Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 24
mari_paun spune:
hai ca a fost alarma falsa...a scancit si s-a auzit in interfon...de fapt Petru doarme asa ca mai stau un pic cu voi
Nu am timp sa stau pe calc pt ca dimineata incerc sa luminez casa ...ca dupa taifun, mai si gatesc si dupa 12 Ema lucreaza in sufragerie...pana la ora 6 seara nu am cum sa intru pe calc, numa ca de la 6 seara ma apuca iar treaba, sa servesc cina, sa spal bebelusul etc
zilele sunt cam toate la fel, deci nu avem nimik deosebit de povestit.
ieri a fost soacra pe la mine si a mai trebaluit prin casa, eu am fost sa-mi fac manechiura ca n-am intrat la salon de 1 luna, m-am uitat prin magazine de un pulover care sa-mi ascunda ...urmele de sarcina...am sanii imensi si vreau ceva mai...nemulat si sa fie si de mos, am gasit cate ceva pt Ema si sot...dar pt mine si Petru nu am luat nimik, asteptam de la tati
chiar voi ce cumparati pt bebe de mos Nicolae? dar de Craciun?
fetele, chiar trebuie sa ma urnesc la Bucuresti la control...spre rusinea mea de cand mi-a scos firele nu am mai dat pe dr
hai ca m-am scos pt lipsa mea
oramona spune:
Buna dimineata.Multumim de cafeluta.
Vad ca mai e o mamica cu probleme ca ale mele.[b]Cameluska[b], ne luam de manuta.Si a mea mananca ziua des si putin si vreau sa merg la pediatru. Si nu are decat 2 lunite acusica.Face asa de pe la o luna jumate cand am zis eu ca nu-i place lapticul si i l-am schimbat. Ca la inceput facea dupa amiaza cand ii dadeam LP.Acum eu chiar daca imi ia o ora ma chinui sa-i dau macar 120 ml. O mai ridic, mai mergem prin casa, apoi iar papa , dupa care adoarme si dupa 2 ore juma vrea iar papa si o luam de la capat cu circul.Offff, sper sa fie mai bine.
Summertime, fata mea adoarme cam pe la 11 noaptea, incerc la 6 cand se foieste sa-i dau un biberon cu lapte, daca nu-i dau nu se trezeste oricum, dar fiindca atunci il papa prin somn de cele mai multe ii dau. Daca o schimb adoarme greu, cam intr-o ora, daca nu, dorme in continuare pana la 10-11. Apoi masa, curatata putin, un pic de gimnastica si somn ca nu mai poate. Asta pana pe la 1,2,3 in functie de ora la care a papat dim. Apoi masa si joaca si de aici pana la somnul de noapte mai doarme cate juma de ora, apoi o ora, 10 min, cum are chef.
Gata , va
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
oramona spune:
Si o intrebare: voi cu ce spalati biberoanele? intreb daca folositi si detergent de vase sau numai o perie de bibe?
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
LoraG76 spune:
'Neata!
Hop si eu la o cafea, rapid, ca tre' sa ma apuc de facut mancare.
oramona, iti dau nr. ei de tel.: 0723661955 Cabinet are cum mergi de la Muzeul de Istorie spre biserica catolica, pe stanga.
Loredana, si la noi a nins, insa in oras nu a fost f. multa zapada.
Noi am fost duminica la Izvorul Muntelui, ne-am dat cu sania, ne-am batut cu zapada, cu mai multi prieteni si cu Adelina, normal. Avea un nas rosu ca Rudolph la un moment dat. Dar ne-a priit la toti iesirea la zapada, daca maine e frumos, o repetam.
Va pup, fug, ca s-a trezit bolfosenia.
Edit: biberoanele eu le spal cu detergent de vase, apoi le oparesc.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
oramona spune:
LORA multi
ana_25 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159037
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia