Concediul mamelor
Raspunsuri - Pagina 47
pufi79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui accept92 Am citit o eplica foarte misto pe hotnews data celor care vin cu argumentul 'pe vremea mea'...Da, dar pe Ceausescu l-au impuscat pentru asta.... |
super tare
.....viata este acolo unde te regasesti.......
9+ Doamne ai grija de noi 
in asteptarea craciunului
ina.click spune:
75% sau 85%?
Spusesera ca masura cu 75% dureaza pana la 31 decembrie.
Deci 85%? Nicaieri nu scrie nimic....
26 + 
Laura25 spune:
Eu stiu ca intratul in CIC nu se face de la aceeasi data cu nasterea copilului, ci la mai mult de o luna dupa aia. Daca ei spun ca cei aflati in plata nu sunt afectati, intra aici si mamele ce nasc in decembrie? Ca ele nu au decizie de CIC, nu sunt in plata pana la 1 ian.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ina.click spune:
| citat din mesajul lui Laura25 Eu stiu ca intratul in CIC nu se face de la aceeasi data cu nasterea copilului, ci la mai mult de o luna dupa aia. Daca ei spun ca cei aflati in plata nu sunt afectati, intra aici si mamele ce nasc in decembrie? Ca ele nu au decizie de CIC, nu sunt in plata pana la 1 ian. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Da, cred ca doar mamele care vor fi in CIC pana cel tarziu 31 decembrie.
26 + 
Laura25 spune:
| citat din mesajul lui alinuk din pacate am asa o neimplinire dupa fiecare aparitie ...ca nu reusesc sa spun chiar tot! ![]() Alinuk mama de Andu mik si Teo voinikwww.youtube.com/watch?v=spKBKGd6vro" target="_blank">Un vis implinit! ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Alina,
tu esti o doamna cu foarte mult bun simt. Te-am urmarit de fiecare data cand te-am vazut 'pe sticla'. In studiourile televiziunilor alea daca nu vb mult si tare si nu te bagi peste interlocutor, degeaba te-ai dus acolo, cam asta pare a fi filosofia. Azi am schimbat canalul cand am vazut cum nu puteai sa zici 2 propozitii fara sa se bage unul peste tine si cum s-a ajuns de la dezbatut concediul mamelor la cine isi cumpara masini de lux si daca sunt sau nu strazi de mers cu masini sport in Roamania 
Va doresc din suflet sa va adunati maine cat mai multe si sa aiba rasunet actiunea voastra.
Felicitari pt tot ce faci!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
irinab spune:
dupa cum vedeti iar se cearta pe ordonanta, maghiarii par ofticati ca au fost pusi in fata deciziei dar sincer eu sunt si mai ofticata pe ei ca au primit invatamantul in limba maghiara, o sa ajunga sa faca stat in stat acolo.
pufi79 spune:
| citat din mesajul lui bebe_io Vad ca nimeni nu a punctat urmatoarele aspecte asa incat nu pot sa ma abtin: 1. Faptul ca se mentine acelasi sistem de calcul al indemnizatiei inseamna ca pentru executia bugetara a anului 2011 nu s-a facut economie nici macar 1 leu. Asta in conditiile in care PDL a afirmat sus si tare ca masurile sunt necesare pentru ca bugetul nu mai suporta ajutoarele sociale existente 2. Prin a trece la o perioada platita de 1 an guvernul reduce cuantumul total al indemnizatiei platite cu 50%, dupa ce a redus deja cu 15% incepand cu Iulie 2010 si in conditiile in care nici nu s-a atins cu nici macar 1 leu de masurile de plata a nemuncii de tipul venitul minim garantat sau pensia minim garantata. 3. Astfel statul face o economie de 0,05% din PIB (cuantumul total al indemnizatiilor platite anual in prezent fiind de 0,1% din PIB) in conditiile in care Ialomitianu afirma ca bugetul pentru 2011 a fost proiectat cu o crestere a PIB de 1,5% (http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-8104637-proiectul-legii-bugetului-stat-2011-aprobat-guvern.htm) 4. Transformarea unor unitati spitalicesti ce vor fi desfiintate in crese este o masura periculoasa avand in vedere ca in prezent nu se pot eradica din spitalele romanesti pericole precum rotavirusul sau stafilococul auriu nici macar prin dezinfectari zilnice. In final se vede cu ochiul liber ca masura nu era nicidecum una necesara bugetului (dat fiind ca pentru 2011 nu s-a planificat economisirea nici unui leu) ci doar dorinta unora ca pe viitor "pasaricile" sa nu mai stea acasa si sa cumpere pampersi cu banii blondei de la "investitii". Am treaba multa la servici, va rog sa aveti intelegere daca nu voi replica la eventualele raspunsuri... |
din pacate pentru noi, ai perfecta dreptate
.....viata este acolo unde te regasesti.......
9+ Doamne ai grija de noi 
in asteptarea craciunului
mianna spune:
| citat din mesajul lui ariadna33 stimulentul este lunar de la reintoarcere , asta e clar! ceea ce nu e clar e pana cand, pana la un an sau pana la 2. |
se pare ca avem notiuni diametral opuse despre ce inseamna "clar".
pentru mine, "o prima" e exact ce zice ca e, o prima, una singura, pana nu vad "o prima lunara" nu mi-e atat de clar cum iti e tie (nu de alta, dar pana acum primele cu care m-am intalnit eu erau bonusuri la intervale aleatorii, iar la ceva primit lunar ii cam spune indemnizatie sau supliment la salariu).
clar e in schimb pentru mine ca aceasta prima (din nou, o prima, una) se acorda oricand in cele 24 de luni, adica 2 ani.
dupa cum spuneam, notiuni diferite sau perceptie diferita asupra lucrurilor scrise negru pe alb.
ariadna33 spune:
dar a aparut scris intr-un text de lege ca sa te contrazici cu mine acum? eu mi-am spus parerea, pana la proba contrarie fiecare cu perceptia ei. drobul de sare...
monicabo spune:
Vad ca sunt mult aspecte neclare...
la ce ora este mitingul de la guvern? Lucrez de acasa, si as avea posibilitatea sa ajung, chiar daca nu mai sunt in CIC la ora actuala. Incerc, cel putin, e in functie de ora si programul copilului meu, de asta inteb de ora
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria