Prietene la bine si la greu- 83

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

cu o calitate cum mai rar intalnesti va las sa savurati ceva poze

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

cu o calitate cum mai rar intalnesti va las sa savurati ceva poze

Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

in asteptarea lui cu trandafirul in gura

pai deh, daca a lipsit fotograful sef

Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Gagici, noi acum 10 min am ajuns acasa...imediat dupa ce au plecat camarazii de joaca Matei a cazut lat pt aproape 2h..asa ca...m-am plimbat si m-am tot plimbat prin mall.

Revin cu pozici.

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Vazut filmulete si pozici de la intalneala bucurestencelor. Superbi copii mai avem!!!
Asta noapte Danut a adormit pe la 00.30 asa ca nu am mai intrat. Ma enerveaza ca am atatea lucruri de "vorbit" cu voi dar de fiecare data nu reusesc sa scriu la timp si dupa aia mi se pare ca e aiurea sa scriu despre subiecte expirate...

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Dar un lucru tot o sa zic. Legat de posibila reducere a CIC. Imi e frica de cresa si de bone. Imi e frica mai ales sa nu imi fie batut/agresat copilul...

Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lyly imi pare rau ca nu ati ajuns, dar mai mergem cu siguranta

Licurici distractie faina cu motzata

Ancutza ar fi super sa veniti la Bucuresti

Cristina boc de ce ai intrebat-o pe dintoloaga ce si de ce? eu nu stiu... .

Ionela

Ramonika sa va fie de bine petrecerea

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Vazut filmulete si pozici de la intalneala bucurestencelor. Superbi copii mai avem!!!
Asta noapte Danut a adormit pe la 00.30 asa ca nu am mai intrat. Ma enerveaza ca am atatea lucruri de "vorbit" cu voi dar de fiecare data nu reusesc sa scriu la timp si dupa aia mi se pare ca e aiurea sa scriu despre subiecte expirate...

Danut

scrie scrie ca nu e niciodata tarziu.

Eu una am o stare cam.... hm... peste perioada cu patrulatul in jurul butoiului ( pe bune sa se batatoreste locul) a venit si minunata veste "de sus". Nu ma gandesc decat la ce si cum sa fac...
La noi lucrurile sunt cam aiurea... tati lucreaza pe un job de compromis acum.... prost platit... dar pana gaseste ceva de Doamne Ajuta in perioada asta am preferat asa decat sa stea acasa pe micile economii (mici mici mici). Ideea ca peste 1 luna imi trebuie bona ma termina... nu am incredere in nimeni ca face lucrurile cum vreau eu... Cati de "nu" va "inghiti "Mihnea? De cate ori ii va fi "pofta " de chestii pe care eu nu vreausa i le dau. De cate ori va sta infofolit in casa? etc... am 10000 de temeri...
Nici nu stiu daca asa va fi ( voi merge la munca) sau nu. Sa ma apuc sa caut bona si apoi sa-i spun : nu mai am nevoie? Sa nu caut... cine are timp de sarbatori sa se ocupe de asta ( eu as avea... da am pe cine cauta?)
Apoi, dupa cum spuneam, o bona e mai scumpa decat salariul meu.
EU UNDE SA EMIGREZ? sa am un salariu care macar sa acopere costurile cresei, iar acolo lumea sa tina cont de ceea ce imi doresc eu pentru copilul meu???

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna..fete dragi!!!

Sunt cam fara chef ..asa ca zic doar :sa va fie de bine intalneala gagici..Monis,fascinanta fereastra aia ,d'le..

s-a hotarat ceva legat de CIC?! nu am avut puterea sa deschid tv-ul azi...

vb azi cu fina-mea la tel (e avocat) si chiar zicea si ea ca in mod normal nu ar trebui sa se aplice retroactiv..dar cum astia nu au nici un DD ,nici o lege fac ce-i taie capul..sau extremitatea cefalica,cum zice un sef de-al meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

ma duc sa vizionez niste poze..poate-poate imi revine cheful..

Mergi la inceput

Ideea e ca Danut e un copil ff activ(nu unul care doarme sau se joaca linistit si bona se uita la telenovele) si frica mea cea mai mare e sa nu il agreseze. Cresa iese din calcul pt ca am prietena care si-a dus copilul la cresa. Acasa copilul e vorbaret si cere olita(are 2 ani si 6 luni) iar la cresa sta ore intregi intr-un colt, face pe el si nu vorbeste deloc. Acum vreo luna a luat de la cresa(el si inca alti 4 copii) rotavirus si cand l-a intrebat ce a mancat a zis doar bate doamna(adica a fost batut pt ca nu vroia sa pape). A facut reclamatie si raspunsul a fost ca se mai intampla. As vrea o bona dar pe langa costuri problema e sa fie de incredere. Fac un compromis poate la ce zicea Ionela pofte si NU dar macar sa se joace cu el, sa vorbeasca si sa fie o atmosfera placuta pt el. Ai mei au avut la mine o bona care ma lega de patut si pleca de acasa, soacra mea la baieti una care ii batea(i-au zis vecinii ca tipa la copii si astia plang non-stop dupa care au aparut si vanataile). Prietenii care ii am ori nu au avut bone(au stat copiii cu bunicii ori bonele sunt acum in Italia). Soacra mea sta cu el(nu ca as fi eu prea multumita ca de nu se joaca cu el, totul e nu si il cam tine intr-un loc dar ea are aproape 70 de ani si mai mult de 4-6 h nu rezista iar ca sa il plimb intr-o zi jumate acasa(cu soacra) jumate la tatal meu mi se pare inuman pt el. Inca mai caut...
Ancutza eu maine la 11.00 am programare la oftalmolog iar Danut doarme de obicei de la 15 la 18 asa castabileste tu cu fetele si vad si eu cum fac sa ajung.

Danut

Mergi la inceput