Prietene la bine si la greu- 83
Raspunsuri - Pagina 8
lumi_calin spune:
referitor la mesele de LP/ LV - spunea un domn profesor la Tv zilele trecute ca un nr. mare de mese de lapte p sau v duce la refuzul meselor de solide, si de aici apar carentele de fier si calciu ( ce ar trebui asimilate din alimentati solida)
. Recomanda 2 mese de lapte.
coquelicot spune:
asa-i :(
Angi
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b LA MULTI ANI ROMANIA, vai vai ce-au facut astia din TINE Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag _ mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09) in asteptarea lui cu trandafirul in gura |
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)
lylyana.ion spune:
Neata!
si eu si eu, si eu!!
La Multi Ani Angi!
sa-nceapa petrecerea de 3 zile si 3 nopti cu prelungire in we
Alex s-a culcat la 9, s-a trezit dupa 45 de minute si s-a mai culcat spre ora 1
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
dana n. spune:
Angi_san
Multa sanatate si fericire!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
dana n. spune:
La multi ani, Romania!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
laura - andreea spune:
am uitat sa multumesc tuturor pt cuvintele frumoase. Eu zic mereu ca Dumnezeu e mare si o sa fie bine!
Ralu,imi place ca visezi frumos!
poze
ralu_seby spune:
LA MULTI ANI ANGI!!! Sa fii sanatoasa. sa te bucuri de tot ce e frumos in viata ta!
LA MULTI ANI ROMANIA! Sa ne auzim cu bine!
Monis, m-ar bate un gand si pe mine de un mall ceva..pe la ce ora? Ca si noi ar tr sa venim cu un taxi ceva...
Felicitari mergaciosi!!! Hai Pinkyy, baga mare la recuperare!
Pffff..ma duc sa spal una bucata copil kkcios ca simt ca mor aici..
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
laura - andreea spune:
Lumi, de-aia se si recomanda maxim 500ml pe zi (parca intrebase cineva de ce doar atat).
Repet, a mea mananca mai bine solidele de cand i-am schimbat laptele. Acum i-am introdus in locul iaurtului si a branzei de seara (adica pe la 18.00) paste fierte cu sos rosu si condimente de ex sau mamaligutza cu unt, branza etc. am observat ca doarme si mai bine noaptea (are de ceva vrem o trezire sau niciuna) inclusiv atunci cand este racita si cand de obicei este mai maraita. In felul asta nu mai consuma lapte noaptea decat maxim 120ml inndoiti cu apa.
Many, am uitat sa te intreb ce lapte folosesti, adica pt ce varsta? Mi-am adus aminte ca mie mi-a recomandat pedi cand am trecut de la LM la LP sa nu-i dau laptele pt varsta ei ci unul pt varsta mai mica. Mi-a spus ca este foarte satios si nu va mai pune gura pe altceva.
Gata, inchid sandramaua, ma duc in oras pt cumparaturile de Craciun si nu am nici un chef. Vine cineva cu mine?
poze
raluci_b spune:
Deci cine mai vine la Plaza, Lyly, Coque, Ralu? care mai stati pe aproape ?
pe la 11.30
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
monis5 spune:
da, Plaza in curand
cine mai doreste?
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun