Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Am fost la dr,Maia are 4680 g. A pus 1 kg!!
Ne-a dat picaturi pt ochisori. O sa facem un vaccin la trei luni si unul la 7 luni.nu stiu cum se numeste.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Bravo Maia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Fetele ale caror bebelusi dorm noaptea.......va rog ajutati-ma si spuneti-mi ziua cat dorm???

Eu cred ca trebuie sa ma mut in america daca vreau s adorm noaptea. Miriam doarme ziua non stop, doar cu pauza de masa si orice as face nu o pot trezi. si daca o trag de nas, si afara, si in zgomot, doarme, doarme, doarme. inainte ma plangeam ca nu doarme deloc, acum doarme ziua, o sa vina un moment in care va dormi noaptea????????

-------------------------------------------------
proaspata mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Fetele ale caror bebelusi dorm noaptea.......va rog ajutati-ma si spuneti-mi ziua cat dorm???

Eu cred ca trebuie sa ma mut in america daca vreau s adorm noaptea. Miriam doarme ziua non stop, doar cu pauza de masa si orice as face nu o pot trezi. si daca o trag de nas, si afara, si in zgomot, doarme, doarme, doarme. inainte ma plangeam ca nu doarme deloc, acum doarme ziua, o sa vina un moment in care va dormi noaptea????????

proaspata mamica

SUMMER, eu am un specimen ce doarme noaptea... dar ziua putin spre deloc. uneori nu ajung la baie ca plange dupa mine. de cateva zile doarme si pana la pranz, dar chitaie dupa-amiaza si seara. nu stiu cum e mai bine...

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Summer, si a mea doarme noaptea. In timpul zile pun muzica sau dau televizorul tare, ma port absolut normal si imi vad de treaba facand galagie. Imi aloc o ora, chiar doua, in care pun un CD cu muzica pentru copii si stau sa-i cant timp in care ma joc cu manutele si piciorusele ei. Doarme si ziua dar nu-i afecteaza cu nimic somnul de noapte.

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Citat:
citat din mesajul lui summertime

proaspata mamica

SUMMER, eu am un specimen ce doarme noaptea... dar ziua putin spre deloc. uneori nu ajung la baie ca plange dupa mine. de cateva zile doarme si pana la pranz, dar chitaie dupa-amiaza si seara. nu stiu cum e mai bine...

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Bravo Maia! ce frumos ai crescut

summertime a mea bebelina doarme si ziua si noaptea...peste zi doarme mult mai bine decat noaptea cand se trezeste si trage parturi apoi se culca inapoi pana pe la 10.Peste zi nici eu nu fac liniste cand doarme, oricum n-as putea ca nu-l pot stapanii pe Eric sa nu faca galagie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

summertime,ne mutam impreuna in america...azi I-am deschis usa la dormitor si m-am apucat sa ii calc din hainute,pe o masa de calcat ce ar putea trezi si mortii de tare ce scartaie...dar nu pe ea,dormea de nu avea treaba.
acum stau si ii bag suzeta in gura,cu speranta ca o adormi mai repede. de cate ori ii cade suzeta,se trezeste si incepe sa urle...

Mergi la inceput

Miriam s-a trezit acum o ora. Acum e vioaie :)) chiar se opinteste sa se ridice din leganus. Mi.a promis sotul ca la 4 facem schimb de tura daca iar nu doarme

proaspata mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetele
In primul rand vreau sa va felicit pt bb-ii minunati pe care-i aveti (am vazut frumuseti de copii in albume) si sa va doresc mult succes (si rabdare ) in cresterea lor .
Desi nu am mai scris v-am tot citit cand s-a putut, adica noaptea.
Bebelina mea are aproape 3 luni (fara o sapt), nu a avut colici, s-a trezit doar o data pe noapte inca de la inceput, a luat bine in greutate (doar san), pana acum 3 sapt. Incet, incet a inceput sa stea doar 3 min la san. Cam o sapt a dus-o asa pana am observat ca de fapt nu se satura si nici nu mai luase in greuate. De atunci ma mulg, zilnic, mai putin noaptea. Ioana doarme cu mine in pat (tati doarme in alta camera) asa ca noaptea "o mufez" (vorba cuiva de aici) la san si adormim asa, ziua muls cam la 2 ore :(. La un momment dat productia de laptic scazuse, de accea am inceput sa mulg caaaat mai des. Din pacate Ioana papa cam 60-90 ml dar ii ia cam o ora, dupa nici 2 ore iara vrea sa pape, si nu prea e ok asa :(. Pediatra mi-a spus ca trebuie s-o invat sa nu pape mai repede de 3 ore, ca nu apuce sa se digere ce a papat deja. Sper sa gasesc o solutie, ca nu pot forta copilul sa pape mai mult daca nu vrea.
Ioana are cam 5200 grame si 60 cm, stiam ca la copii apar probleme ca nu vor sa pape, dar chiar de la nici 3 luni???? I-am dat si vitamine, saracuta ce am mai chinuit-o, dar degeaba :(.
Vaccinul l-am facut cel gratuit (2 intepaturi) fara reactii adverse.

Mamica fericita cu Ioana Adelina (10.09.2010)
http://picasaweb.google.com/ioana.adelina.gavrila

Mergi la inceput

Miriam s-a trezit acum o ora. Acum e vioaie :)) chiar se opinteste sa se ridice din leganus.

proaspata mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

morning fetele,
dau eu cafeua
pe mine ma trezeste petru noaptea de 2 ori...suficient sa imi dau programul peste cap, ziua nu dorm si ete asa sunt ...zombi
na...ca acum s-a trezit, va pup si mai revin pe seara

Mergi la inceput