Prietene la bine si la greu- 83

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

edit ca nu am cuprins tot ce aveam de zis

slkjlknblakupeknbalmpicantapucmampaungeupalnldsuapnglapulansuda

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Buna seara,
Scuzati absenta dar sunt fara vlaga.Ieri nu am intrat pentru ca nu am avut timp.Azi sunt stresata de guvernantii nostri extraordinari.
Geo mi-a facut o bucurie imensa cu toate ca a fost marait toata ziua:a facut primii 2 pasi.
Spun si eu la multi ani sarbatoritilor de nume si de nastere.Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce va doriti.
Laura primit colet azi,dar nu am ajuns sa il iau.Abia joi dimineata se duce sotul sa il ia.
Am vazut poze frumu,dar nu am avut timp de comenturi.
Pentru fetele cu bebei cu probleme la masa.Geo nu prea mai vrea in scaunul de masa.Azi a mancat in bucatarie ,in fund pe gresie.I-am dat cutia cu linguritele lui,el se juca eu ii dadeam sa pape.La pranz a papat peste cu morcov,cartof si mazare fierte toate(legumele separat,pestele separat).
Seara a papat smantana din lingurita tot prin metoda de dimineata.

votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Laura, imi pare rau si mie de diagnostic, nu cunosc chirurgi. poate ar fi bine sa cauti tot pe niste forumuri, dupa specialitatea medicala respectiva, poate... Mult succes!

Monis, e pe wikipedia o comparatie.
http://en.wikipedia.org/wiki/Parental_leave
Ca durata, noi stam bine la CIC fata de alte tari, dar diferenta esentiala e ca la noi nu exista alternativa. La noi nu sunt crese!!! De aceea, eu cred ca nu e moft cic de 2 ani, e necesitate. Chiar si asa, ramane intervalul 2-3 ani cu ceva probleme, deoarece copilul nu e primit oriunde, unele gradinite primesc doar de la 3 ani.

Ma duc sa semnez petitia.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Dozz merci . Nici nu stiu daca sa citesc sau nu, ca sa nu ma mai incarc negativ. Cred ca mai bine aman .
Ai si tu dreptul la macar 4 zile de vacanta pe 2010, nu-ti iei de sarbatori sa stai mai mult cu fetita? Cand ne mai vedem si noi oare?

Tina felicitari pentru primii pasi

Lumi ce face pisicutza?

Lylyana Cepelica e super mega tare . (Dupa parerea mea il bate pe Habarnam la fund ). Ador cartea aia . Ma bucur ca pari mai linistita. Pupa frichinitu'

Dana am inteles. Acuma depinde de ce variante ai in continuare, nu ca la noi . Pozele sunt de vis, ca si Davidul. Sper sa se linisteasca in curand .

Laura_andreea imi pare rau de asa veste, din pacate nu am cum sa te ajut . Trimit o imbratisare virtuala

Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Fetele, tot uitandu-ma la astia cu ideile lor geniale am uitat sa scriu un maaaare CRA -CRA

ZBURLY MERGEEE!! Merge si cate 2 metri, de la mami la tati si invers. E asa entuziasmata. Cred ca de ziua ei ne alearga prin casa.

Vreau sa felicit pe Annabelle si Geo. Go, go fulgosime.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

La multi ani Ruxandra, Raluca, Eva si Dragos. Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun.
Ma duc sa incerc sa adorm copilul si poate reusesc sa revin.

mami fericit de Dan Mihail 28.10.2009
Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

De abia acum am vazut si eu filmuletul cu Iulian cum coboara din pat. E super tare, omuletul! M-am distrat teribil cum da cu funduletul in marsarier ca sa coboare. SIncer nici nu-mi inchipuiam cum se da josdin pat un copil de un an. A fost super tare!

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Fetele, tot uitandu-ma la astia cu ideile lor geniale am uitat sa scriu un maaaare CRA -CRA

ZBURLY MERGEEE!! Merge si cate 2 metri, de la mami la tati si invers. E asa entuziasmata. Cred ca de ziua ei ne alearga prin casa.

Vreau sa felicit pe Annabelle si Geo. Go, go fulgosime.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Felicitari Zburly

Si al meu de cateva zile merge cativa metri singurel si este asa mandru de el...

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura - andreea

Eu am semnat petitia si am vazut doar cateva fete....restul?

Sarut mana de urari, din pacate a fost o zi ciudata, bucurii amestecate cu tristete. Ar putea cineva sa-mi recomande un chirurg bun in Bucuresti? finul meu din pacate este suspectat de cancer si tb sa se opereze. Are pe cineva la fundeni insa ar mai vrea o a doua opinie in conditiile in care a mai facut o operatie la militar care se pare ca nu a fost facuta cum tb. Multumesc frumos si scuze de off-topic.

poze
Europe is the best!

Laura, nu cunosc niciun chirurg...dar ii doresc finului multa sanatate si sa ramana la stadiul de suspectare.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

La multi ani, Ruxandra, Raluca, Eva, Dragos si tuturor Andreilor si Andreelor!

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput