Pufuleti 2010(172) - LMA Tudor, patriotul nostru!
Raspunsuri - Pagina 9
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 salutari fetelor Nu am citit nimic din urma si nu stiu cand sau daca o s-o fac. Am intrat sa va salut ca sa nu ma dati disparuta. Sunt franta de oboseala. Am dormit de la 12 la 3 iar de la 3 a avut Teo concert. I-am dat cu gel de dinti, nimic. Am incercat nurofen, tot nimic. Adormea si in maxim 15 min incepea sa planga. Ii era somn caci plangea cu ochii inchisi. Febra nu avea... Asa ca nici acum nu stiu ce a avut. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Poate crampe la burtica?
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
lucia2000 spune:
SA urez si eu LML sarbatoritilor pe care i-am ratat:
ziua de 27
La multe lunite Mara
La multe lunite Strumf
La multe lunite Dragos
ziua de 28
La multe lunite Isabela
ziua de 29
La multe lunite Maia
si astazi:
La multe lunite Diana
si La multe lunite-La multi ani tuturor care isi serbeaza azi ziua de nume
Beatrice1982 spune:
lorex doamne ajuta pe Mihaita!
of offffff saracii prunci.........
am vazut video-urile cu mihaita
ce dulce copil e..............
si ce mers in 4 labe baga....mortal............
danasor ma bucur ca ti-am facut pofta si ca te-ai si dus............
asta e viata, din [pacate musai sa muncim acum mai ales pentrui copiii nostri, ca noi......cel putin eu.........nu am nevoie de nimic, pana stiu ca lui ii e bine.................
larisel sa iti traiasca fetitele frumoase si mami a lro si tati la fel!
sa aveti grija de ei si sa va iubiti mult mult mult!
esti o mamica extraordinara!!!!!!!!!
frumoase pozele.............
un gand pentru David de lalitica!doamne ajuta sa fi trecut cu bine peste operatie!
la multe lunite Diana!multumim de tratatie!
mamidepuiuti numai in explorer se vad culorile la nume...............vad ca ti-a zis simply.....
apropo....nu stiu ce metoda sa aplici.............
grele i ziua de azi cu invatattul............
spor la examene
sa te ajute doamne doamne sa poti invata.................
decenuela mersi si eu te admir pe tine din alte motive.........
cris d mersi
sunt sigura ca te descurci tu cumva..........
miremia mersi.....
rox y mersi si tie..........
MP
xela
simply
ruxita nu-i sigur ca nu ma intorc si eu la munca, dar vad ca vin "unguri de-ai mei" din spate si nu accepta legea!
dooamne da-le minte!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tomaca
revin.............................
mai pe seara!
I don't know much...but I know I love you...
Expecting ... a special one...
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui simplicity Lucia,tot am vrut sa te intreb daca ce i-ai dat la Uca e facut de tine(rochitica)...e fff frumos,mi-ar placea sa stiu si eu sa fac asa ceva,dar pauza.........oricum daca stii Felicitari.... Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet." Stiati ca: Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani. |
Ce a primit Uca sunt facute de mine.
Adevarul e ca ma relaxeaza, imi face placere.
Pacat ca nu prea am timp sa fac cat as vrea eu
blue_flower spune:
Doamne, dar ce le mai scrieti!!!
deci, sa va povestesc: ma milogesc de farmacista sa imi dea Dostinex, nu vrea ca se da numai pe reteta, ii explic ca nu am cand sa ma duc la doc dupa reteta, ca mor de sani si ca vreau doar 2 pastile, nu 8 tuburi, ca nu ma omor, etc,...in final scoate porumbelul: va dau 1 pastila (nu 2), dar fara bon.....adica daca patesc ceva de la pastila aia, ea si farmacia ei sa nu fie implicate. Doamne, in ce tara traim?!!Adica se duce un plod la farmacie si cere diazepam si aia ii da fara bon...cam asa ceva. Bine, eu sper sa nu se intample asta, dar ....
Asa, ajung acasa, Dani nici nu s-a uitat la tztz, l-am pus la san, parca nu stia ce trebuie sa faca acolo, se uita la mine, radea si pleca. Asta de vreo 3 ori. No, zic, asta e, am scos nitel lapte ca muream cu zile si asteptam sa iau jumate de pastila la culcare.
Dupa baie nu vrea sa manance LP si ma gandesc eu sa ii dau tztz...ce face Dani? mananca tot-tot-tot, parca nu astepta nimic altceva decat tztz. !!!!!!!!!!!!!
Si uite asa am ratat momentul intarcarii. Azi noapte am dormit eu cu el, s-a trezit la 1.30 si nu am reusit nicicum sa il adorm decat again la tztz, dimineata a supt regulamentar...deci, a avut o toana de 2 zile de m-a innebunit de cap. Acu se pare ca si-a revenit.
Eu tot incerc sa nu iau hormoni, sa scada de la sine lactatia pana nu mai e....oare se poate asa?
BEA - felicitari pt sot, ca si-a revenit cu sanatatea. Sa ai grija de el, da?!!
LATITICA - nu am cuvinte, ma gandesc la tine si la puiul tau. Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste toate cu bine.
RUXITA, AYANNA - interesanta teoria, de studiat. Daca as avea timp, m-as apuca de facultatea de psihologie, asa, de hobby.
ALEXUZZZA - pe unde o fi,ca nu am mai vazut nimic scris de ea.
LOREX - merci de intrebare, acum sunt bine , dupa ce m-am panicat ingrozitor ca nu o sa mai suga Dani, ca nu o sa il mai simt ca fiind legat de mine....oare ce fel de soacra o sa fiu?
CRIS.D - legislatia asta e nasoala, iar oamenii care ne conduc sunt f corupti. Nu imi place politica si nu intru in detalii, dar...de ce nu mai plecati din tara? Ca e muult mai bine in alta parte!!!
MERS de-a BUSILEA - nu mai tin minte cine a postat filmuletul, dar e bestial, cum merge bebe cu picioarele drepte....super haios.
ma intorc la munca. mai citesc si mai raspund mai incolo, ca acu am de trimit o raportare de final de luna.
pups.
livia1980 spune:
Salut!
Noi am papat....tott, tot...pe din doua cu mine:am facut aseara(de fapt noaptea pe la 10) o ciorbita de gaina de la tara...si i-am scos lui fara sare...si astazi i-am blendat-o cu tot cu taitei ...si a mancat tot, tot.Apoi i-am mai dat si de la mine din farfurie...ca nici in a noastra nu am pus sare multa, ca stiam ca ii voi da si lui inevitabil(uite asa mancam si noi de regim).Apo am mancat pilaf...a gustat si el binenteles.Si capac placinta cu mere...eu foile si el merele.
Cand stam la masa trebuie sa-i dau neaparat sa-i dau de la mine...ce este posibil binentele...nu porc sau prajeli
Simply-eu inca ii fac mancarea lui separata...si pana la un an minim asa voi face.
Tomaca- in legatura cu facutul mancarii...si eu cand veneam de la servici faceam cam o data la trei zile...dar era o placere ca stam cu soata in bucatarie si el facea una, eu alta...mai vorbeam despre intamplarile de peste zi.Si acum fac la fel...cu deosebirea ca el sta cu Alexandru...si noi apucam sa mancam pe la ore de genul, 11,12
Bea-"jos palaria" in fata ta!
Blue Flower-vezi ca nu se desparte pufisorul asa de usor de tatzi lui.....
Fug ca ii e somn...o portie de tatzi...si somnic vreo doua ore cu mine in frunte...I hope !
mami fericita dintr-o poveste de Dragobete
Nik0le spune:
LA MULTI ANI A de Xela (sanatate multa!), Andrei de Ratusca (*2 ), Radu Andrei de MP, cris_m si al ei Mario, Andrelina si al ei Tudor, Dragos Andrei de Alexa, Dragos Andrei de dandanaG, Andreea de happyella, Yannis Andrei de al3csa, Andrei de myky si Mara Andreea de Rebiana! (scuze daca am ratat pe cineva)
LML Cristi de xela, Diana si Tudor!
Lali si David
Sanatate multa si lui Mihaita, nepotel de Lorex!
lucia, frumoasa foc rochita Ucai! Si caciulita! Esti indemanatica, felicitari! Imi pare rau de agitatia lui Teo, daca n-are febra sau alt simptom, cel mai probabil e o gingie dureroasa... Mai pune o data rogu-te linkul cu vafele de tort, ca desi salvasem linkul, am pierdut bookmarkurile...
Bea, ma bucur mult ca sotul tau e bine!
xela... esti tare cu bucatareala, felicitari!
Mai am de spus cate ceva, dar sunt cu amandoua si nu prea am timp, incerc sa revin.
Eleysa spune:
LML Diana!!!
LML C.!!!
La Multi Ani tuturor Andreilor si Andreelor care se serbeaza azi: pufuleti, mamici, surori, fratiori, tatici sau bunici!!!
Fetelor va multumesc mult pentru raspunsuri !
Xela multi lui A. ...sa nu mai fie bolnavioara
BF ma bucur tare mult ca Dani s-a reintors la tzitzi...toata ziua au vb despre indemnizatii si pe Antena si pe Raalitatea...pe Antena 3 dadeau din discutiile de pe DC de la subiectul cu indemnizatia.
Apropo de indemnizatie ...dadeau astia statistici de prin alte tari...in Danemarca se sta acasa 9 ani pt cresterea copilului... ...sunt inca socata...k la faza cu orzgazmul porcului
Bea felicitari pt vestile bune !!!
Lorex fff tare Mihaita...cum merge el de-a bushilea
Cris.m...mi-e dor de tine !!!...mi-era si frica sa intreb ce-i cu tine
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui elefantica LML Diana!!! LML C.!!! La Multi Ani tuturor Andreilor si Andreelor care se serbeaza azi: pufuleti, mamici, surori, fratiori, tatici sau bunici!!! Fetelor va multumesc mult pentru raspunsuri ! Xela multi lui A. ...sa nu mai fie bolnavioara BF ma bucur tare mult ca Dani s-a reintors la tzitzi...toata ziua au vb despre indemnizatii si pe Antena si pe Raalitatea...pe Antena 3 dadeau din discutiile de pe DC de la subiectul cu indemnizatia. Apropo de indemnizatie ...dadeau astia statistici de prin alte tari...in Danemarca se sta acasa 9 ani pt cresterea copilului... ...sunt inca socata...k la faza cu orzgazmul porcului Bea felicitari pt vestile bune !!! Lorex fff tare Mihaita...cum merge el de-a bushilea Cris.m...mi-e dor de tine !!!...mi-era si frica sa intreb ce-i cu tine Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. |
hai ca m-ai facut curioasa cu Danemarca. Si cum nu credeam stirea, uite aici. E vorba de 1 an. Poate e vechi siteul, asta nu am mai cautat, dar sigur nu exista nicaieri in lume 9 ani.
http://www.copcap.com/content/us/living_working/working_in_copenhagen/maternity_leave