Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

EVELINE, da, l-a intepat la ambele picioruse, dar nu e chiar grav, nu isi da seama bebe de ce i se intampla. Cand va mai creste va tipa mai tare la intepaturi. Vlad nu a plans prea tare, mai ales ca in timp ce ii facea vaccinurile, eu il tineam de maini si ii vorbeam, l-am pupacit de nu stia ce e cu el. Apoi l-am luat in brate si gata. Reactii adverse nu au fost.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Nushulica mie mi-a spus ca ma costa la 2 luni 500 de lei,la 4 luni tot 500 lei,iar la 6 si 12 luni cate 250 lei.Inca nu am auzit pe nimeni sa plateasca 500 lei pentru un vaccin.

Mamica lui Albert (17.10.2010)

aoleu acum am inteles...pai nu e bun deloc ...poate s-a exprimat gresit si se referea ca cel de 2 si de 4 luni in total ar fi 5mil

totusi nu are cum sa fie pretul dublu decat aici

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumy27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Ba da se repeta.
M-am exprimat putin gresit. MF mi-a spus ca la 2 luni se fac 2 intepaturi, fata de o singura intepatura la vaccinul cumparat.
La celalte luni nu mai stiu daca este la fel

Valentina, mami de Alexandra

Zaaauuu?! Asta n-o stiam...bai, cum sa-mi intepe puiul de 2 ori in aceeasi zi?
Tin minte ca Biei(acum 6 ani, daa?) i-a dat un vaccin sub forma de picaturi, oral si unul i l-a facut in picior. Ma gandeam ca acum e la fel...
Nu ca nu te-as crede, dar heeellllp....fetele care deja au facut primul vaccin si au optat pentru cel de la stat, au intepat picii de 2 ori??

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

buna,

noi am facut vaccinul la 2 luni si l-a intepat in ambele picioruse. atentie mare la ace, ptr. ca de la stat sunt mari si intreaba medicul daca nu are ace mici sa cumperi tu. scuze de incoerenta dar baiatul imi roade mana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui office

NUSHULICA, wow...acum am vazut...baietii tai sunt nascuti in aceeasi zi si in aceeasi luna..super!!!Cum ai reusit?

Meme de Maiu si Lulia

asa a vrut DD eu nu am avut niciun amestec in asta

si culmea ziua nuntii noastre e tot 24 septdoar ca 2005

avem ce sarbatori de acum toata viata pe 24sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Donna e baiatul mai mancacios! Asa a fost
Matei! Toate hainele imi erau unse!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

eveline, asa e, 2 intepaturi.una intr-un picior, una in cealalta.eu asa am facut.si la razvan tot asa i-am facut si eu ca si tine, cu picaturi in gurita.mie mi-a zis MF ca asta de la stat e la fel de bun ca si cel cumparat.
pt debridat nu trebuie reteta si trebuie folosit repede desi sticla e mareee.
mari, de ce nu il tii in brate dar cu fata spre exterior.eu asa fac cu calin ca nici el nu mai sta pe umar.se tot foieste.al meu deja vrea in fund.chiar de cand pot sa-l pun intre perne.ca noi mai avem 5 zile si facem 4 luni.
si mari, eu zic sa nu-i pui manusi.lasa baiatul sa descopere.si sa stii ca nici al meu nu vrea suzeta decat seara la culcare si aia asa mai fortat ca altfel ar adormi undeva pe la 12 sugandu-si degetele.
aaa, si mai nou acum cand il las in pat intins se chinuie sa se intoarca pe burta dar ata se rasuceste ca zici ca se rupe in 2.mi-e frica cateodata sa-l mai las.

Mergi la inceput

apropo de kg si eu mai am 9...m-am blocat la 69 nush de ce nu se mai duc...as vrea pana la sarbatori macar 3-4 sa se mai duca si poate la botez in ian sa fiu si eu suplavisez,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Lumy, eu iti raspund desi nu cred ca te va ajuta: Maiu nu prea plange, se trezeste de obicei foarte vesel si rade sau sta foarte cuminte si nu zice nimic. Plange doar cand ne pregatim sa iesim afara si nu-l ducem imediat ce l-am imbracat si atunci cred ca ne stie tot blocu'. Dar se calmeaza cand ajunge afara de parca ar fi plans alt copil, nu el!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Nushulica, foarte interesant! Pai la voi 24 septembrie e mai ceva ca si Craciunul! Cred ca ploua cu cadouri!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Pentru Debridat nu trebuie reteta si nu se tine la frigider.

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput