Pufuleti 2010(172) - LMA Tudor, patriotul nostru!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Am votat petitia pentru concediu de 2 ani. Se duc cu ea undeva la parlament?

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Bea ma bucur enorm pt voi....sper sa va ajute DD sa fiti mereu bine

Hop si eu cu o intrebare:

Mai sunt mamici care inca dau mancare separata la bebei(eu inca dau asa) si cam cand planuiti sa incepeti sa le dati mancare de a voastra?

La multe lunite C

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."

Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.

Arthur inca papa mancarea lui si doar uneori i-am mai dat sa guste din supa noastra sau orez. Sincer nu stiu cand o sa-l trec pe mancare de-a noastra, imi place asa mult sa-i fac lui separat. Asa simt ca mai e putin bebel

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor, am castigat si eu ceva odata. Am castigat 100 lei pentru cadrul pe care il am deschis la Volksbank. M-au sunat sa ma intrebe daca sunt de accord.
Ii cumpar lui Tudor Gummy. Dece sa nu ma uiti.

varsta lui Tudor

Felicitari...

Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."

Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Am intrat la un moment dat din greseala la subiectul celor de la Fulgusori de nov- decembrie 2009 si mi s-a parut ca au un anunt comemorativ pentru una dintre fete. Daca este asa cum am inteles eu, este foarte socant. M-au trecut fiori reci. Ce-i si cu viata asta.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Buna dimi si de la noi!

Sunt nervoasa rau...cu toate schimbarile ce ne asteapta in legatura cu indemnizatia!Oricum e bataie de joc. Politicienii nostrii tot tipa sus si tare ca :"asa e in alte tari".Asa o fi...dar ce salarii sunt in alte tari, o mama isi poate permite sa stea acasa fara bani, deoarece ii asigura sotul un venit decent...si plus de asta in tarile celelalte au un sistem social foarte bine pus la punct.La noi???Vax albina....!

E bataie de joc!sA TE DUCI LA MUNCA SA CE....sa le afci tot LOR burta mare...uneori asa i-as mai strange pe vreo doi de gat....Nu imi place politica ....si nici nu ma intereseaza...dar cand ii vezi pe maimutoii astia...cum nu te lasa sa-ti vezi de viata ta si a copilului tau...imi vine sa urlu!

Na ca mi-am spus off-ul

La multi ani tuturor Andreilor si Andrelelor...!Sa crestetii mari, mari...si sa nu aveti parte de ceea ce avem noi in tara asta!

V-ati vrajit asta-noapte...cu usturoi pe la geam????

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

O fi in alte tari asa, dar daca tot este sa ne aliniem, nu ar fi bine sa aliniem si alocatia pentru copii? Nu cred ca in alte tari este 46 EUR pana la 2 ani, dupa care nici 10 EUR.

varsta lui Tudor

Aici alocatia difera de la un copil la altul. La primul e mai mica (aprox 100 euro), la al doilea mai marisoara (vreo 125) pt al treilea vreo 250 si apoi de la al patrulea nu mai creste.
Sper ca ai inteles ceva ca m-am exprimat cam

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

Buna dimi si de la noi!

Sunt nervoasa rau...cu toate schimbarile ce ne asteapta in legatura cu indemnizatia!Oricum e bataie de joc. Politicienii nostrii tot tipa sus si tare ca :"asa e in alte tari".Asa o fi...dar ce salarii sunt in alte tari, o mama isi poate permite sa stea acasa fara bani, deoarece ii asigura sotul un venit decent...si plus de asta in tarile celelalte au un sistem social foarte bine pus la punct.La noi???Vax albina....!

E bataie de joc!sA TE DUCI LA MUNCA SA CE....sa le afci tot LOR burta mare...uneori asa i-as mai strange pe vreo doi de gat....Nu imi place politica ....si nici nu ma intereseaza...dar cand ii vezi pe maimutoii astia...cum nu te lasa sa-ti vezi de viata ta si a copilului tau...imi vine sa urlu!

Na ca mi-am spus off-ul

La multi ani tuturor Andreilor si Andrelelor...!Sa crestetii mari, mari...si sa nu aveti parte de ceea ce avem noi in tara asta!

V-ati vrajit asta-noapte...cu usturoi pe la geam????

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

O fi in alte tari asa, dar daca tot este sa ne aliniem, nu ar fi bine sa aliniem si alocatia pentru copii? Nu cred ca in alte tari este 46 EUR pana la 2 ani, dupa care nici 10 EUR.

varsta lui Tudor

Aici alocatia difera de la un copil la altul. La primul e mai mica (aprox 100 euro), la al doilea mai marisoara (vreo 125) pt al treilea vreo 250 si apoi de la al patrulea nu mai creste.
Sper ca ai inteles ceva ca m-am exprimat cam

Charles Baudelaire

aici,in Uk,e 80 lire pe luna,la urmatorul scade...maternitatea ajunge undeva pana la 9 luni a copilului,ai beneficii ce e drept(in fctie de venitul familiei)...gradinita costa in jur de 20 lire pe zi(adica sa lasi vreo 10 ore),statul iti da gratuit numai 3 ore pe zi

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

salutari fetelor

Nu am citit nimic din urma si nu stiu cand sau daca o s-o fac.
Am intrat sa va salut ca sa nu ma dati disparuta.
Sunt franta de oboseala.
Am dormit de la 12 la 3 iar de la 3 a avut Teo concert.
I-am dat cu gel de dinti, nimic.
Am incercat nurofen, tot nimic.
Adormea si in maxim 15 min incepea sa planga.
Ii era somn caci plangea cu ochii inchisi.
Febra nu avea...
Asa ca nici acum nu stiu ce a avut.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

pe Teo mic sa-i treaca buba si sa faca nani.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

cris.d, imi place cum va pregatiti pentru aniversarea Emei! Vila la munte, suna super! Eu refuz sa ma gandesc ca m-as putea intoarce la servici peste 2 luni, poate totusi nu o sa fie cazul... Cred ca ne este cu atat mai greu cu cat avem fiecare cate o tzitzi-dependenta. Asta mi se pare cel mai dureros, s-o privez pe Irina de tzitzi. Nu ca as avea cu cine s-o las, aici iar ar fi probleme. Iar din salariu clar nu as putea sa platesc o bona...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

LML Diana!!!
LML C.!!!

La Multi Ani tuturor Andreilor si Andreelor care se serbeaza azi: pufuleti, mamici, surori, fratiori, tatici sau bunici!!!

Fetelor va multumesc mult pentru raspunsuri !

Xela multi lui A. ...sa nu mai fie bolnavioara

BF ma bucur tare mult ca Dani s-a reintors la tzitzi...toata ziua au vb despre indemnizatii si pe Antena si pe Raalitatea...pe Antena 3 dadeau din discutiile de pe DC de la subiectul cu indemnizatia.

Apropo de indemnizatie ...dadeau astia statistici de prin alte tari...in Danemarca se sta acasa 9 ani pt cresterea copilului... ...sunt inca socata...k la faza cu orzgazmul porcului

Bea felicitari pt vestile bune !!!

Lorex fff tare Mihaita...cum merge el de-a bushilea

Cris.m...mi-e dor de tine !!!...mi-era si frica sa intreb ce-i cu tine

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

hai ca m-ai facut curioasa cu Danemarca. Si cum nu credeam stirea, uite aici. E vorba de 1 an. Poate e vechi siteul, asta nu am mai cautat, dar sigur nu exista nicaieri in lume 9 ani.
http://www.copcap.com/content/us/living_working/working_in_copenhagen/maternity_leave

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

mda si ,ie mi se parea cam mult....dar cum si pentru un amarat de porc mi se par cam mult 30' am luat de buna informatia... pt info

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

BF, incearca pe cat posibil sa te mulgi nitel ca sa detensionezi sanii (asta poti si la servici, te pitesti nitel in baie), nu sta asa sa te doara. Cam asta ar fi secretul sa nu trebuiasca sa iei dostinex. Niste nurofen nu ti-ar strica, e antiinflamator si te ajuta si cu durerea.

Mergi la inceput