Prietene la bine si la greu- 83
Raspunsuri - Pagina 9
ralu_seby spune:
Eu vin, acum ii dau fructele si venim
UN NR DE TEL ca sa va sun cand ajung?!>!>!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
Ramonika spune:
am pus cateva poze de ieri incepand de aici
la petrecere a fost frumos, Ruxi a primit cadouri frumoase, inclusiv cercei de la nasi (acum tre sa-i facem si gauri...), hainute, jucarii, banutzi . de pe tava a ales: pixul, telefonul mobil si pieptanul.
a rezistat cu stoicism, insa de pe la 9 a inceput matzaiala si de adormit a adormit abia la 11, la jumate de ora dupa ce au plecat toti. ca sa vedeti ce bine stam cu adormitul...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
ionelamaria spune:
Mneatza la pranz
Mihnea doarme de amiaza, ianinte de masa de solide ( cum altfel? doar toti fulgu se mofturesc la papa.... aproape toti)
Laura)_a
Floricik, de Mos Nicolae ne infiintam la oftalmo. Sper sa fie piticii mei si atat
Alinus, multam de cofiiii
Monis, tare as veni eu, da imi e cam departe, asa. Sa sarbatoriti frumos.
Chiar asa:
La multi ani, Romania!!!!
Shtephy, da voi ce faceti? cum e fara virusache?
Licurici, eu m-as baga la emigrat... da... merge si LMA!
Raluci, deci tu si in vis esti pe forum. Bine de stiut pentru cei interesti de vise sa le dea in direct
Dana, pupici pt mamica obosita
Ramonik , era normal ca printesa sa fie prezenta la toata petrecerea. La multi ani, inca o data!
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
cristina_boc spune:
Buna ziua,
La multi ani Angi!!!
Ramonika uite aici niste dintisori:
http://picasaweb.google.com/c.borostean/NOIEMBRIE#5542737288495190338, parca seamana cu ai Ruxandrei. Foarte frumoasa printesa ta, si un par superb.
Apropo de dintisori, Andrei are niste pete galbene pe incisivii laterali. Dintoloaga a zis ca ceva demineralizare. Nu prea m-a lamurit. Stiti ceva?
CRIS , Andrei Cristian, 7 dec 2009
POZE
grigore_tina spune:
La multi ani,Romania!poate de ziua ta faci guvernantii sa reflecteze asupra cadoului pe care ti-l dau!Mai putini copii si mai multi batrani.
La multi ani angi_san !Sa te bucuri de micutza si sa ai parte de multa fericire alaturi de cei dragi.
Afara e urat asa ca azi stam in casa.Va .
Sper sa reusesc sa ma pensez pana se trezeste(sau voi avea o spranceana pensata si una nu ).
Lyly ma bucur ca ai tai sunt mai bine.
Dixtractie placuta vorba Laurei fetelor care ajung la Plazza.Noi suntem singuri,masina e la tati care munceste asa ca nu puteam ajunge.
Krelia eu am luat BL 4+ pe 20 cand au avut reducere si inca am stoc de pampersi.Asa ca banii de pampersi s-au dus.Nu stiu daca Puffies 4 ii vin.Are vreo 9.700 acum.Daca crezi ca ii vin mai vorbim.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
Stam si il pandim pe ce il iubim.
Vrem ghetute pline ochi pentru bebe mergaret ,pentru mami,pentru tati.
Ancutza_Bro spune:
salut, eu tot naspa sunt, Sabi s-a dezechilibrat IAR si si-a julit barbita...sunt o mama denaturata, copilul asta e mereu lovit
fetele din Iasi, la ce ora incercam sa ne vedem maine? eu as zice in principiu dupa somnul de amiaza/dupa-amiaza si papica...va astept parerile si propunerile
inca ceva, pe 16 decembrie sotul are petrecerea de Craciun la Bucuresti...suntem inca in tratative sa ne ia si pe noi...mi-as dori din suflet sa va vad bucurestencele mele dragi ...va tin la curent
Raluci sa stii ca Sabi are mai nou pofta de pixuri, dar doar albastre ...ma bucur ca aparem in vis, asta inseamna ca suntem in gandul tau
as mai spune ceva: NU La multi ani Romania, ci La multi ani romanilor cu bun simt si spirit civic (putini dealtfel)
va pup pe toate, pe cuvant de pionier ca nu pot mai mult
see you soon
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
laurairina13 spune:
Mda..la noi e o vreme de cacao..Vreau si eu la cumparaturi la Germanica, da sa am si banuti cu ce sa cumpar, si mai vreau si eu la Bucale la Plaza si la Iesi la intalneala de mamici si fulgusori
Da las ca imi scot parleala, azi suntem invitate eu si fiimea la o onomastica a unei fetite de 2 aniTot iesim si noi motatele din casa.
Raluci, tare visu lu matale, sa sa stii ca Licurici nu e gazeluta bre, inca are burti si sunci cat cuprinde la 55.5kg
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
laura - andreea spune:
55,5 Kg? Ma nerveziAzi am si eu check-ul draga, iar ma ia la pipaitInsa il aman pt maine ca ar insemna sa o car si pe gargarita cu mine si este cam maraici azi!
P.S. am pus si eu ceva poze de la aniversare insa tot nu le-am primit pe alea frumoase!
poze
monis5 spune:
eu sunt f incantata ca am reusit sa ma urnesc cu toata vremea asta brrrrrrrr si fara masina si am ajuns la plaza, unde a fost super . Am petrecut cu mami Ralu - o tinerica si o frumoasa cum o stiti - si cu Matei care e un mergaret si un pofticios si cu mami Raluci - alta frumoasa cu niste cizme bestiale - si cu Bubu mic si prietenos . Am 3 filmulete cam execrabile, dar e tot ce am reusit, poate pune Ralu ceva mai de calitate:
revin
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun
lylyana.ion spune:
Monis, Raluci, Ralu sa va fie de bine plimbarica
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e