Clasa a 5-a, anul scolar 2010-2011 (cap.2)
Raspunsuri - Pagina 5
Elena spune:
La Multi Ani pentru mamici si copilasi frumosi si destepti in clasa a 5-a!!! 
Sa avem cu totii un An Super Bun, cu multe zile senine si motive de bucurie!
_
spune-mi ceva bun
perlute
april spune:
La multi ani Bianca! 
Succese pe mai departe, sanatate si implinirea tuturor dorintelor.
Andreia, felicitari pentru minunea din viata ta!
Sa va bucurati, sa va distrati si noua o feliuta de tort sa ne dati :D
Pupicei dulci Biancai si tie!

11 flori pentru o Floare deosebita!
Lala_D spune:
La multi ani fericiti Bianca si numai bucurii sa iti aduca viata ! Sa ai un an bun, plin de succese si voiosie!
La multi ani pe 2011 doamnelor ! Sa va fie anul plin de realizari si belsug in case si in suflet!

Elena spune:

La Multi Ani frumosi si senini, Bianca!! 

Andreia, sa-ti traiasca printesa si sa-ti umple in continuare viata de bucurii!!
Distractie placutaaaa!! 

_
spune-mi ceva bun
perlute
Lala_D spune:
Buna dimineata si bafta la scoala in ultimile 3 saptamani ale semestrului pentru elevii din Ro.
Tot pentru noi se pare ca de ieri avem o noua lege a educatiei promulgata de presedinte si care va fi publicata in 15 zile in MO.
Pentru ai nostrii de a cincea nu se schimba nimic asta daca nu o modifica de 7 ori in urmatorii 3 ani ceea ce nu m-ar mira deloc.
Ei vor face gimnaziu pana la sfarsitul clasei a opta, vor da admitere in sistemul actual, plus 4 ani de liceu si bac pe legea noua.
Mult succes si scolarilor din diaspora !
helbi spune:
Multumim din sufletpt urari!
Bianca a avut o zi f frumoasa ieri. Acum suntem pt o sapt la ski in Austria" , iar Bianca a inceput scoala de ski chiar ieri de ziua ei
Ii place, coboara deja pante mici....Copii din grupa ei i-au cindtat ieri "La multzi ani!".
Noi seara am serbat-o in camera cu tort, sucuri pt copii si vin pt adultzi si am jucat cu totzii "Activity" un joc pe care i-l recomand cu multa caldura. Suntem 3 familii......2 prietene ale Biancai din gradi (cu una a fost in scoala generala in aceeasi clasa, cu a doua e in gymnasiu in aceeasi clasa
).
Eu nu skiez, asa ca ma bucur de vremea frumoasa si peisajele superbe.
Desi avem net aici, nu avem la noi in camera (e f departe de router) asa ca nu stiu daca mai reusesc sa intru zilele astea, motiv pt care, fetelor care mi-au scris si in privat,le voi rasp. de luni incolo. Tot acum, desi mai sunt 2 zile, ii urez:
" La multzi ani"
lui Victor al Cristinei (cge) care face 11 ani pe 7 ian. Iar, daca printre noi avem Ioni si Ioane un sincer La multzi ani cu multa sanatate tuturor!
Succe la scoala in noul an in care abia am pasit
oanagabriela spune:
Incepe frumos 2011, cu multe sarbatori 
La multi ani! pentru Bianca
si Victor
! Sa cresteti mari, sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor 

Noi am fost la munte la ski 4 zile (am stat si de Revelion). A fost f.frumos, cam cald dar am avut totusi zapada. Antonia a avut compania mai multor copii si noi a parintilor
(am fost 4 familii).
Antonia inceput scoala de ieri si deja sintem in focuri de teste si evaluari
pentru urmatoarele 2 saptamini...
Lala_D spune:
La multi ani fericiti si numai bucurii Victor! 

La noi s-a inceput scoala in forta cu un concurs de calificare la Plus/minus poezie , in opinia mea unul dintre cele mai grele si complexe concursuri de pana acum . Si nu doar a mea ci si a pruncului care a fost cam mirat de ce le cereau pe partea de mate, genul acela de probleme nu l-a mai lucrat niciodata.
Vad ca la noi in scoala se merge pe selectie draconica, la concursurile/olimpiadele organizate de minister pleaca mai departe doar maxim 2-4 copii din toata scoala indiferent de materie.
Bafta multa Antonia la teste si evaluari!
La multi ani fericiti pentru Ioni/Ioane mari si mici !

cge spune:
La multi ani! pentru Bianca !!

Multumim pentru urarile adresate lui Victor !!
Noi am fost in vacanta, azi e prima zi de job.
Am fost si la munte cu prieteni dragi si la soare in Cuba.
A fost tare bine, numai ca a fost scurt !!
Azi au inceput si Anca si Victor scoala.
Pe curand,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
grati.ela spune:
LalaD cand este faza pe sector la plus minus poezie? ozi s-a calificat si a auzit ca ar fi sambata asta dar eu nu cred...prof de la clasa nu stiu nimic.