Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Donna eu am luat Debridat fara reteta.

A propos de Debridat trebuie tinut in frigider dupa ce e preparat cu apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

DONNA, incearca sa fii mai relaxata putin...si al meu ziua varsa destul si asta din cauza ca se foieste de zici ca are mancarimi in fund si-n talpi, iar daca il tin infasat dupa ce mananca, se forteaza sa iasa si tot da pe-afara. noaptea nu se intampla asta deoarece e prea adormit. La noi e si problema cu scosul aerului, ca e atat de smecheras deja, ca daca il pun pe umar, se uita peste tot fericit ca e in brate si nu ragaie, daca in pun in pat, si-aduce aminte de ce era pe verticala si incepe sa scartaie. Asa ca dupa fiecare masa, il pun cu burta pe picioarele mele si putin ridicat de subrate, dau din picioare usor sa il zgaltai pana scapa de aer si gataaaa...dar tot ca el face si la gat e ud dupa jumatate de ora, ca mai e si foarte balos de vreo 2 saptamani

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

DONNA - nu trebuie reteta pt debridad.

TANAMERA - eu nu l-am tinut niciodata in frigider, avand in vedere faptul ca-l folosesc de mai multi ani, ori de cate ori avea probleme Bianca. Nu trebuie tinut la temperaturi mai mari de 25 grade si nu trebuie folosit mai mult de 4 saptamani de la prepararea suspensiei.
Ma gandesc ca nici nu ar fi indicat sa-i dai celui mic ceva la temperatura frigiderului.

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Merci Eveline.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

S-a intrat in recuperari: de la 9.30 cand a mancat, Alexa doarme
Oare isi incarca bateriile pentru la noapte?
Am vrut sa mai dorm si eu, mai ales ca m-a luat o durere de cap de pic, dar vecinii de sub mine m-au dezmierdat cu manele sau cantat la tamburina (imi vine sa le-o fac guler)

Ca veni vorba de vaccin: luni, cand am fost ma MF, am intrebat si eu. Mi s-a spus ca ambele variante (cea de la stat si cea care se cumpara) au aceeasi varianta, singura diferenta intre ele fiind nr de intepaturi. Acum...cat de dureros o fi, ma intreb?
Noi mergem pe 13 sa facem vaccinul.
Multumim pentru aprecierile lasate la pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

S-a intrat in recuperari: de la 9.30 cand a mancat, Alexa doarme
Oare isi incarca bateriile pentru la noapte?
Am vrut sa mai dorm si eu, mai ales ca m-a luat o durere de cap de pic, dar vecinii de sub mine m-au dezmierdat cu manele sau cantat la tamburina (imi vine sa le-o fac guler)

Ca veni vorba de vaccin: luni, cand am fost ma MF, am intrebat si eu. Mi s-a spus ca ambele variante (cea de la stat si cea care se cumpara) au aceeasi varianta, singura diferenta intre ele fiind nr de intepaturi. Acum...cat de dureros o fi, ma intreb?
Noi mergem pe 13 sa facem vaccinul.
Multumim pentru aprecierile lasate la pozici

Valentina, mami de Alexandra

Adica cum? Daca iei cel din comert nu se mai repeta la 4 si 6 luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Ba da se repeta.
M-am exprimat putin gresit. MF mi-a spus ca la 2 luni se fac 2 intepaturi, fata de o singura intepatura la vaccinul cumparat.
La celalte luni nu mai stiu daca este la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumy27 spune:

Salutari tuturor mamicilor si scumpisorilor de bebei!

am si eu o intrebare: bebeii vostri, cei care sunt spre 3luni se mai trezesc ziua plangand? David mai plange cateodata ziua si ma sperie foarte tare; mai ales ca si-a schimbat plansul, acum zici ca plange ca un adult.

Mersi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Ba da se repeta.
M-am exprimat putin gresit. MF mi-a spus ca la 2 luni se fac 2 intepaturi, fata de o singura intepatura la vaccinul cumparat.
La celalte luni nu mai stiu daca este la fel

Valentina, mami de Alexandra

Zaaauuu?! Asta n-o stiam...bai, cum sa-mi intepe puiul de 2 ori in aceeasi zi?
Tin minte ca Biei(acum 6 ani, daa?) i-a dat un vaccin sub forma de picaturi, oral si unul i l-a facut in picior. Ma gandeam ca acum e la fel...
Nu ca nu te-as crede, dar heeellllp....fetele care deja au facut primul vaccin si au optat pentru cel de la stat, au intepat picii de 2 ori??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Eu nu mai inteleg nimic,dupa ce am nascut mi-a zis doctorita de familie ca vaccinul de la stat e ok,ca e produs in Franta.Vineri m-a sunat si mi-a spus ca ar fi mai bine sa optam pentru cealalta varianta si mi-a prezentat si preturile.

Mamica lui Albert (17.10.2010)

Poi ii iese si ei un procent! Hi hi hi!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput