Pufuleti 2010(172) - LMA Tudor, patriotul nostru!
Raspunsuri - Pagina 10
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
ma bucur mult pt voi.. te admir f f mult din multe pct de vedere...in primul rand ai gasit cu calm de fiecare data solutii...apoi te-ai saccrificat f mult....muncesti f mult....si ai gasit si timp de noi intotdeauna cu o vb buna mult respect pt tine Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII SI NU NUMAI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Respect
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le LA MULTI ANI A de Xela (sanatate multa!), Andrei de Ratusca (*2 ), Radu Andrei de MP, cris_m si al ei Mario, Andrelina si al ei Tudor, Dragos Andrei de Alexa, Dragos Andrei de dandanaG, Andreea de happyella, Yannis Andrei de al3csa, Andrei de myky si Mara Andreea de Rebiana! (scuze daca am ratat pe cineva) LML Cristi de xela, Diana si Tudor! Lali si David Sanatate multa si lui Mihaita, nepotel de Lorex! lucia, frumoasa foc rochita Ucai! Si caciulita! Esti indemanatica, felicitari! Imi pare rau de agitatia lui Teo, daca n-are febra sau alt simptom, cel mai probabil e o gingie dureroasa... Mai pune o data rogu-te linkul cu vafele de tort, ca desi salvasem linkul, am pierdut bookmarkurile... Bea, ma bucur mult ca sotul tau e bine! xela... esti tare cu bucatareala, felicitari! Mai am de spus cate ceva, dar sunt cu amandoua si nu prea am timp, incerc sa revin. de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Uite aici link-ul.
Posibil sa fie gingia la teo ca nici nu ma lasa sa ma uit.
Pe zi insa e mai bine
tomaca spune:
citat din mesajul lui elefantica Cris.m...mi-e dor de tine !!!...mi-era si frica sa intreb ce-i cu tine Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are. |
Nu are calculator.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
danyelana spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel C de Xela, Diana, Tudorel si LOrex, NU MAI STIU la ce spital au venit...daca e la grigore alexandrescu sa incerce si doctoritza Toader. Sanatate. cu inceputul serviciului, ma auto-consolam azi-noapte ca si daca trebuie....o sa am ca termen de comparatzie fete care au inceput deja, fie ca sa cashtige painea familiei (BEA), fie ca era serv. prea bun si li s-a "cerut" sa inceapa (BF, TOMACA), fie ca...asa a fost: daca ele au gasit solutzii, o sa gasesc si eu. In plus, cumnata mea il trimite pe bebe pachet in Romania la 11 luni sa stea cu bunica vreo luna-doua, ca sa mearga si ea la schi si sa recupereze somnul (se mai trerzeshte uneori bb noaptea, rar, dar mami e "rea de somn").. BTW, voi ati "lua o pauza de bebe"? atat de mare? stiu ca depinde de la o situatie la alta, dar sunt cam...revoltata. Ma rog, intre toate exemplele din jur si parafraza bancului cu "uite cat loc e acum in casa daca scotzi si vaca, si porcul", adik ar fi putut sa zica si ca ei vor ca in...Belgia, sa fie 4 luni, nu?, intre toate astea, ziceam, incerc sa nu vad Dracul in adevarata lui coloratura Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Ai dreptate cuscra Se poate si mai rau , aici sunt doar 16 sapt de concediu
Cat priveste pauza de bebe, eu nu as putea
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui lorex Pont: o manusha chirgicala umflata putin ca un balon ar trebui sa-i tina ocupati pe pufi cat sa puneti legumele in oala macar _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Merci de pont
Charles Baudelaire
tomaca spune:
Fetelor, am castigat si eu ceva odata. Am castigat 100 lei pentru cadrul pe care il am deschis la Volksbank. M-au sunat sa ma intrebe daca sunt de accord.
Ii cumpar lui Tudor Gummy. Dece sa nu ma uiti.
varsta lui Tudor
Nik0le spune:
Mersi mult pentru link, Lucia! Mai aveai cumva un site care facea si vafe de dimensiuni mai mari? Parca asa tin minte... As vrea sa fac un tort mai marisor pentru turta Irinei...
tomaca spune:
citat din mesajul lui danyelana
Ai dreptate cuscra Se poate si mai rau , aici sunt doar 16 sapt de concediu Cat priveste pauza de bebe, eu nu as putea Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
Dar cat este alocatia la voi? ca aici este 45 EURO pana la 2 ani.
varsta lui Tudor
simplicity spune:
Cica paracetamolul dat copiilor sub 15 luni dubleaza sansele ca acestia sa faca alergii/astm cand vor fi mai mari.www.dailymail.co.uk/health/article-1334099/Paracetamol-given-infants-raise-risk-asthma-allergy.html" target="_blank">aici un articol
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."
Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.
danyelana spune:
citat din mesajul lui xela_07
Noroc cu tine ca iar uitasem de asta mic . Facem si noi 10 lunitze!! Yupiiii, avem dubla aniversare in familie! E bine sa vezi si partea buna a lucrurilor. Despre cumnata ce sa zic ... sunt oameni si oameni, chiar nu are rost sa-i judecam. Eu cand am hotarat sa raman insarcinata cu C am zis ca nu ma bazez pe astia 85% ca se poate schimba legea de la o zi la alta si ca plec de la premiza ca voi gasi solutii pentru orice s-ar intampla... In momentul de fata prima varianta e mama (asa cum e ea ) si a doua bona. Nu prea urmaresc stirile, cand se voteaza?... sa stiu si eu sa vorbesc la munca sa vad daca mai am loc Ratusca - LA MULTI ANI de 2 ori ! |
La Multi Ani pt cei doi pitici ai tai.
Charles Baudelaire