Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (124)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor am revenit si eu de la Rio de Caracal, sper ca sunteti bine toate, si Doloress, recunosc ca nu am citit nimic din urma dar nu am avut timp, sunt obosita moarta de la drum, bag o baie si ma bag la somn.

Danina sa stii ca fetele de la asociatia MAME nu au mai fost la targ in we dar merg sigur we la kidex, parca asa se cheama, asa ca daca vreti bijuurile mele si sa dati o mana de ajutor unor copii, puteti sa le gasiti acolo

Va pup si vb maine

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 32 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Va zic si eu noapte buna ! Vorbim maine !

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrielaromt

Citat:
citat din mesajul lui anka-maria

Bon, scopul meu nu era sa polemizez, dar nah, m-a mancat limba.
Vreau doar sa adaug ca mie statul tocmai mi-a taiat jumatate din ajutorul de cresa (care cresa e cat un salariu). Nu l-a interesat ca io am cotizat 4 ani, ca am facut calcule inainte de a ramane insarcinata, etc. Cu banii aia se platesc doctorii, profesorii, se fac investitii, intr-un cuvant nu sunt pusi deoparte pt. cand oi avea io un copil. Daca era asa, atunci acum trebuia sa stau acasa 2 ani, nu 3 luni.
Mie statul imi spune ca daca stau acasa, stau pe banii mei. Daca ma duc la servici, imi da ajutor de cresa. E un principiu care mi se pare corect, eu pe asta il apar. Ca statul roman este incapabil sa aplice o lege cum trebuie, e alta poveste, pe care o cunosc, n-o agreez deloc si in care va dau dreptate 100%.
Eu imi duc copilul la cresa de la 4 luni. Asta e "privilegiul" pe care-l am de la stat si pe care-l platesc cu un salariu intreg.
Din ce inteleg din toata dezbaterea asta este ca nu se plange nimeni de lipsa creselor, toata lumea se plange ca nu mai poate sta acasa 2 ani pe 85% din salariu. Si daca ar fi solutii de dus la cresa sau platit bona, din parerile voastre imi pare ca tot n-ar fi considerat de ajuns.
Eu aici trag linie, oricum parerea mea este absolut irelevanta. N-am uitat de unde am plecat, m-am trezit vorbind tocmai pentru ca am vazut mai multe intre timp.

Catalina, da, vreau sa nasc la Regina Maria. Au marit preturile si la nastere si la celule stem (si stem tot cu ei vroiam). Deja am serioase indoieli ca serviciile lor oricat de bune ar fi, chiar merita banii astia.

32 sapt

Deci iti duci copilul la cresa. Deci ai unde sa-l duci. Noi nu!!
te rog sa te gandesti o clipa ca nu ai fi avut crese. Ce ai fi facut?? Mama nu poate veni sa stea cu copilul. Deci ce faci???
Greseala noastra este ca nu am plecat din tara, intr-un loc unde platesti impozite mari dar cand te duci la spital pentru nastere nu stai cu plicurile pregatire, iar copilul ti-l duci linistita la cresa pt ca doamna care-l supravegheaza are grija de el si inca cativa si nu de 20 de copii in acelasi timp.

Gabriela
31 saptamani Tudor

te contrazic putin...eu aici din salariu meu platesc 0%taxe ...texele le platea numa sotu si erau de 9 % dar acu ca sunt gravida platim amandoi 0 ca de pe aici se sprijina din plin natalitatea...deci faza cu impozite si taxe mai mari in alte tari pica cel putin aici asa e. si nu e niciodata prea tarziu sa parasesti minunata romanica...asta spre binele copilului tau

30 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui misssexy

Shines,mersi iata ca am reusit

ALINA 30+ cu ALESSIA http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

bv

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

somn usor la fete

maine...sa fie asa cum va doriti,cu zapada asternuta..fulgi mari

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

pupici fetele!

mai lasati legile astea si ceea ce e in alte parti, in alte tari, ca nu s-a hotarat inca nimic. Avem destul timp sa ne stresam dupa. Acusi avem bebeii din burtica de ocrotit

Am fost si eu la eco, bebelina are 1122 gr, mi-a zis ca e ok pt 28 de sapt. E pozitie craniana, colul inchis si placenta gr 2.

Am avut o zi super agitata azi, dar acusi nu am somn

maine merg la mama, meniu fasole cu ciolan .
Va pupic!
Somn usor!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 28+ cuCatalina Ioana

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

pupici fetele!

mai lasati legile astea si ceea ce e in alte parti, in alte tari, ca nu s-a hotarat inca nimic. Avem destul timp sa ne stresam dupa. Acusi avem bebeii din burtica de ocrotit

Am fost si eu la eco, bebelina are 1122 gr, mi-a zis ca e ok pt 28 de sapt. E pozitie craniana, colul inchis si placenta gr 2.

Am avut o zi super agitata azi, dar acusi nu am somn

maine merg la mama, meniu fasole cu ciolan .
Va pupic!
Somn usor!

Povestea nasterii

Poze

1.felicitari pt bebelina cred ca nu mai poti de fericire ca ai vazut printesa
2. rusinica...cum sa expui acest meniu sunt si eu om....da te iert daca imi dai si mie o portie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

fetelor, voi si cand ziceti ca dormiti de fapt... scrieti
ca ma lupt sa recuperez ce ati scris si de 2 - 3 pg 'amenintati' ca faceti nani!

somn usor!

rox 29+

think pink

Mergi la inceput

Eu una nu pot sa dorm....stau si ma gandesc la cai verzi....asta e nu am somn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

babyleeks, pai pun la pachet, se poate? noi in fiecare an de 1 dec avem meniul asta la mama acasa

si da, sunt ff fericita, am si cd cu inregistrarea, dar nu s-a mai putut vedea fetisoara bine la 4D, statea prea jos bagata cu capul in oasele bazinului meu.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput