Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

nu stiu ce sa fac cu Maia. iar a varsat tot ce-a papat. azi numai a varsat. oare sa fie din cauza trecerii bruste de la lapticul meu la lp?? ea e vesela,rade ,dar nu mai vrea sa pape!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Tanamera, ca tot veni vorba de dosar pentru indemnizatie, imi poti da si mie link-ul,te rog? multumeac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

mariuk, chiar daca e off topic, te rog da un mesaj cu acte necesare pt indemnizatie. eu am terminat concediul post natal in 30 nov, trebuie sa ma mobilizez. nici macar nu stiu unde tb sa ajung - la primaria de sector? la evidenta populatiei? dosarul pt alocatie se depune in acelasi loc?
noi am fost azi afara pe ploaie si frig, i-am pus aparatoarea de ploaie pe carut asa ca andrei a fost incantat de plimbare. eu... am tremurat 40 de min si apoi repede inapoi in casa. mi-e groaza cand ma gandesc ca frigul de-abia acum incepe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

nu stiu ce sa fac cu Maia. iar a varsat tot ce-a papat. azi numai a varsat. oare sa fie din cauza trecerii bruste de la lapticul meu la lp?? ea e vesela,rade ,dar nu mai vrea sa pape!!

nu te speria. LP e ceva mai consistent decat laptele matern si e posibil sa o sature ma repede. las-o un pic sa se regleze singura, sa manance cat ii trebuie. ar fi bine daca dupa o saptamana de LP ai putea sa o cantaresti, sa te asiguri ca a luat in greutate. bine, partea cu cantarul nu este cea mai ok, eu recunosc ca am o problema in sensul asta - il cantaresc pe andrei prea des
falcute de maia dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

oramona, am lasat comentarii la poze.
ana,nu cred sa fie problema daca a varsat.pediatrul ce zice?poate pana se obisnuieste cu gustul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Dar o bati suficient pe spate ca sa scoata aerul din burtica? Unii bebelusi au nevoie de mai mult timp pt a elimina aerul.

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Mai este cineva care sa scoata laptele doar cu pompa?

Ana, poate sa ii dai ceva mai putin lapte praf pana se obisnuieste sau mai diluat!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Andreea, si eu intr-un timp il cantaream in fiecare seara! Si cel mai interesant este dupa o zi in care mie mi se parea ca a mancat foarte bine sa-l cantaresc si sa fie cu 30 de grame mai slab ca in ziua precedenta!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

eu ma fortez sa il cantaresc doar duminica. dar mai "scap" copilul pe cantar si joia din cand in cand asta pentru ca a avut un start greu, acum sincer n-am motive dar am ramas cu stres.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fulguta,o tin pana scoate aerul!

Acum mergem la dr. La 7 avem programare!

Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput