Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
nicopic spune:
Felicitari Bebecris!!
pt cel mai dulce si scump Mos Craciun de David
Nico, mami Larisa 15/09/10
fulguta28 spune:
Aouleu, pai pana vine H&M in Ro o sa asculte fiica-mea opera si n-au astia body-uri cu Figaro.
Citat: | ||
citat din mesajul lui sabu_dk
Hihihi, ma bucur ca va plac tinutele noastre. Noi le luam de la H&M. Vad ca in Romania o sa se deschida H&M de-abia in primavara lui 2011. Deci, in curand. Aici, H&M e un loc cu haine foarte bune calitativ si accesibile ca pret. De ex, body-ul cu broscoiu' de la Muppet Show a fost aprox 15 RON, ceea ce e ffff ieftin pt DK. Sabina, mami (a.k.a. boob lady) de Nicklas (12-09-2010) Life in Three |
uta28 este mamica de Mara Elena (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
nushulica spune:
eu nu stiu cine e bb cris si nici nu am fost pe faza sa vad bebelushulmai apare si in partea a2a a emisiunii oare??dati-mi cateva repere sa stiu cine e sa stiu dupa cine sa ma uit
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Alina_feier spune:
Buna seara fetelor.
Azi am reluat activitatea fizica, sunt rupta, am fost la sala la fitness (eu sunt instructoare de aerobic) am zis sa fac un pic de miscare ca din ianuarie imi reiau orele de aerobic si nu vreau sa arat penibil(cu limba de un cot).Mi-a fost foarte greu parca nu am mai facut sport de ani de zile nu doar de cateva luni, sper sa imi reintru repede in forma.
Ma duc sa citesc din urma si revin
simona24 spune:
am hranit una bucata marmotica si am lasat-o in pat. asteptam sa vina tati acasa si o sa facem si baita.
azi nu l-am scos afara, dar am fost duminica, luni si ieri. duminica a stat cumintel la slujba, a dormit, dupa ce l-am impartasit, a papat ceva si somn, din nou. luni am fost in parc si am stat vreo 3.5 ore, iar ieri,dupa slujba am trecut prin real si am luat niste peste, iar matei a dormit tot timpul! ceea ce a fost foarte bine; doar ca aseara cand trebuia sa doarma... la 23:52 l-am pus in patut, am inchis lumina si tv-ul si am sperat sa adoarma. doar ca nu am avut acelasi gand ca si el. cand l-am asezat in patut a inceput sa planga/urle. mi-am zis ca il las 10 min si daca nu se potoleste, voi folosi o alta metoda de adormire a piticului(dans prin camera). la 00:01 s-a oprit din urlete si a adormit. dar n-a tinut mult treaba asta; vreo 30 min. l-am adormit mangaindu-l si spunandu-i rugaciuni. la 5 s-a mai trezit sa pape si dupa aceea la 7 si ceva. pe la 9 jumate m-am trezit speriata penbtru ca plangea destul de urat; mihai ii curata ochisorii si fata, iar lui nu (prea) ii place.
fetelor, azi am dormit o gramada! si parca as mai dormi oleaca.
a inceput dansez pt tine; asa ca va las! pupam muuuult!
multumim ca v-ati gandit la noi!
simona cu matei
tanamera spune:
Buna seara gagici!
La multi ani Romania!
Bebecris felicitari!
Kamy,Alina bine ati revenit.
La multi ani Petra,Lavinia si Tessa May !
Ati intrebat de girafa Sophie,deocamdata Albert e atent doar la sunetul pe care il scoate aceasta.Baita noi facem in fiecare seara,ne place tare mult.
Noi astazi am fost in vizita la sora mea si conform traditiei din famila noastra am mancat ciorba de fasole cu ciolan afumat si salata de ceapa rosie.Sa ma ierte fetele care alapteaza.
O seara frumoasa!
Mari-Mariuk spune:
NUSHULICA, bebecris a dansat cu alex velea intr-o editie (a3-a parca) la dansez pt tine. Azi au fost chemati toti cei ce au participat la emisiune de-a lungul timpului.
TANAMERA, lasa ca am ,,omorat'' eu fetele cu invitatie la masa de pranz, ca am gatit fasole(cu afumatura)...dar cred ca au lesinat de pofta, ca nu a venit nici macar una....
Azi Vlad mi-a fost scancit si plangacios toata ziua. Nu prea mult, dar suficient cat sa ma oboseasca. Si sincer nu stiu de ce face asa, ca de dimineata are momente cand gangureste, apoi incepe scandalul...i-am facut baita, l-am hranit, dar nimic...in brate se mai calmeaza, dar ma dor mainile deja...sper macar sa doarma bine, sa nu il doara ceva...
Eu ma retrag acum...va urez o seara si o noapte buna!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
eveline spune:
Am mai pus si eu poze in album, cu al meu bolfosel...da, pana acum ma plangeam ca-i cel mai slabut, acu bag de seama ca incepe sa faca si el ceva falcute, Doamne ajuta!
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
nastasie spune:
mai dar azi toata lumea a facut fasole?eu am facut cu ciolan si ardei kapia sau gogosari.
nushulica, mari, eu stiam ca in editia 4 au dansat.dar nu sunt sigura.
kat, la multe lunite lui tess.ia uite ce trece timpul.
ma duc sa ma uit la pozele lui eveline.