Prietene la bine si la greu- 83
Raspunsuri - Pagina 13
ralu_seby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumfy_12 Nu s-a intamplat nimik grav...doar maruntisuri care dak se petrec multe intr-o zi iti schimba dispozitia si cheful si ajungi sa dai tarcoale butoiului. Mami fericita de strumfita |
Avem remediu de la Raluci...o felie de tort cu cioco si un vinulet.
Eu am o sampanie Asti Martini la rece..macar e dulceaga
poponitzu' meu Matei-Andrei
noi te iubim, si impodobim
Te-asteptam la cuminti, ca sa ne faci fericiti!!!
many_bani spune:
Clasamentul este final la concursul de poze? Adica Dana locul 2, Bubu 5?
mami de Vlad (29.10.2009)
monis5 spune:
citat din mesajul lui many_bani Clasamentul este final la concursul de poze? Adica Dana locul 2, Bubu 5? mami de Vlad (29.10.2009) |
zice Marius ca inca nu e gata...
pupam Vladutul si pe mamica lui sa faca ousor bun (ai fost beton )
Ralu merci
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun
Lumi_Richard spune:
Am vazut poze de la Bucuresti Superbi fulgusorii,superbe mamicile(as fi vrut sa o vad si pe Ralu,dar stiu ca e frumoasa).
Si Ralu,ti-am admirat mergaretul explorat pe Bubu dansator si pe Santi....proprietar de palat!
Ancutzica,noi nu putem veni,ca suntem cu mucisorii siroaie....acum sunt galbeni si tulburi,pana ieri erau incolori....(scuzati detaliile). Saracuta a inceput sa zambeasca in seara asta la aspirator si Vibrocil(pana acum plangea la ambele)...cred ca a inteles ca ii e mai bine dupa operatiunile alea neplacute.... Dimineata reuseste sa pape,dar dupa ora 15 e jale....acum abia a reusit sa pape 70ml,tragea de doua ori,impingea bibe sa respire.... I-am dat Nurofen si am culcat-o,maine mergem la doctor,sa vad daca are rosu in gat si sa o asculte la plamani....
Dymo,te inteleg cu bonele,eu sunt foarte speriata dupa ce am vazut la stiri faza cu bona din America
Many,stai linistita(pt ousor),tot a papat un pic(stiu ca nu destul,dar mai bine decat deloc). Daca refuza lapticul,incearca toate metodele:bibe,canita cu cioc,lingurita sau pahar(a mea a luat cateva guri din laptele pus in capacul de la bibe)
Stiu ca nu te incalzeste cu nimic,dar Annabelle a mancat alaltaieri 280 de lapte si 100 grame de piure....
Lumi_Richard spune:
Raluci,cat de dulce a fost Renus cu ....pictatul si degustatul,sper ca nu te superi,dar am ras,nu gluma!!! O sa fie norocos baiatul!
Fata mea a inceput sa si tuseasca prin somn Offf,cat se mai chinuie. Sa va mai zic cum este ziua?? Ma gandeam la Monis cum se plangea de starile lui Iuli....si noi tot asa suntem...plus ca musca si roade tot ce prinde!
many_bani spune:
citat din mesajul lui Lumi_Richard Raluci,cat de dulce a fost Renus cu ....pictatul si degustatul,sper ca nu te superi,dar am ras,nu gluma!!! O sa fie norocos baiatul! Fata mea a inceput sa si tuseasca prin somn Offf,cat se mai chinuie. Sa va mai zic cum este ziua?? Ma gandeam la Monis cum se plangea de starile lui Iuli....si noi tot asa suntem...plus ca musca si roade tot ce prinde! My english rose Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1 www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2 www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3 `Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.` Mahatma Ghandi |
Si noi am trecut prin faza cu muscatul, rau de tot, vad ca a uitat, in schimb roade tot ce prinde.
Nu incercati un siropel ceva ptr. tuse?
mami de Vlad (29.10.2009)
Lumi_Richard spune:
Many,a inceput in seara asta,maine ii voi da Stodal. Apoi sa vad ce spune si dr de familie dupa amiaza.....
dymomo77 spune:
Lumi tare e greu cu ei cand sant bolnaviori . Annabella mica si asteptam vesti de insanatosire cat mai curand.
mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut
raluci_b spune:
Many - sa o pui de-un ou bun, cizmele le-a adus Mosu Dap vad ca e final clasamentul, ma rog bine ca nu mi-am facut mari sperante, stiam ca nu se va vota ce s-a cerut
felicitari Dana
Strumfy - nu lasa sa ses strnga ca-i mai rau
Lumi - cum sa ma supar, am ras si eu , bagati ceva pt tuse
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
strumfy_12 spune:
Offf Lumi imi pare rau ca acum cand incepuse si Annabelle sa manance mai bine, sa fii si tu mai relaxata a venit raceala asta urata. Sper sa treaca repede.
Raluci mi-ai facut pofta cu vinul fiert si cum la no ninge am servit o cana de vin si m-am gandit si la voi si am facut mai mult.
Felicitari ariadna si raluci! Care sunt premiile?
Mami fericita de strumfita