Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 5
sabu_dk spune:
Buna seara si de la noi
Astazi nu stiu ce am avut toata ziua ca am fost extrem de somnoroasa, drept pt care am dormit de la 7:30 la 11:00, de la 12:00 la 15:00, de la 16:00 la 18:00... Si acu' imi e somn din nou.
Am vazut ca intrebati cat stati afara cu copii pe frig... Pai noi stam afara cam cel putin 1.5 ore, maxim 3 ore la temperaturi de -5 gr (chiar si -10 grade) am prins afara si viscol puternic... Si lui Nicklas ii place la nebunie.
La multi ani tuturor ce isi serbeaza numele azi (aici e inca 30 Nov ).
Vream sa intreb si eu: voi spalati copii in fiecare seara? Eu il imbaiez pe Nicklas de 2, max 3 ori pe saptamana. Asa ne-a recomandat moasa, asa facem.
Gata, fug si eu la o baita cu clabuci multi.
Pupam toate mamicile si toti copilasii.
summertime spune:
Sabina, am vazut ca in strainatate se recomanda baita mai rar. pe un site american am vazut recomnadarea de o baita pe saptamana, ceea ce mi se pare chiar prea rar. eu ii fac baita in fiecare seara, ca ii mai curge laptic pe umar, transpira poate, etc
-------------------------------------------------
proaspata mamica
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI ROMANIA! LA MULTI ANI ROMANI! SA DEA DOMNUL O VIATA MAI BUNA! (ca numai buna nu a fost in ultimii ani, si in nici un caz nu ,,am trait bine'')
Dau eu o cafea cu lapte si un sandvis.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
Mari-Mariuk spune:
KITI, sa va bucurati de schimbare, sa fiti fericiti si linistiti. Mirunei.
Noi baita ii facem lui Vlad o data la 2 zile. Il spal partial zilnic, dar pentru gat(ca mai da laptic pe-afara) folosesc vata/prosopel umezite, sau de multe ori chiar servetele umede.
Raportam o noapte linistita. Cu toate ca ieri copilul meu a dormit doar vreo 3 ore in total, seara a adormit pe la ora 10jumatate. Pana atunci a plans doar o data, si atunci nu mai mult de 5 minute. L-am infasat, l-am tinut putin la san si gata plansul, ca atipise si s-a calmat. Ultima masa consistenta si-a luat-o la ora 9, si apoi a cerut abia la ora 4 dimineata! Asa ca ma laud ca am dormit si eu mai mult de 4 ore legat!!!
Mari-Mariuk spune:
NASTASIE, azi fac placinta! Asa ca va invit pe toate (la pranz) sa serviti o felie. Si cine mai vrea, si are curaj, va ofer mancarica de fasole (ca asta am pus la fiert)
nushulica spune:
neata !LA MULTI ANI ROMANIA! sper sa le lumineze Dzeu mintea guvernantilor nostri si sa revina la sentimente mai bune in privinta mamelor si a copilasilor nostri
si eu fac placinta lui nastasie azimi-a plouat in gura aseara pe la 11 cand am vazut linkul,am scos acum foile de placinta la dezghetat abia astept s-o bag in cuptor
noi ieri am facut vaccinul de 2 luni din fericire nicio reactie nu febra nu maraieli,chiar o noapte linistita si dormita snur
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
nastasie spune:
mari, nushu,sa vedeti ce o sa mai miroasa prin casa.a mea s-a dus deja.
azi vreau sa incerc papanasii de pe blogul respectiv.
nici eu nu ii mai fac baie in fiecare seara, la 2-3 zile.in serile cand nu ii fac baie, il spal la fund, gat, maini si fata.
donna79 spune:
Neata! hai si: La multi ani, Romanie! Azi parca toate urarile suna amar... eu mi-am ingropat patriotismul...
Dar sa trecem la partea frumoasa a vietii:
La multe lunite si anisori PETRA, ANA LAVINIA, TESSA MAY (KAT, mi-e dor de tine!)!
NASTASIE, oooffff... de-as avea mai mult timp de gatit... m-a dat gata blogul recomandat de tine. Da' nu ma las pana nu fac un cheese cake, e o reteta super acolo! O sa va povestesc cum a iesit.
KITI, va doresc numai bine in casa noua! Pupici pt Vladut si Mirunica!
PIANNA, CAMY81, nu am apucat sa va urez ieri: bine ati revenit! si va rog, ramaneti aproape.
MARIUK-harnicuta! inteleg ca gatesti fasole, dar si mananci? nu face rau la laptic? Chiar... am si eu o problema, dupa ce se incheie era colicilor putem incerca mai multe alimente?
SABINA, noi ii facem baie lui Tudor cand e si tati acasa, adica doua seri da, una nu. Daca sunt bunicii, facem si in seara cand nu e tati. Eu m-am convins ca baia e importanta nu neaparat pt igiena ca bietul copil doar nu se joaca in nisip, iar lapticul de pe gat se poate curata cu prosopel/servetele, cum zice si Mari, dar e importanta pt rutina zilnica si pt adormit.
Hai, trezirea, sa mai animam putin subiectul!
Sa pofteasca la apel si mamicile Mai3, Aniast, Zoze, Ana, Puiutza, Lora, Simona, Buburuza, Alynta, Eveline, Fistic, Fulguta, Clabuc, Ghiocela... ma dau batuta, sunteti prea multe ca sa va numesc pe fiecare...
Sunt cam agitata azi... si nici nu am baut cafea cu cofeina...
Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)
nastasie spune:
la multi ani, Romania!!!
donna,ai dreptate ca e si o rutina.insa eu am zis ca la 2 zile ii fac.
chiar vroiam sa chem restul fetelor la apel.
si sa stii ca nici eu nu am asa mult timp de gatit.de aia caut retete usoare.eu vreau sa fac aia cu intunericul, e o prajitura imi scapa acum numele si tortul cu piersici(cred ca de craciun).
camisv spune:
Buna dimineata!
ce bine arata placinta, dar eu nu am foi in casa asa ca salivez. Poate il trimit pe sot astazi dupa foi si fac maine!
Noi ii facem baita la Tudor in fiecare seara, numai pe cap il spalam doar o data pe saptamana. Lui ii place la baita si dupa doarme si bine. Azi-noapte a dormit dupa baita pana azi-dimineata la 8.30, cu o trezire la 22 si una la 5 pentru papa. Cred ca si-a format un ritm cu baita si daca nu i-as face ar fi debusolat.
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.2010)