Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata!

In primul rand va invit la !

Pentru ca nu am mai apucat sa va scriu de cateva zile bune, spun acum:

La multi ani celor care poarta numele Sf Andrei!!!

Nu am vazut-o pe Bebecris ieri... Ce rau imi pare! :(

Si eu ii fac baita zilnic Sofiei, nu pentru ca ar fi transpirata sau murdara, ci pentru a-i crea si respecta rutina de dinaintea somnului si pentru ca dupa baita ii fac masaj si gimnastica. In plus, ei ii place f mult mai ales ca participa si Papa de care ea este efectiv indragostita. Nu pot sa va explic cum face cand il aude sau vede pe Papa! Rade, se alinta, gangureste, mai ca s-ar ridica sa-i sara in brate! Mare dragoste mare!

Va pup! Sa avem o zi buna! :))

Mergi la inceput

Mariuk, multumim de cafea! Eu am inceput sa scriu mesajul acum vreo ora jumatate!

La noi vremea e absolut superba, in jur de 27 de grade ziua si minim 23 seara.noaptea. Nu mai bine de plimbat!

Fetelor, ce le aduce Mos Nicolae puiutilor vostri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Buna dimineata!
Mari, Bubu multumim pentru cafea! Va servesc si eu cu niste biscuiti cu scortisoara si un strudel cu mar,stafide si scortisoara ca doar e sezonul
Cum ati dormit?La noi a fost noaptea linistita spersa o tinem tot asa si mai departe.

Nu mai ninge asa ca scot strunfi la plimbare cu caruciorul iar sambata ii ducem la sanius sa le inghete putin nasucul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

BUBURUZA, cred ca de intri pe site-ul protv-ului gasesti filmulet cu ce a fost ieri la Dansez...e posibil sa o vezi acolo pe Cristina. Si...lasa ca vine ea vara si la noi va fi cald si bine. La noi Vlad rade cand il vede pe taica-sau, dar daca ma aude pe mine vorbind, uita de el. asta pentru ca e obisnuit toata ziua cu mine...dar o sa creasca, va fi topit dupa ta-su, mai ales in weekend cand vor pleca la balta impreuna

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Mariuk, e normal ca Vladut sa fie topit dupa mami: atractia sexelor opuse!

Am zis ca trebuie neaparat sa mai facem un bebe si sa fie baiat de data asta ca sa se tina de poalele ma-si! Hehehehe, asa si eu cand eram mica, indragostita pana peste urechi de tata. Cu mama eram obisnuita, o vedeam toata ziua, ma certa cand faceam boroboate, imi impunea reguli, etc, dar cand venea tata seara acasa... parca eram lipiti cu super glue, nu ne mai dezlipea nimeni, o tineam numai intr-un ras si o joaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.multumesc de cafea.
mari,tot asa o sa fie de acum incolo si o sa cam stam prin casa.vreau si eu vara sau macar primavara.
si la noi ploua si e frig si vant si deci tot in casa vom sta.
PS:dau de baut ca am facut 5 stelute

Mergi la inceput

felicitari pentru stelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neataa!

NASTASIE, bravo pt stelute!

Fetele, eu iau o cafeluta dar va rog sa nu ma mai serviti niciodata cu altceva pt ca pap tot si ma ingras! Nu stiu cum mi se intampla asta, ca alaptez non-stop, Tudor papa ca un haplea si eu ma tot ingras... Stiam eu ca mie nu-mi prieste lipsa de somn din punctul asta de vedere. Mor de pofta de dulciuri si dau mancarea sanatoasa la o parte pt ele. Of! Stiu ca important este ca am copilul sanatos, dar mai am putin si depasesc pragul la care rezista coloana mea si atunci chiar ca nu o sa-l mai pot lua in brate De azi trec la mancare sanatoasa si jurnal alimentar!

LOREDANA, distractie placuta la sanius!

BUBU, la noi unul dintre mosi, nu stiu care, o sa aduca girafa minunata, ca m-am saturat sa vad pe Tudor morfolind tot pumnul. Inca n-a facut doua luni si se poarta ca un bebe in pragul aparitiei dintilor. De dimineata l-am gasit cu jumatate de maneca uda de la cat a balit si morfolit.

Fug sa vad niste poze daca ma lasa bebe...

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Minunata girafa se gaseste doar pe net sau si in vreun magazin? Aici nu am vazut-o asa ca as vrea sa mi-o aduca mama de Craciun, iar ei i-ar fi mai greu sa o comande de pe net si mult mai usor sa o cumpere din magazin.

Mergi la inceput

Donna nu esti singura care se lupta cu kg in plus.Dupa nastere am slabit 12 kg dar cum o alaptez pe Sarah mi-e greu sa ma abtin sa nu mananc...ma seaca de puteri a fiecare alaptat...drept urmare am pus 2 kg inapoi

Mergi la inceput