Concediul mamelor
Raspunsuri - Pagina 44
Marina spune:
asta ar fi de-a dreptul cinic sa pui in pericol viata copilului pentru un ban in plus.
Catalishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bird70 Prevad un numar record de copii nascuti in ultima saptamana din decembrie . Toti copiii care ar trebui sa se nasca in ianuarie vor fi indusi mai rapid sau mamelor li se va face cezariana.Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation |
Chiar asta ma gandeam si eu...ar fi trebuit ca legea sa se aplice la noua luni dupa publicarea in MO si poate asa ar fi fost fair pentru toate mamele...
Eu insa mai am o nedumerire. UNPR sustine in continuare ca ei nu-s de acord cu 1 an, deci la nivel teoretic ce a declarat BOCanila e posibil sa nu fie votat ca atare.
Laura25 spune:
| citat din mesajul lui Catalishka . UNPR sustine in continuare ca ei nu-s de acord cu 1 an, deci la nivel teoretic ce a declarat BOCanila e posibil sa nu fie votat ca atare. Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009Ce-mi trece prin cap |
Exact! Ca sa fie cu statut de lege trebuie sa fie votat in parlament, unde nu toti din coalitie sunt de acord cu propunerea. Daca se continua presiunile din partea societatii civile, poate mai e o sansa sa nu treaca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
roxy spune:
asta e cinic da, da sa vezi cat de sus se va ridica statistica avorturilor de acum, pentru ca rare vor fi cazurile cand femeile care nu au parinti langa ei sa aiba cu cine lasa copiii , sa se mai bucure ca raman insarcinate...
Sper sa se intample totusi o minune ca tot se aproprie Craciunul (ce stupid, de Craciun e vorba de o nastere, de o victorie a vietii si noi ne preocupam tocmai acum de cei care ridica stavila contra nasterii).Asta e paradoxul zilelor noastre.
Basescu vad ca si-a pierdut mama...dar si-a pierdut si sufletul odata cu ea...din pacate.
Marina spune:
nu-i mai simplu sa cumperi un prezervativ daca nu ai chef sa faci copii? Mult mai ieftin decat un avort banuiesc.
getik1 spune:

| Citat: | ||
citat din mesajul lui mianna
macar scrie si tu "sii uiitatii cat ma punetii la ziid ciitiitii asta" etica medicala nu se invata din nodex, nici macar din dexul tiparit, dar din moment ce ti-e straina nu ma mira ca nu stii (da, asta chiar se scrie cu doi "i") Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
un proverb romanesc zice asa:
Vezi paiul din ochiul altuia, dar nu bārna din ochiul tau.
ariciu a crescut in curand face un anisor
,intre timp asteptam sa

si cel mai important 

ary poze si ary povestea unui aricy
am produse la bazar
pufi79 spune:
mda, trist dar adevarat. Eu ma gandesc cu groaza cum voi alerga cu copilul de 1 an de zile sub brat, cu mijloacele de tansport in comun taman dintr-un cartier de la periferia orasului, sa-l duc la o cresa (daca vor exista) si cum voi alerga seara la 5 cand scap de la servici inapoi sa-mi iau puiul................
. Si voi ajunge seara acasa franta atat eu cat si puiul meu, dar cel mai trist voi pierde cel mai frumos an din viata lui. Dupa ce scapi de nebunia cu colici, dintisori si trezit in toiul noptii, vine si perioada mult asteptata cand puiul face primii pasi, spune primele cuvinte, incepe sa interactioneze si sa inteleaga tot ce este in jurul lui........dar din pacate eu nu ma voi putea bucura de ea
.
Poate voi fi totusi norocoasa si cineva de la cresa imi va povesti cu lux de amanunte ce minunatii a facut puiul meu..........sau poate doar visez 
.....viata este acolo unde te regasesti.......
9+ Doamne ai grija de noi 
in asteptarea craciunului 
addinel spune:
| citat din mesajul lui roxy asta e cinic da, da sa vezi cat de sus se va ridica statistica avorturilor de acum, pentru ca rare vor fi cazurile cand femeile care nu au parinti langa ei sa aiba cu cine lasa copiii , sa se mai bucure ca raman insarcinate... |
de unde concluzia fireasca si perfect pertinenta ca guvernul incurajeaza avorturile, nu?

totusi cine nu vrea copil se protejeaza, nu face avort. sa nu mai facem din tantar armasar. nu de-alta, dar exista o gramada de probleme REALE. ar fi cazul sa ne concentram pe ele in loc sa scornim altele ireale.
magdaz_ina spune:
Nu inteleg de ce se tot insista cu stimulentul de 500 lei in loc sa lase perioada de 2 ani si procentul de 85% din salariu. Cine vrea/poate/trebuie merge la serviciu mai devreme si fara stimulent. Stimulentul oricum este "ajustat" de angajator: in 2006 era de 300 lei iar angajatorul meu i-a "ajustat" valoarea (in mod ilegal) prin reducerea procentului indemnizatiei de conducere... doar ce era sa fac eu cu atatia bani ?! 
Intr-adevar, singurul lucru pe care l-am facut a fost sa ma gandesc ca sunt norocoasa sa am un copil sanatos iar banii oricum sunt facuti doar pentru a fi cheltuiti.
NB
_
*Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare*
Magda,mami de
topmodel categoria pana Liviu-Rares Andrei 18.11.2009 si
Iarina 31.01.2006
ariadna33 spune:
nici eu nu inteleg de ce nu lasa mamele langa copilasii lor doi ani, ofera 500 stimulent cand foarte multe mamici au 600 indemnizatia... si apoi guvernul asta ce calcule a facut, cand de stimulentul de 500 lei vor beneficia si mamele care oricum doreau sa se intoarca inainte de 2 ani?
ce se ia cu o mana din indemnizatiile peste 1 an, se da cu cealalta mana pe stimulente, ba eu cred ca daca se face o simulare pe sume concrete, se vor da mai multi bani ca inainte, dar nu cui are intr-adevar nevoie de acesti bani!
ca sa nu mai vorbesc de mamicile care nu vor mai avea loc de munca la intoarcerea din CIC si nu vor putea sa beneficieze nici macar de stimulent...
sunt defavorizate mamicile cu posibilitati restranse cu aceasta lege!

de pui mic Razvan din 26 iunie 2009