Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 13
eveline spune:
SIMONA - v-am admirat pozele, sunteti niste frumosi. Mi-a placut in mod deosebit poza cu bunica (atat de tanara) in care matei are un zambet fermecator
Vroiam sa postez acolo un comentariu da nu stiu de ce nu pot
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
nushulica spune:
marims m-am prins acum este vb de cristina cea brunetica cu parul lung care a dansat pt sotul ei,asa-i?
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
simona24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline SIMONA - v-am admirat pozele, sunteti niste frumosi. Mi-a placut in mod deosebit poza cu bunica (atat de tanara) in care matei are un zambet fermecator Vroiam sa postez acolo un comentariu da nu stiu de ce nu pot mamica de Andreea Bianca si Victor Darian |
multumim pentru complimente! mami este o bunicuta tinerica,are 43ani. si este topita dupa matei.
simona cu matei
nikolici spune:
Nu mai stiu cine intreba de portbebe sau marsupiu.
Noi avem de la Babybjorn, e f usor de pus bebe si de scos si cu fata si cu spatele.Insa ca orice marsupiu te rupe la spate din cauza ca este ingust pe barete.
Am si sling si wrap , insa mai bun pt bb si in special pt spatele mamei este wrapul, bb adora sa stea in el.Recomand din tot sufletul wrapul.
histamina spune:
salutare,
sebi a renuntat definitv la a mai bea lapticul muls din biberon.asta ca sa apuc mai mult somn.inutil.nu vrea biberon,suzeta,ceai.nimicuta,doar tatica lui mami si atat.
maine facem vaccinul pt 2 luni,desi pe 4 facem 4 luni,insa greutatea ne-a tinut pe loc.deocamdata nu mergem pe varsta corectata pt ca ne lungim cu 5-6 cm pe luna,ca sa recuperam ce n-am facut in burtica si in luna in care am stat in spital.adica la o lunaaveam 42 de cm si acum trecem de 55.
sabu_dk spune:
citat din mesajul lui histamina salutare, sebi a renuntat definitv la a mai bea lapticul muls din biberon.asta ca sa apuc mai mult somn.inutil.nu vrea biberon,suzeta,ceai.nimicuta,doar tatica lui mami si atat. maine facem vaccinul pt 2 luni,desi pe 4 facem 4 luni,insa greutatea ne-a tinut pe loc.deocamdata nu mergem pe varsta corectata pt ca ne lungim cu 5-6 cm pe luna,ca sa recuperam ce n-am facut in burtica si in luna in care am stat in spital.adica la o lunaaveam 42 de cm si acum trecem de 55. |
Wow! Pupam un Sebi lungan!
Si tu, Nike, esti o mama eroina! Jos palaria in fata ta, ai tot respectul meu!
tutz spune:
citat din mesajul lui sabu_dk Hihihi, ma bucur ca va plac tinutele noastre. Noi le luam de la H&M. Vad ca in Romania o sa se deschida H&M de-abia in primavara lui 2011. Deci, in curand. Aici, H&M e un loc cu haine foarte bune calitativ si accesibile ca pret. De ex, body-ul cu broscoiu' de la Muppet Show a fost aprox 15 RON, ceea ce e ffff ieftin pt DK. |
Hehe.. vedeti avantajul ca granita e atat de aproape ?
Abia astept sa fac pasaport la pitica si sa ne destrabalim in H&M la Szeged
Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
nastasie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tutz
Hehe.. vedeti avantajul ca granita e atat de aproape ? Abia astept sa fac pasaport la pitica si sa ne destrabalim in H&M la Szeged Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10) http://picasaweb.google.com/lantostunde |
nu e cinstit.
nike, multi pupici tie si lui sebi lunganul.
tutz spune:
citat din mesajul lui ramohd Tutz, am citit ca si la tine au masurat gresit bebele la nastere. Mie mi-au scris ca bebele a avut la nastere 56 cm (m-am si mirat atunci ce-i drept) si la controlul de o luna cand l-am masurat avea 56 cm. |
inseamna ca e o obisnuinta la President sa-ti lungeasca copilul macar in acte. Daca nu masuram impreuna cu Dna Genoveva nu credeam, dar am vazut cu ochii mei, ca atat avea - 54 cm.
Tünde, mamica fericita de Julia (13.10.10)
http://picasaweb.google.com/lantostunde
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
Haideti la cafeluta!
Si azi cica ploua pe aici...asta inseamna inca o zi de stat in casa...
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186