Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

La vaccinul de 2 luni noi am avut o singura intepatura. Nu a fost cel de stat! In schimb, febra, mataiala, lipsa pofta de mancare...

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Offf...merci de raspunsuri. Macar de n-ar face febra, tin minte ca la Bia am stat toata noaptea cu comprese pe frunte si pe talpite, ardea toata insa dormea bine merci. Si eu plangeam pe langa patut..

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Multumesc pt raspunsuri!

EVE, pe mine m-a prevenit pediatra ca e vorba de 2 intepaturi, dar mi-a zis ca nu merita luat vaccinul cu bani, ca nu are nimic in plus, doar ca e o singuta intepatura.

Mi-am mai amintit ceva... i-am spus dr ca bebe fornaie si mi-a zis sa-i dau 1/4 tub oscilococcinum/zi. voi ati dat la bebei?

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Alynta sa stii ca si eu m-am gandit la varianta asta,sa isi faca si dr de familie un "mic" comision.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Am sunat la dr sa ma programez pe luni si mi-a confirmat ca-s 2 intepaturi dar a tinut sa specifice ca doare foarte putin si unii bebei nici macar nu plang cand fac vaccinul...draguta femeie ce ma incurajeaza ea pe mine, mi-o fi simtit panica.

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna si de la noi.
Am depus dosarul pt indemnizatie la Adjud, ca inca figurez cu adresa acolo si m-au sunat aia ca am adeverinta de salariu de la munca gresita . Pai iar un drum pana la Adjud si Focsani? Nu mai pot de oftica.
Luni sau marti trebuie sa facem si noi vaccinul, DD ajuta sa fie bine. O sa optam pt cel de la stat.
Sa ma plang iar ca al meu copil doarme prea mult fara sa manance, chiar si 12 ore si daca o trezesc papa cel mult 50 si adoarme si nu pot sa fac nik sa o mai scol. Si in rest tare putin mananca,50-60 bine si apoi cu plansete si multe intreruperi cel mult 110-120, la 3-4 ore ziua, prima masa fiind de obicei la 10 dimineata.
O sa caut un pediatru sa ma lamureasca daca e ok asa. Am pus poze noi in album ca sa vedeti ca totusi nu arat a fetita nehranita.
Va

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia si Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Am stabilit si data botezului , in ianuarie pe 8. O sa fim fetite mari, la 3 luni.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Tanamera, Imi trimiti te rog un PM cu ce anume a trebuit exact pt dosar? Eu ar trebui sa il depun dupa 19 decembrie, dar as vrea sa adun din timp ce imi trebuie, daca am cum.
Mersic frumos anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Ionela, ti-am trimis si eu un PM cu un link.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Am prins azi 2 ore numai bune de plimbare. SUPER!!!

EVELINE bafta la vaccin si nu te ingrijora ca va fi bine. Si eu l-am facut pe cel cu 2 intepaturi, a plans si dupa ce am imbracat-o a adormit in carucior Si cand ii aspir mucisorii tot cam asa plange dar ce sa fac.... Petra nu a facut febra, i-am pus comprese cu suc de rosii pe intepaturi si supozitor cu paracetamol preventiv.

ANA parca tu intrebai de ceai; azi a baut cand am venit de la plimbare 100ml. Cam asta e maxim. In rest papa si 10-20mml o data sau 50,90 depinde ce chef are. Iar cand nu vrea ceai nici nu insist ca il scuipa
oricum si se enerveaza pe mine.

Mergi la inceput