se uite peste eco si sa imi dea o parere.
deci maine probabil voi fi ori mai linistita ori mai agitata..dar sper sa fie bine

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput