Concediul mamelor

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

mai dar ma intreb oare ce castiga la buget daca trimit la munca mamele dupa 1 an si le ofera 500 lei stimulent cand exista un numar atat de mare de indemnizatii minime de 600 ron? in loc sa dea 600 si mamele stau langa copiii lor, dau 500 si le trimit la serviciu?
mizeaza pe impozitele pe care le vor recolta? pai ce impozite cand mamicile care au indemnizatii de 600 ron e clar ca au si salariul mic pe cartea de munca?

mai, astia nu au facut niciun calcul, nimic! cand eu am scris ca habar nu au ce impact au masurile astea, pai sa stiti ca nu au habar!

Mergi la inceput

eu nu cred ca aceasta ordonanta, lege asumata de guvern sau ce-o fi ea va fi aplicata vreodata! pentru ca nu cred ca acest guvern va apuca 2013!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

Theo, in proiect nu era prevazut ca se aplica pentru cei in plata altceva decat ce se aplica celorlati. Intentia lor (a guvernantilor) a fost sa se aplice pentru toata lumea, dar se pare ca au fost cei din UNPR care au tinut-o sus si tare ca sa nu se aplice celor in plata... stiu doar ca in proiect era prevazut ca acel 1 an sa curga pana la un an de la expirarea concediului de maternitate... deci eu as sfatui pe toate mamicile care vor naste anul viitor sa lase cat mai mult concediu din cel de maternitate sa-l efectueze dupa nastere, postanatal, daca starea le permite asta...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate*****************

Daca textul va suna asa, intr-adevar este o solutie!
Oricite ironii la adresa "invingatoarelor" vor fi, sa stiti ca eu tot empatizez cu voi!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

eu nu cred ca aceasta ordonanta, lege asumata de guvern sau ce-o fi ea va fi aplicata vreodata! pentru ca nu cred ca acest guvern va apuca 2013!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate*****************

Sa te auda Dumnezeu!

Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui getik1

si uitatii cat ma punetii la zid cititii asta:

macar scrie si tu "sii uiitatii cat ma punetii la ziid ciitiitii asta"

etica medicala nu se invata din nodex, nici macar din dexul tiparit, dar din moment ce ti-e straina nu ma mira ca nu stii (da, asta chiar se scrie cu doi "i")

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui theo_2004

nu au schimbat si definitia CIC asa ca nu cred ca poate fi vorba de ce spui tu Adriana.

pana la urma ce data se ia in calcul? a inteles cineva? data nasterii sau data intrarii in CIC?

mami de theo (7.11.2004)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

http://www.realitatea.net/guvernul-reduce-la-jumatate-concediul-maternal-din-2011_779994.html
data intrarii in CIC, nu data nasterii:
"Pentru cei care vor intra sub incidenta indemnizatiei pentru cresterea copilului in 2011 situatia va fi urmatoarea: durata indemnizatiei va fi de un an,..."
cine intra sub incidenta indemnizatiei de la 1 ianuarie 2011? cine intra in CIC de la 1 ianuarie. Pentru ca la data nasterii copilului esti sub incidenta concediului de maternitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Nu o mai mustrati pe getik1, ca ea a afirmat clar, in doua randuri, ca lucreaza la "spitalul de nebunii", nu "de nebuni; deci un fel de "spitaluuul noooostru/ cuibusor de nebunii"...Probabil ca micile nebunii le facea ea pe-acolo

Citat:
citat din mesajul lui mianna

[quote]citat din mesajul lui getik1

si uitatii cat ma punetii la zid cititii asta:

macar scrie si tu "sii uiitatii cat ma punetii la ziid ciitiitii asta"

sorry ca nu-i subiect de veselie aici,dar chiar nu mai pot

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

sunteti toate(ma refer la cele implicate in conlictul de idei)
getik, decat sa fii lor...mai bine lasa-le..cica-s indurerate de situatia CIC-ului din Romania...(si mai sunt si profesoare part time)
ar trebui moderatorii sa ia atitudine la asemenea caractere
edit:dar si moderatorii(bun asa) vad ca intra sub incidenta ideilor mele...(ma refer strict la cel care a luat "atitudine")
apoi....cuvantul nebun exista, dar draga mea getik..aici trebuie sa nu folosesti cuvinte vechi sau cu continut negativ...ca superi unele persoane...aici se vorbeste la cel mai inalt nivel...pana si noroiul e "un amestec semilichid de pamant, apa si alte impuritati de origine vegetala si/sau animala!"
asa si...getik..daca nu ai diploma ca ai terminat Facultatea la Sorbona sau Yales...sa nu mai scrii aici, da???ca aici trebuie sa scrii corect si sa detii raspunsurile la toate intrebarile..sa fii un fel de DEX, cu spunea cineva mai sus..dar nici DEX nu-i bun..unfel de enciclopedia BRITANNICA...
getikeu ma atasez de suflete, nu de litere lipsa sau in plus iar pentru mine esti un suflet pentru suflet, mai rar ca tine!asa ca scutura-te de rautati..si fa-te ca nu auzi si vezi persoane care mustesc si adora sa fie "evil"!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

acum revenind la subiect..mi se pare o mare nedreptate...ceea ce se intampla cu mamicile care vor naste dupa 31 dec...
unde-s cresele?nici macar construite
care-i personalul avizat si autorizat sa se ocupe de copii de un an si doi ani?isi permite domnul stat sa se angajeze personal...si psihologi..si bucatari..si paza..cand spune ca nu are bani pentru ca mamicile sa stea doi ani acasa?
mai avem un pic si ajungem iar la epoca lui nea "Impuscatu'"..cand practic te smulgea de langa copil ca sa muncesti!
va spun cazul meu.
aveam o luna si jumatate cand mama m-a trimis din Tirgoviste in Bacau la bunica mea si s-a intors la munca...cele trei luni le-a impartit cum a stiut ea..caci am avut probleme la nastere si ea in sarcina..fiind mentinuta.
la cresa nu ma putea da pentru ca nu ar fi facut organismul meu fata, asa ca a preferat sa ma trimita la bunica mea bolnava si batrina...
acum vin si ma intreb:la ce folos atatea inovatii, tehnologie, descoperiri..daca unele mentalitati sunt tot de grota...ce folos ca faci un pas spre progres si 7 spre regres?
eu ma bucur ca am crescut cu bunicii..nu ma plang..dar aveam nevoie de mai mult de atat:de conditii mai bune, de hrana strict pentru varsta mea ca sa cresc sanatos si sa nu fiu cum sunt azi, de mama mea..si multe altele.bunicii au facut tot ceau putut,daca nu au facut ceva a fost pentru ca nu au stiut sau nu au avut cum!
fetelor care ati intrat sub incidenta partii a doua dinlege..sunt alaturi de voi!as vrea sa va ajut cu mai multe..as vrea sa intram in guvern si sa-i batem mar..pana la 90 de zile de spitalizare pe toti!dar nu ar fi decat o solutie pentru furia noastra.

razboiul nu e pierdut,pana la 1 ianuarie se potschimba multe!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Prevad un numar record de copii nascuti in ultima saptamana din decembrie . Toti copiii care ar trebui sa se nasca in ianuarie vor fi indusi mai rapid sau mamelor li se va face cezariana.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput