Clasa a 5-a, anul scolar 2010-2011 (cap.2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Grati nu stiu, nu le-a spus nimic, noi suntem in alt sector decat voi.

Felicitari lui Ozi pentru calificare si mult succes.

Cristina bine ati revenit din concediu! Cuba , wow , cald si bine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Art. 361 (3) Prin exceptie de la prevederile alin.(1): a) masura introducerii clasei pregatitoare in invatamantul primar intra in vigoare incepand cu anul scolar 2012 - 2013; b) masura introducerii clasei a IX-a in invatamantul gimnazial intra in vigoare incepand cu generatia de elevi care incepe clasa a V-a in anul scolar 2011-2012; c) examenul de bacalaureat se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentei legi incepand cu generatia de elevi care incepe clasa a IX-a in anul scolar 2012 -2013; d) admiterea la liceu se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentei legi incepand cu generatia de elevi care incepe clasa a V-a in anul scolar 2011-2012

Interesant!

LalaD, olimp pe sector se da in acelasi timp.

Mergi la inceput

Da Grati ai dreptate. Am uitat ca asta e considerat olimpiada interdisciplinara si se da in acelasi timp
Dar daca e sambata ...al meu va merge la Euclid ...

Mergi la inceput

Grati am avut sedinta cu parintii in seara asta si intradevar sambata este faza pe sector, nu se insela Ozana.
Din pacate al meu o sare, va merge sambata la Euclid.

In mare la noi, la sedinta numai lucruri bune, copilul a fost apreciat de catre profesori, sunt multumiti de el ( si eu), am fost informati ca vor ramane la acelasi sistem de admitere conform legii noi asta daca nu apare schimbarea la schimbare ceea ce nu ar mai mira pe nimeni

Se continua in forta concursurile, urmeaza olimpiada de mate, au dat teste zilnic si vor mai da inca 2 saptamani la toate materiile urmand ca dupa aceea sa se inchida mediile.
Asa ca avem o luna ianuarie de foc si februarie se anunta la fel de grea si incarcata cu olimpiade, evaluari nationale mate/romana si engleza, cangur la matematica.

Multa bafta scolarilor si un sfarsit de semestru plin de succese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Mult succes copiilor in noua an 2011!

Mergi la inceput

Gratiela felicitari Ozanei pentru calificarea pe municipiu!!! Super fatuca ta , cum ti-am spus in repetate randuri : este exceptionala.
Al meu n-a reusit performanta, din pacate, poate la anu', doar 82 de puncte ( concursul de mate a fost amanat de organizatori pentru martie ca sa nu coincida cu olimpiadele ).

Asteptam saptamana viitoare olimpiada de mate.

Mergi la inceput

Lala, ma sperii...olimpiada de mate sector? pe 22 ianuarie e Josemarti, pe 23 e romana faza pe sector...am citit acum ca la plusminus poezie municipiu va fi tot pe 22 ianuarie....e prea gogonata!

Mergi la inceput

si-ti multumesc pt felicitari...au fost ciudatele subiectele...facute parca sa te incurce. Anul trecut a fost mult mai frumos: pb de logica...asta astepta si acum Ozana...
Bogdan la ce s-a incurcat? Ozi se astepta la mai mult, dar stim de anul trecut ca e dura corectura...la nationala pt un cuvant a luat cu 25p mai putin si a aruncat-o de pe locul I la mentiune....

Mergi la inceput

nope, mate pe scoala, sectorul va fi in februarie, asa ne-a spus diriginta.

Mergi la inceput

succes atunci! Ozana a dat vineri pe scoala si are emotii...spera sa treaca mai departe...cascatenia se plateste!

Mergi la inceput