Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Neata :)

Poftiti un sandwich cald?
Noi cum nu avem colici deja experimentam cu mancaruri. De ex ieri am mancat supa de linte (ca nu am rezistat) si bebe nu a protestat deloc :D
Din pacate nici eu nu am foi, asa ca placinta mai astepata. Oricum sotul meu nu prea mananca sarat asa ca voi astepta o ocazie cand vine familia in vizita sa ma laud cu ce stiu sa fac :)))

Baita si eu ii fac de 2-3 ori pe saptamana, tocmai ca peste tot am citit ca ii ajunge (peste tot = carti si siteuri din strainatate).

Si apropo de dormit noaptea - eu am crezut pana acum ca doarme mai mult cand are burtica plina. Ieri la 11 nu cred ca a mancat mai mult de 90 ml (60 din sticluta, ca la san mai mult s-a prostit), si urmatorul papa a fost la 5:10

Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

iaca acilea mi-s

buna dimineata romania! Dumnezeu sa binecuvinteze tarisoara noastra draga

eu is prinsa nitel cu bebelusii, mai mult cu cea mare, si de asta nu am prea intrat in ultima vreme. bona sta acum mai mult cu Bogdan si eu cu Alexandra la joaca

i-am scris mosului si incet incet ne pregatim de Sarbatori vreau sa fac cu ea anul asta casuta din turta dulce si mai vreau sa facem si vreo 5 tavi de biscuiti din turta dulce ca sa ornam pomul mai altfel sa vedem daca ne va si iesi

in rest bine, sanatosi, voiosi si cu pupi pt voi toti

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mai3, spor la casuta.chiar am studiat aseara.eu ma uitam la fulger mcquinn.al meu ala mare ar fi super incantat, dar nu stiu daca am timp si tot ce-mi trebuie sa-l fac(nu ingrediente, ci ustensile).ca tare l-as incerca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Fetelor, intrati la subiectul referitor la taierea perioadei de acordare a indemnizatiei aici si aici. Nu lasati ca politicienii sa isi bata joc de noi si de copilasii nostri. Va rog sa nu ramaneti indiferente! Impreuna sigur putem schimba ceva! Haideti sa le aratam ca se poate! Numai de noi depinde!

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Neata! si noi la apel! Azi noapte am luat-o pe Maia sa doarma langa mine,ca nu se mai potolea cu plansul. Aseara a plans isteric vreo jumate de ora,de nu mai stiam ce sa-i facem. Langa mine s-a mai potolit.
Noi facem baita in fiecare seara,si pe cap. Eu cred ca e necesara baita,ca toata ziua varsa laptic care sa duce prin pliurile de la gat,pe piept,si seara parca miroase a lapte acru.Si mai ales ca-i place mult la baita si se relaxeaza in apa.

Da,chiar! Mamici treceti la apel!!! Alexuza,Chichiutza,Andreea82,Kat,Clary,Simona,Magdy..... Sunt o gramada pe care nu le-am mai "vazut" demult!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mai3 spor la treaba!

M-ati inebunit cu placintele voastre!! Aruncati si aici o bucata! Mai tineti minte cum zburau bunatatile pe forum cand eram gravide?? Turte-n colo,prajituri incoa...
Vreau si eu placintaaaaa!!

Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Mai3 spor la treaba!

M-ati inebunit cu placintele voastre!! Aruncati si aici o bucata! Mai tineti minte cum zburau bunatatile pe forum cand eram gravide?? Turte-n colo,prajituri incoa...
Vreau si eu placintaaaaa!!

Poze

Cum s-a nascut Maia

asa e ana,acum mai zboara razlet cate o placinta.si mi-e dor si de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Neata :)

Poftiti un sandwich cald?
Noi cum nu avem colici deja experimentam cu mancaruri. De ex ieri am mancat supa de linte (ca nu am rezistat) si bebe nu a protestat deloc :D
Din pacate nici eu nu am foi, asa ca placinta mai astepata. Oricum sotul meu nu prea mananca sarat asa ca voi astepta o ocazie cand vine familia in vizita sa ma laud cu ce stiu sa fac :)))

Baita si eu ii fac de 2-3 ori pe saptamana, tocmai ca peste tot am citit ca ii ajunge (peste tot = carti si siteuri din strainatate).

Si apropo de dormit noaptea - eu am crezut pana acum ca doarme mai mult cand are burtica plina. Ieri la 11 nu cred ca a mancat mai mult de 90 ml (60 din sticluta, ca la san mai mult s-a prostit), si urmatorul papa a fost la 5:10

Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Tünde, fa tu placinta ca vin eu sa mananc . Mie imi place la nebunie cea cu branza sarata, dar cred ca o poti face cu branza dulce si stafide.
Vazut Julia frumoasa si pletoasa

Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)

Mergi la inceput

cami, mie mi-a facut mama inainte de a face eu dobrogeana una cu br dulce si stafide.era criminala la gust.ne-am batut pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

BUNA DIMINEATA

DONNA79 multumim pentru urare facem 3 luni si suntem tare vesele azi!

Noi facem baie la 2 zile dar in fiecare dimineta ne spalam pe fata, gat, dupa urechi si la fundulet.Baia e pe la ora 6 seara ca Petra e un pic agitata dupa baie, are chef de povesti, de ras...orice sa nu doarma.

Vreau si eu placinta si orice fel de dulciuri facute in casa...eu sunt cam antitalent la chestii de cofetarie si patiserie. dar mi-ati facut o poftaaaaaaa

Mergi la inceput