Prietene la bine si la greu- 83
Raspunsuri - Pagina 5
grigore_tina spune:
Multumim de urari.
pentur toti fulgusorii care incep sa mearga acum,in pragul primilor fulgi de nea.
Laura_a imi pare rau de copilas.Nu te pot ajuta.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
Andrecluj spune:
Dozz Fie-ti mila de mine si spune-mi care parte a aparatului nu o folosesti sau pune-mi o poza ceva orice ca stau si ma uit la el si nu-mi imaginez cum functioneaza fara plasticul ala. Laura - A Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
ionelamaria spune:
Am inceput de 5 ori mesajul..... nu-mi iese... nu ma pot aduna....
Simt o sfarseala in oase.... asa ca ma tarasc spre pat.
NB
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
grigore_tina spune:
Ralu ca sa iti faci semnatura misto te duci la profil si o editezi pe cea pe care oai deja.Ca sa pui iconite cu diverse,te uiti in lista cu emoticonuri,notezi definitia si o pui la semnatura.Ex:vrei sa il ai pe "mos" pui la semnatura si tot asa.
Ancutza am uitat sa iti raspund.Mana/jucaria pe gat si le baga de la 4 luni.Nu exagerez.Uneori si le baga fara sa vrea,acum o face voit.Am si eu un pitic care zice asa"poate fi o anorexie precoce?".Incerc sa il dezvat.Cateodata uita ,il duc la jocuri,il iau in brate,ii distrag atentia,ii spun nu sau daca nu reusesc il las in pace pana se calmeaza.Nu varsa de fiecare data,dar e stresant.
votati gri-1 si gri-2 www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=13" target="_blank">aici
de George-Stefan (15.11.09)
Stam si il pandim pe ce il iubim.
Vrem ghetute pline ochi pentru bebe mergaret ,pentru mami,pentru tati.
dankutza spune:
L-am vazut pe David in zapada. Ce bucurie se citeste in ochisorii aia albastrii ai lui. Fato, frumos copil ai facut!
Dana, mama lu' Pinky
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina La pranz a papat peste cu morcov,cartof si mazare fierte toate(legumele separat,pestele separat). |
Tot asta a fost si meniul lui Pinky azi, numai ca a lipsit mazarea. A fost telina si albitura in schimb.
Dana, mama lu' Pinky
miany75 spune:
hello again!!
in primul rand,vreau sa zic ca sunt perfect cu Monis: scumpii nostri guvernanti pe lasitatea si lipsa noastra de reactie mizeaza...vizavi de faptul ca suntem citate,nu cred ca e neaparat rau..in sensul ca macar asa stim ca cineva e cat de cat interesat de soarta noastra...oricum,probabil suntem "monitorizati" every step of the way si citite de te miri cine (e si asta un mod de a "lua pulsul natiunii"-a mamicilor,in speta)..si ma opresc aici cu subiectul asta...
cu toata tevatura asta,am uitat sa o felicit pe scumpa mea nora ptr. primii ei pasi..go,go,english rose!!! deci va tineti si voi dupa noi,cuscri...tocmai ce voiam sa-ti zic ca sigur nu mai ai mult de asteptat la capitolul asta..
bineinteles nu uitam nici pe ceilalti mergareti:David,Ema si Geo!!! felicitari dragilor!!!
se discuta zilele trecute despre cantitatea de Lp/Lm recomandata si despre un maxim pe 24 h (dymomo,parca zicea) eu stiu sigur ca am citit despre asta intr-o revista "Bucate ptr. bebe"..ma duc sa vad daca gasesc articolul si sa ma fac si eu ..utila..
dankutza spune:
Vreau sa spun ca nu-mi vine sa cred ca au ajuns sa citeasca antenistii ce se scrie pe forum. Chiar astazi vroiam sa zic ceva personal si mai bine tac, ca vad ca din ce in ce mai mult incepm s ane descospiram si sa fim date "pe fata". Era ceva foarte pozitiv. Mai bine tac.
Dana, mama lu' Pinky
dankutza spune:
Felcit toti fulgusorii care merg sau sunt pe cale de a incepe se mearga.
Noi tot la tarat in 3 suntem. De la ultimele sedinte, a inceput sa incerce sa busileasca. O pun in 4, si ii imping cate un piciorus in fata. O gadil in talpa si asta rade si cade jos de ras. Eu o gadil, ca sa intelaga ca ala este piciorul care trebuie tras. Kinetici spun ca va incepe cat de repede sa busilesca. CAND? Nu mai am rabdare. Coechipierii de odisee merg deja si ea nici macar nu busileste. Nu vreau sa fac comparatii, dar ... uneori este aproape imposibil.
laura - andreea spune:
Am mancat, am baut , deci pot spune ca m-am sarbatorit!
L-am rasfatat pe "coautor" - imi aduce aminte de tineretze si de scoli cuvantul asta - cu un ossobuco cu risotto (simplu, cu parmezan), salata verde si ceva piept de pui asia style. Consecventa a lipsit in totalitate pt ca am servit un Priorat 2005, deci a fost un maxim "fusion"
Fetele sunt servite..
Sa vedem acum cat damage a facut Prioratul ala: Many, inainte sa-ti zic ce am citit, as vrea sa te intreb daca nu cumva Firicel primeste prea mult LP? Am invartit-o pe toate partile si ce mi se pare logic ar fi ca trecerea asta brusca la LP ar fi cauza. Am asociat cu perioada in care Giulia a trecut de la LM la lapte praf. S-ar putea ca el sa se simta efectiv satul si de aia sa refuze solidele. Daca am retinut bine, ziceai ca primea si ceva LP insa asta nu tb sa te induca in eroare, acum primeste numai LP sau poate 85% daca te mai mulgi.
In carte (apropos, este una dintre cele din linkul dat de Ramonika), zice asa: sunt copii (nu uita ca el este Firicel) care au un apetit scazut si ca putinul ala pt ei este suficient. Insa cu o conditie: sa fie in parametri normali din pct de vedere al dezvoltarii. De asemenea, fortzatul ala sau pacaleala sunt total nesanatoase si duc la aversiunea copilului vis-a-vis mancare. Recomandarea ar fi relaxare toatal din partea ta in special, reducerea cantitatii de lapte daca se aplica si tratarea cu indiferenta a refuzului unei mese.
Sa stii ca eu asa fac cand fii-mea se prosteste si mai ales cand arunca mancarea pe jos. Dupa aia vine singura si plange de foame si sa vezi ce cuminte mananca.
trimit ca acu suflu si in iaurt
poze