Clasa a 5-a, anul scolar 2010-2011 (cap.2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

La Multi Ani pentru mamici si copilasi frumosi si destepti in clasa a 5-a!!!
Sa avem cu totii un An Super Bun, cu multe zile senine si motive de bucurie!

_
spune-mi ceva bun
perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

La multi ani Bianca!
Succese pe mai departe, sanatate si implinirea tuturor dorintelor.
Andreia, felicitari pentru minunea din viata ta!

Sa va bucurati, sa va distrati si noua o feliuta de tort sa ne dati :D

Pupicei dulci Biancai si tie!

11 flori pentru o Floare deosebita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti Bianca si numai bucurii sa iti aduca viata ! Sa ai un an bun, plin de succese si voiosie!

La multi ani pe 2011 doamnelor ! Sa va fie anul plin de realizari si belsug in case si in suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

La Multi Ani frumosi si senini, Bianca!!

Andreia, sa-ti traiasca printesa si sa-ti umple in continuare viata de bucurii!!

Distractie placutaaaa!!

_
spune-mi ceva bun
perlute

Mergi la inceput

Buna dimineata si bafta la scoala in ultimile 3 saptamani ale semestrului pentru elevii din Ro.
Tot pentru noi se pare ca de ieri avem o noua lege a educatiei promulgata de presedinte si care va fi publicata in 15 zile in MO.
Pentru ai nostrii de a cincea nu se schimba nimic asta daca nu o modifica de 7 ori in urmatorii 3 ani ceea ce nu m-ar mira deloc.
Ei vor face gimnaziu pana la sfarsitul clasei a opta, vor da admitere in sistemul actual, plus 4 ani de liceu si bac pe legea noua.

Mult succes si scolarilor din diaspora !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Multumim din sufletpt urari!

Bianca a avut o zi f frumoasa ieri. Acum suntem pt o sapt la ski in Austria" , iar Bianca a inceput scoala de ski chiar ieri de ziua ei Ii place, coboara deja pante mici....Copii din grupa ei i-au cindtat ieri "La multzi ani!".
Noi seara am serbat-o in camera cu tort, sucuri pt copii si vin pt adultzi si am jucat cu totzii "Activity" un joc pe care i-l recomand cu multa caldura. Suntem 3 familii......2 prietene ale Biancai din gradi (cu una a fost in scoala generala in aceeasi clasa, cu a doua e in gymnasiu in aceeasi clasa).

Eu nu skiez, asa ca ma bucur de vremea frumoasa si peisajele superbe.

Desi avem net aici, nu avem la noi in camera (e f departe de router) asa ca nu stiu daca mai reusesc sa intru zilele astea, motiv pt care, fetelor care mi-au scris si in privat,le voi rasp. de luni incolo. Tot acum, desi mai sunt 2 zile, ii urez:

" La multzi ani"
lui Victor al Cristinei (cge) care face 11 ani pe 7 ian. Iar, daca printre noi avem Ioni si Ioane un sincer La multzi ani cu multa sanatate tuturor!

Succe la scoala in noul an in care abia am pasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Incepe frumos 2011, cu multe sarbatori

La multi ani! pentru Bianca si Victor ! Sa cresteti mari, sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor

Noi am fost la munte la ski 4 zile (am stat si de Revelion). A fost f.frumos, cam cald dar am avut totusi zapada. Antonia a avut compania mai multor copii si noi a parintilor (am fost 4 familii).
Antonia inceput scoala de ieri si deja sintem in focuri de teste si evaluari pentru urmatoarele 2 saptamini...

Mergi la inceput

La multi ani fericiti si numai bucurii Victor!

La noi s-a inceput scoala in forta cu un concurs de calificare la Plus/minus poezie , in opinia mea unul dintre cele mai grele si complexe concursuri de pana acum . Si nu doar a mea ci si a pruncului care a fost cam mirat de ce le cereau pe partea de mate, genul acela de probleme nu l-a mai lucrat niciodata.
Vad ca la noi in scoala se merge pe selectie draconica, la concursurile/olimpiadele organizate de minister pleaca mai departe doar maxim 2-4 copii din toata scoala indiferent de materie.

Bafta multa Antonia la teste si evaluari!

La multi ani fericiti pentru Ioni/Ioane mari si mici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

La multi ani! pentru Bianca !!

Multumim pentru urarile adresate lui Victor !!

Noi am fost in vacanta, azi e prima zi de job.

Am fost si la munte cu prieteni dragi si la soare in Cuba.
A fost tare bine, numai ca a fost scurt !!

Azi au inceput si Anca si Victor scoala.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

LalaD cand este faza pe sector la plus minus poezie? ozi s-a calificat si a auzit ca ar fi sambata asta dar eu nu cred...prof de la clasa nu stiu nimic.

Mergi la inceput