Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (124)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

luciact gata dam stingerea ca in armata??
de_ea cand vrei eu te astept la munte

_
23 saptamani minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

ma bag si eu la somn.o noapte buna tuturor.

Andreea 29+ cu Medeea

Mergi la inceput

de_ea noapte buna

daca tot se da stingerea ma bag si eu la somnik

toate buburuzele si va doresc o noapte linistita

_

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

djlaura,ce misto de tine ......Pai daca la Sinaia ni,ge,inseamna ca si la Brasov a inceput sa ninga,nu? Ce mi-ar fi placut sa fiu acuma acasa.Somn usor buburuzelor care se baga la .Stie careva cum pot sa scriu si eu anumite chestii cu alta culoare?

ALINA 30+ cu ALESSIA http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

misssexy nu ninge inca la brasov ca eu vb si cu fetele de pe odisea martie aprilie si zicea o fata din brasov ca nu ninge

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Alina...vezi ca unde raspunzi la mesaje..ai sus mai multe optiuni..tip caracter,size si culoare
alegi culoarea si intre cele doua seturi de paranteze drepte scrii ce vrei sa apara cu rosu..dar fara spatiu
ex
:[red] alina[red] ..fara pauza

Simo 35 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Si eu pe aici, m-am uitat la plasa de stele, imi astept barbatul sa vina de la serv sa mancam amandoi, am facut o ciorbita de coasta de porc, delicioasaaaa, sunteti invitate si voi
Tunde nu m-am imbatat, am luat o dusca de visinata si gata,daca ma prinde barbatu' innebuneste .Mereu daca vreau o gura de bere,sau mananc ceva mai 'nesanatos',ma cearta,zice ca e copilul lui acolo,si tot ce mananc si beau ajunge la el,sa am grija ca am pus-o !!
Noapte buna burtici care v-ati bagat in pat !

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

djlaura ce frumos ca aveti zapada acolo.lasa ca mai e putin si vine si la noi,abia astept sa ma trezesc dim si sa vad pe geam primii fulgi,imi aduce aminte de copilarie, ce bucurie era !!!!!

carmen
33+ cu Andrei

Mergi la inceput

fetelor,cred ca si eu ma bag la ,ma ustura ochii de nu mai pot.Va doresc la toate un somn cat mai linistit.

ALINA 30+ cu ALESSIA http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Shines,mersi iata ca am reusit

Mergi la inceput