Prietene la bine si la greu- 83
Raspunsuri - Pagina 12
ralu_seby spune:
Hi sa pun si eu de-o supa:
Ramonika, sa va traiasca cretulina!! ma bucur ca a rezistat eroic la petrecere
Ionela, off cate ganduri..si nu esti deloc singura in aceasta situatie .. si pe Mihnea
Laura-andreea, imi pare rau nu stiu pe nimeni la Militar
Cristina_boc, nici despre demineralizarea dintilor habar n-am...se pare ca nu am habar de multe
Licu, ce mai mesteresti tu acolo?
Lyly, cum mai e situatia? esti mai linistita?
Dymo, ca sa prinzi puteri sa te aduni repede-repede sa scrii ce aveai in minte
Raluci, eu vreau sa ajung neaparat maine la Kidex..vin si eu la semnaturi
Dymo, s-a ridicat pielea pe mine citind faza cu "atinsul" copiilor la gradi.
Eu am patit-o in f scurta perioada cand am fost. Imi mesterise mama la masina o pijama tare frumoasa cu luna si soarele si stele pe ea. Insaaa...era putin cam fixa la brate. Ei si fiind eu la gradi, a sosit momentul somnului de pranz. Si Dna educatoare, a spus ca pana numara la 3 sa fim culcati in paturile alea extensibile. Nu am sa-i uit figura niciodata . A numarat pana la 3 insa eu nu reusisem sa bag si mana pe ce-a de-a doua maneca. AM primit o palmaaaa, uite ca mi s-a strans stomacul..am adormit plangand, nu era vina mea, imi era stramta pijamaua. Am stat intr-un colt si l-am asteptat pe tati sa vina sa-i spun intr-un suflet ca m-a batut doamna.
Raluci, vreau si eu o felie de tort!!! Ca mor de pofta. SDa-ti traiasca cumnatul!
Fetele, sa va spun de Raluci, e tare frumoasa, are o fatuca usor angelica, tati de Renus e foarte cool iar Renus, il stiti..fff expresiv.
Licu, daca o vezi pe Monis, incepi iar cu invidie ++, nici nu zici ca a avut un pui acolo in burtica, e f degajata, imi place tare. Santi e mortal cand inoata ca o broasca, i-am povestit si mami la telefon, radea si ea.
Strumfy, ce-ai patit? ce s-a intamplat?
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
floricik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b Am luat lui ubu, adik masamare, avionul Winnie the puh, cred ca asa se scrie, e de la 5.15 nu s-a mai dezlipit de langa el decat sa bea o ciorba |
Are si zburly. A tot impins la el pana a invatat sa mearga.
Eu credeam ca-i elicopter, da' m-a lamurit tati ca-i avion.
pt Bubu.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
raluci_b spune:
Ralu - ma faci sa , bine ca ai zis doar usoar angelica ca de restu sunt leoaica, de tine ce sa mai zic, subscriu la ce a zis Moni, oricum stie toata lumea ca esti o mamica tinerica frumusica si devreme acasa itit dau 2 felii de tort
Strumfy - baga aici la fetele ce ai patit? butoiul gata l-am sparlit
FETELOR chiar daca vremurile sunt asa cu necesar mare de hartie igienica, haideti sa ne invioram este inceputul unei LUNI frumoase, luna sarbatorilor de iarna......si pe bune nu vorbeste vinul viert si nici ala nefiert
Ralu tinerica frumusica, multumim de filmuletze oare se pot salva sau ne trimiti pe mail?
Ramonik - sa va fie de bine party-ul, traiasca micutza creatza
Dy, Ral - asta cu "atinsul" brrr nici nu vreau sa citesc sa ma gandesc
Monis stii ce ar fi tare , AIA SA CASTIGE LOL
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
ralu_seby spune:
Incerc in seara asta sa trimit pe mail filmuletele.
Many, ca stateam cu gandul la tine. A mai papat ceva Vladut?
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
many_bani spune:
citat din mesajul lui ralu_seby Incerc in seara asta sa trimit pe mail filmuletele. Many, ca stateam cu gandul la tine. A mai papat ceva Vladut? poponitzu' meu Matei-Andrei Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :) |
Dimineata nimic, la pranz un borcanel Nestle(era in deplasare la nasi) si acum un iaurt, dar cu tipete, incerc sa ma controlez, asta este ritmul lui, nu am voi stres, ca in ian. nu mai ou bine daca sunt stresata.
Vazut pozici, faini cei trei craisori si mamicile lor
mami de Vlad (29.10.2009)
ralu_seby spune:
Nah ca m-a lovit spiritul sarbatorilor..
Eu i-am preparat lui Matei pt maine spanac cu galbenus (+ putin cartofior fiert, dovlecel si iaurt), ca sa nu ma agit ca nebuna de dimineata, cand o fi sa ajung la targ. Nu se strica pana maine la pranz nu?
noi te iubim
Si impodobim
Te-asteptam la cuminti
Ca sa ne faci fericiti!!!
ralu_seby spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Dimineata nimic, la pranz un borcanel Nestle(era in deplasare la nasi) si acum un iaurt, dar cu tipete, incerc sa ma controlez, asta este ritmul lui, nu am voi stres, ca in ian. nu mai ou bine daca sunt stresata. Vazut pozici, faini cei trei craisori si mamicile lor mami de Vlad (29.10.2009) |
Ai fost tare cu ouatul, am mai citit odata, credeam ca-mi scapa ceva
noi te iubim
Si impodobim
Te-asteptam la cuminti
Ca sa ne faci fericiti!!!
raluci_b spune:
citat din mesajul lui ralu_seby Nah ca m-a lovit spiritul sarbatorilor.. Eu i-am preparat lui Matei pt maine spanac cu galbenus (+ putin cartofior fiert, dovlecel si iaurt), ca sa nu ma agit ca nebuna de dimineata, cand o fi sa ajung la targ. Nu se strica pana maine la pranz nu? poponitzu' meu Matei-Andrei noi te iubim Si impodobim Te-asteptam la cuminti Ca sa ne faci fericiti!!! |
bine Ralu ai semnatura sme'
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
many_bani spune:
Vazut cizme de Raluci, faine. Le-ai pregatit ptr. Mos, sau le-a adus Mosul ?
mami de Vlad (29.10.2009)
strumfy_12 spune:
Nu s-a intamplat nimik grav...doar maruntisuri care dak se petrec multe intr-o zi iti schimba dispozitia si cheful si ajungi sa dai tarcoale butoiului.
Mami fericita de strumfita