Prietene la bine si la greu- 83
Raspunsuri - Pagina 2
raluci_b spune:
ANTENA 3 ne reprezinta foarte frumos ca de obicei ALINUK
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
laura - andreea spune:
Eu am semnat petitia si am vazut doar cateva fete....restul?
Sarut mana de urari, din pacate a fost o zi ciudata, bucurii amestecate cu tristete. Ar putea cineva sa-mi recomande un chirurg bun in Bucuresti? finul meu din pacate este suspectat de cancer si tb sa se opereze. Are pe cineva la fundeni insa ar mai vrea o a doua opinie in conditiile in care a mai facut o operatie la militar care se pare ca nu a fost facuta cum tb. Multumesc frumos si scuze de off-topic.
Rarut pe la voi si greu sa va mai prinda omul la cat de repede galopati. Marga, am citit ceva info despre refuzul mancarii si as vrea sa-ti spun. Mai asteapta-ma pana diseara sau maine, te rog!
poze
laura - andreea spune:
Am trimis din greseala inainte sa mai spun si altceva
La multi Ani tuturor sarbatoritilor de ieri si azi, sa va traiasca copilasii dragi mamici si sa fii sanatoasa si fericita, Dankutza!
Si la noi ninge, nu ca la Dana dar tot frumos este.
Diana, vezi ca viata aici este mai pe slow-motion alias langsam si deci nu ma mira intarzirea formalitatilor iar sarbatorile legale sunt mai sfinte decat sfintii. asta include si duminicile!
Va pupez si sper sa apar mai pe inserat cu ceva bun de papa si cu vorbe de duh
poze
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura - andreea Eu am semnat petitia si am vazut doar cateva fete....restul? Sarut mana de urari, din pacate a fost o zi ciudata, bucurii amestecate cu tristete. Ar putea cineva sa-mi recomande un chirurg bun in Bucuresti? finul meu din pacate este suspectat de cancer si tb sa se opereze. Are pe cineva la fundeni insa ar mai vrea o a doua opinie in conditiile in care a mai facut o operatie la militar care se pare ca nu a fost facuta cum tb. Multumesc frumos si scuze de off-topic. Rarut pe la voi si greu sa va mai prinda omul la cat de repede galopati. Marga, am citit ceva info despre refuzul mancarii si as vrea sa-ti spun. Mai asteapta-ma pana diseara sau maine, te rog! poze Europe is the best! |
Multumesc ca te gandesti la noi. Azi a fost varful, mai mult de atat nu cred ca se poate. A refuzat tot ce i-am dat si a palns de dimineata de cand s-a trezit pana a adormit iar.
mami de Vlad (29.10.2009)
dana n. spune:
L-ati vrut pe David in zapada? Il aveti...
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
dana n. spune:
Am semnat si eu petitia.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
na_bo spune:
Toata ziua m-am uitat la stiri, deja parca o iau razna. Si eu cred ca trebuie sa facem ceva, sa iesim in strada. Au dreptate fetele care au zis ca noi ,romanii tacem si acceptam tot ce ne dau incompetentii astia de la guvernare.Cred ca mai trebuie sa ne impoziteze aerul pe care il respiram ca in rest ...
Natalia, fericita de Amalia Maria
monis5 spune:
Pana se voteaza cum va fi, eu mai zic un singur lucru:
(promit ca daca imi mai vine sa injur, ma duc la subiectele de la generale, ca sa nu poluez aici atmosfera, ca avem nevoie de optimism si voiosie)
citat din mesajul lui lumi_calin da ai dreptate, dar poate ca lumea e satula sa se mai lupte cu morile de vant!!! si daca mamele nu sunt organizate, e mai greu de urnit u protest. Cred ca din aceasta cauza suntem si 'vanate' de acesti 'taietori de tot'.... pentru ca nu avem nici timpul si nici puterea de a riposta..... Tragic dupa parerea mea ca s-a ajuns aici..... |
Regret sa spun, dar pe atitudinea asta se bazeaza orice guvernant in tara asta... lasa ca nimeni nu face nimic. Daca toti credem ca ne luptam cu morile de vant, atunci poate ca meritam ce ni se intampla.
Sper sa nu te superi daca iti spun ca asta imi pare o atitudine perdanta din start.
fetele de la Germanika, la voi cum e cu concediul asta? imi ziceti si mie in doua vorbe?
Many la noi merge mai bine cu mancarea. Sper ca ati atins astazi fundul si de maine dimineata o luati in sus
Andre
citat din mesajul lui na_bo Toata ziua m-am uitat la stiri, deja parca o iau razna. Si eu cred ca trebuie sa facem ceva, sa iesim in strada. Au dreptate fetele care au zis ca noi ,romanii tacem si acceptam tot ce ne dau incompetentii astia de la guvernare.Cred ca mai trebuie sa ne impoziteze aerul pe care il respiram ca in rest ... Natalia, fericita de Amalia Maria |
hahaha, este o www.scribd.com/doc/8301937/Aventurile-Lui-Cepelica-Gianni-Rodari" target="_blank">carte pentru copii (cea mai frumoasa carte din copilaria mea) care are fix o faza de asta: impozit diferentiat pe ploaie, pe soare etc - parca cea mai scumpa era grindina
revin...
Monis si piticutzul Santiago il asteapta pe Mos Craciun
strumfy_12 spune:
Dana e un scump David chiar si plin de zapada.
Lumi felicitari pentru primii pasi ai Annabellei
Monis imi place cum alearga Iulian
Ionela frumoasa povestioara...
Monis, Many, Raluacu am vazut commenturile voastre
Mai aveam de zis dar sunt prost dispusa din cauza stirilor...
Mami fericita de strumfita
raluci_b spune:
citat din mesajul lui dana n. L-ati vrut pe David in zapada? Il aveti... www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=9" target="_blank">daca va plac pozele noastre, votati-ne: da-1 si da-2 Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) |
nu am avut timp de comenturi, dar Davidelu este frumos foc cu ochii lui albastrii cum se vad in tot albul ala
Mosule cu zambet drag, Vino si la noi in prag
_
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura