Prietene la bine si la greu- 83
Raspunsuri - Pagina 11
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
La multi ani fericiti Angi!
Ancutza Andra doarme pana la 2-3 cel tarziu mancam legumele si putem sa ne vedem, dar putem sa modificam fara probleme.
Mami fericita de strumfita
raluci_b spune:
fetele's maine ora 11 mergem la Kidex sa strangem semnaturi pt a depune la primarie cerere de Protest, daca mai este cineva care se poate oferi voluntar este bine venit
protestul pe Marti Miercuri 11 sau 12
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
raluci_b spune:
va ofer un ibric de vin fiert, daca-l goloti repede mai aduc aaa si o felie de tort de nuci nu de ziua Romaniei, de ziua lu' cumnatu'
oare la noapte ce-oi mai visa ?
_
raluci_b spune:
STOP pagina lu' Je STOP
na ca am uitat ce vroiam sa zic .....aaaaaa stiu toate va uitati la Transpir pt tine, doar Licurici munceste si monis se joaca cu baloane
_
ralu_seby spune:
Si filmuleteleee :D
www.youtube.com/watch?v=7UKnRIDoho8" target="_blank">cei 3 muschetari
www.youtube.com/watch?v=ghYYPcOrgrM&feature=mfu_in_order&list=UL" target="_blank">ne jucam..unii dintre noi
www.youtube.com/watch?v=SarskaPIomQ&feature=mfu_in_order&list=UL" target="_blank">ma lupt cu niste scari
www.youtube.com/watch?v=uSxRW-VSxJU&list=ULKNMml16wm18&playnext=1" target="_blank">familia Renus danseaza
www.youtube.com/watch?v=t_GQZCu79io&feature=mfu_in_order&list=UL" target="_blank">fost-am dus de-acasa
Hai Ancutzuleeee!!
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
raluci_b spune:
Multumim de comentariile la poze
Am luat lui ubu, adik masamare, avionul Winnie the puh, cred ca asa se scrie, e de la 5.15 nu s-a mai dezlipit de langa el decat sa bea o ciorba
_
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b STOP pagina lu' Je STOP na ca am uitat ce vroiam sa zic .....aaaaaa stiu toate va uitati la Transpir pt tine, doar Licurici munceste si monis se joaca cu baloane Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag _ mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09) in asteptarea lui cu trandafirul in gura |
da, da, eu transpir cu balonul
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun
raluci_b spune:
bai dar astia cu clipele lor de vara ce baschetii lui Base fac, ca parca de ieri trebuia sa se anunte zauinarii? hmmmm
_
strumfy_12 spune:
Raluci eu nu ma uit la nimik...ma invart in jurul butoiului...mai am putin si ma arunc in butoi ca azi toate mi-au iesit pe dos.
Mami fericita de strumfita
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b bai dar astia cu clipele lor de vara ce baschetii lui Base fac, ca parca de ieri trebuia sa se anunte zauinarii? hmmmm Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag _ mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09) in asteptarea lui cu trandafirul in gura |
ai vazut ca unii au pus poze furate de pe net?
Ralu multumim de filmulete . Deci joaca l-a doborat pe Matei
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun