Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 22
Mari-Mariuk spune:
Pun linkul aici: http://www.drepturile-gravidelor.ro/Articole/2/Concediu+ingrijire+a+copilului+si+indemnizatie+ingrijire+a+copilului.html
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
LoraG76 spune:
Seara buna!
Scuzati absenta, dar n-am avut net vreo 3 zile, apoi n-am avut timp, apoi n-am avut calculator...d-aia am lipsit, motivat.
Sper ca sunteti bine toate si bebelusii la fel.
N-am citit decat ultimele 2 pagini de la cap. asta, asa ca oramona, iti raspund doar tie, ca daca ai nevoie de pediatru, ti-o recomand pe dr. Ilas, e tanara si eu am o impresie f. buna despre ea.
V-am pupat pe toate!
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
oramona spune:
Nastasie, stiu ca e grasunica, de asta incerc sa stau linistita. In mare parte mananca laptic de la mine si numai sera PL. O las sa suga intre mese si dupa cei dau biberonul cu laptic. Office, eu ma mulg toata ziua si ii dau lapticul cu biberonul tocmai pt ca vad ca nu prea papa si asa stiu si eu cum stam.
Ana, imi pare tare rau pt lapticul tau, dar trebuie sa-ti cresti linistita fetita. Uite, Klarisse era mult mai linistita dupa ce a trecut pe LP .Eu am norocul ca pompa nu ma raneste, ci doar fata ma mai musca sau suge incorect si eu o las ca sa adoarma.
Chiar asa, Chichi si Klarisse nu mai dau pe la noi? Vad ca si Lora absenteaza. Iar KAT nu vrea sa ne mai vorbeasca, iar noi ii simtim lipsa.
la toate mamicutele si la toti bebelusii.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
oramona spune:
LORA, chiar pe tine vroiam sa te intreb daca stii vreo doctorita. Pana am scris eu mesajul ai dat pe la noi . Poti sa-mi zici unde o gasesc pe dr? Multumesc
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
LoredanaB spune:
Buna seara!
Lora bine ai revenit!
Ana te asteptam cu vesti la intoarce re de la doctor.Eric al meu asa a varsat dupa fiecare masa pana la 3 luni.
Fulguta eu o bat pe SArah pe spate si cate o jumatate d eora si tot nu scoate aerul, pana la urma il scoate pe cealalta parte
Chiar daca a fost cam rece ( -2 grade) am scos strunfii la plimbare si le-a picat bine.cand ne-am intors erau lihniti de foame iar dupa ce au mancat au adormit cum i-am pus in pat.
De curiozitate m-am mult si am scos 165 ml dintr-un san.Inseamna ca bebelina mea papa mai mult de 150 ml la o masa ceea ce nu as fi crezut niciodata...sta la san maxim 10 minute.
LoredanaB spune:
La noi ninge foarte tare acum...sotul inca nu a ajuns acasa, sper sa nu ramana blocat in trafic.Asa mult nu a nins niciodata de cand suntem in viena.
Face cineva capitol nou?
lumy27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui donna79 Fetele, pentru Debridat imi trebuie reteta? I-am povestit azi la telefon pediatrei ca Tudor regurgiteaza cam des si cam mult si mi-a zis sa-i amintesc cand merg la ea sa-mi dea Debridat. Acu' nu stiu daca e vorba sa-mi dea reteta sau medicamentul in sine, ca daca nu e necesara reteta eu i-l cumpar acum. Nu vreau sa astept o saptamana intreaga. Nu pricep ce-i cu regurgitatul asta, a mai avut el probleme dar s-au rezolvat cand i-am inaltat putin capul. Acum vad ca a revenit in forta, in plus cand il pun la san are tendinta de a intoarce capul uneori iar alteori plange putin. Nu mai apuca sanul asa cu pofta ca inainte. Are mese foarte scurte, 5-7 minute, azi noapte la 2.30 a mancat vreo 3 minute. Ce ma mira e ca dupa mesele de noaptea nu regurgiteaza. Aseara s-a chitait la san, nu prindea bine, m-a cam ranit, el era tot nemancat asa ca i-am dat LP si a baut 90ml. O avea ceva laptele meu? nu stiu sa fi mancat ceva aiurea... Brrr... nu mai inteleg nimic. Alaptatul e plin de surprize... Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010) |
Buna,
si eu am avut aceeasi problema, insa am depasit cu sfaturile mamei. la mine ii dadeam sa suga 2-3 minute si apoi il tineam ridicat. cand vedeam ca a scos aerul si a regurgitat, eu il puneam din nou la san iar el intorcea capul. Face acest lucru din cauza ca mai are goluri de aer. trebuie sa ai rabdare si sa-l mai ridici , chiar si cate 15 minute plimbat pana scoate tot aerul si apoi vezi cand il pui la san ca trage iarasi. si nici la mine nu varsa la mesele de noapte pentru ca el face diferenta dintre noapte si zi si noapte este mult mai somnoros si linistit.
cel putin asa a fost la mine
tanamera spune:
Ionela,Botosel imi cer scuze ca nu am raspuns,am plecat la cumparaturi,iar cand am ajuns acasa i-am facut baita lui Albert.Vad ca v-a ajutat Mariuk cu un link.
Loredana eu nu stiu sa fac capitol nou.Ce frumos ca mergeti in week-end la sanius.
Ana cum a fost la medic?
lumy27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Lumy, eu iti raspund desi nu cred ca te va ajuta: Maiu nu prea plange, se trezeste de obicei foarte vesel si rade sau sta foarte cuminte si nu zice nimic. Plange doar cand ne pregatim sa iesim afara si nu-l ducem imediat ce l-am imbracat si atunci cred ca ne stie tot blocu'. Dar se calmeaza cand ajunge afara de parca ar fi plans alt copil, nu el! Meme de Maiu si Lulia |
Multumesc pentru raspuns.
David se trezeste cam 1 data la 2 zile plangand, in rest este cel mai cuminte si scump copil. eu spun la toata lumea ca daca David ar putea sa manace si sa se imbrace singur, nici nu l-am simti in casa. .
ana_25 spune:
Am fost la dr,Maia are 4680 g. A pus 1 kg!!
Ne-a dat picaturi pt ochisori. O sa facem un vaccin la trei luni si unul la 7 luni.nu stiu cum se numeste.
Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia