Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

De ingrasat nu m-am ingrasat dar nu mai pot slabi... m-am blocat la 69 de kg si mai am de dat jos 9! Offfff! Incerc sa-mi ridic moralul spunandu-mi ca daca am reusit sa scap de 16, o sa scap si de astea 9, dar CAND??? Ma imbrac in continuare cu hainele de gravida, care au inceput sa-mi fie largute. Hainele vechi nu-mi vin inca si acum efectiv nu-mi vine sa investesc in haine asa de mari... tot sper ca o sa slabesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata! NASTASIE felicitari pt steluta!
Noi de azi papam lp,dar nu prea ii place. Mai inainte a vomitat tot ce-a papat la ora 6.M-am speriat,ca s-a inecat ca i-a venit si pe nas. Cand varsa laptic de la mine nu era asa gros si nu se ineca . Se cam stramba saracuta cand ii dau papa,dar se va obisnui.

Vroiam sa va intreb,voi cum le dat ceai la bebei?? De cate ori pe zi??ce cantitate???

Am vazut-o si noi pe BEBECRIS aseara, bb David a fost adorabil cu costumasul de mos.!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ana, eu de obicei ii dau o data, dar sunt zile cand ii dau si de 2 ori.bea in medie 80ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

am si eu o intrebare la voi

fetita mea papa si noaptea la 12, 3 si 6..si faca kk de 2 ori pe noapte...e normal asa?
pe zi face cam de 5 ori per total...
papam lapte praf NAN 1

o mamica fericita de IOANA NECTARIA

http://lb1f.lilypie.com/a8SDp3.png

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocela13 spune:

Buna dimineata!

POGONICI, ai spus ca fetita ta e nascuta pe 15 octombrie? Inseamna ca e de-o seama cu a mea. O sa le serbam impreuna!
Eu nu stiu cum e cu LP dar daca face kk cred ca e ok. Nu cred ca tb sa-ti faci griji!

Ghiocela - mami de Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna dimi! Io stiu ca bebelusii cu o alimentatie mixta sau total LP pot bea 120 ml de ceai, nu mai mult, in 24 de ore.

Ana, imi pare tare rau ca nu-i mai poti da lapticul tau Maiei.

Toate gandurile bune la tine.

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Buna dimineata! NASTASIE felicitari pt steluta!
Noi de azi papam lp,dar nu prea ii place. Mai inainte a vomitat tot ce-a papat la ora 6.M-am speriat,ca s-a inecat ca i-a venit si pe nas. Cand varsa laptic de la mine nu era asa gros si nu se ineca . Se cam stramba saracuta cand ii dau papa,dar se va obisnui.

Vroiam sa va intreb,voi cum le dat ceai la bebei?? De cate ori pe zi??ce cantitate???

Am vazut-o si noi pe BEBECRIS aseara, bb David a fost adorabil cu costumasul de mos.!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

uta28 este mamica de Mara Elena (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

am pus poze noi.
pogonici, noi la inceput cu LP eram constipati.acum face ziua intre 2-5 scaune.noaptea nu face deloc.sau daca face putin pe zi atunci face kk dar mai spre dimineata la un 5-6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata!
Eu sunt cheauna de somn...a fost o noapte total alba...Alexandra mea a avut program de "distractie" ieri. Cand ma gandeam si eu ca se culca la o ora mai normala, adica inainte de miezul noptii, de abia atunci a inceput distractia. Nici chip sa inchida vreun ochi sau gura pana la 3.30 Cand m-am hotarat sa o las sa urle pana oboseste si adoarme...Dar nu mai obosea nici atunci...a plans vreo 15 min(cred ca ne-a injurat tot blocul, la ora aia) si i s-a rupt sufletul sotului sa o mai lase sa planga si s-a dus la ea
Acum, in loc sa doarma,sa recupereze, sta cu ochii in tavan si mai bazaie

Pe Bebecris nu am vazut-o ieri decat atunci au prezentat perechile care au dansat. Apoi am plecat sa ii facem baie Alexei. Dar o sa intru pe net sa vad daca exista vreun filmulet cu dansul lor
Am mai pus si eu niste pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Of, si eu am ratat dansul Cristinei cu bebe... din caza sotului meu care avea mancarici la degete si le scarpina pe telecomanda! asa face mereu

BOTOSEL ... va doresc o zi linistita, cu multa odihna.

Donna, mamica lui Tudor Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Buna dimi!
Eu marturisesc ca nu ma uit la emisiunea Dansez pt. tine, dar aseara m-am uitat si eu 5 minute si am vazut-o pe Bebecris cu bebele ei care a fost foarte dragalas in costumul de Mos Craciun. M-a convins sa ma duc si eu azi sa cumpar o salopeta rosie de Mos Craciun pt bebe.
Ana, succes cu laptele praf!
Eu ziua ii mai dau bebelui lapte de al meu cu biberonul. El e un mic "puturos" si daca il pun la san mai mult de 80 ml nu suge, iar dupa 2 ore iar ii este foame. Din bibe papa si 125 ml si apoi e linistit vreo 3 ore. Probabil din cauza asta face crize de isterie uneori la papa, poate e confuz, o data primeste san, alteori bibe. Seara de obicei ii dau completare cu biberonul tot lapte de la mine, ca nu se mai satura cu ce suge.

Mergi la inceput