Prietene la bine si la greu- 83
Raspunsuri - Pagina 3
ariadna33 spune:
La Multi Ani tuturor ce poarta numele de Andrei sau Andreea!
La Multi Ani, Ruxandra!
La Multi Ani, Dragos!
La Multi Ani, Eva!
La Multi Ani, Raluca!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank"> votati rasaritul
dana n. spune:
Citat: |
fetele de la Germanika, la voi cum e cu concediul asta? imi ziceti si mie in doua vorbe? |
Monis, aici concediul de crestere a copilului este de un an, cu 67% din salariu(ptr cei cu job)(maxim...parca 1800€), ptr cei fara job sau cu minijob, indemnizatia este de 300€ pe luna.
Mai stiam ca daca un parinte isi ia anul de concediu mai are dreptul si al doilea parinte la doua luni.
Offf...nu stiu ce are puiul meu (presupun ca maselutele sunt de vina)...este tot o maraietura...mi-a intins nervii la maxim. Doar cat am fost afara a stat linistit...
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
lylyana.ion spune:
Ionela, faina povestirea, ca de obicei
Dana, e superb David in zapada, si peisajele...
Laura_A, nu cunosc chirurgi, imi pare rau de diagnostic
Many, deci de maine Vladutz va manca din ce in ce mai bine
Lili, mami de Alexandru (18nov'09)
poz(n)e
lylyana.ion spune:
many, din nou
acasa am un frichinit si jumatate, nu prea doarme dar macar mananca...sotz nu mai are dureri pt moment, bunicu' e la terapie intensiva operat...se pare ca a fost o operatie dificila si inca se spera a fi tumoarea benigna si nu maligna
poz(n)e
lylyana.ion spune:
Monis, m-am apucat sa citesc Aventurile lui Cepelica
poz(n)e
laurairina13 spune:
plqrjlqknbglkqup5iu3ng
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
Lumi_Richard spune:
Fetele din Iasi,stiti vreun avocat bun,care asculta si raspunde la intrebari? Cam cum vrem noi sa fie doctorii
Verisoara mea are nevoie sa se consulte cu un avocat intr-un caz de Drept Civil.