Pufuleti 2010(172) - LMA Tudor, patriotul nostru!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

micki, multumesc pentru aprecierile de acum vreo 2-3 capitole, scuze ca acum m-am trezit, dar n-am uitat. Cura mea oricum a cam picat, deocamdata nu ma simt in stare sa ma apuc de asa ceva. As face niste abdomene... or da ceva rezultate? Spor la invatat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Doamne, dar ce le mai scrieti!!!
deci, sa va povestesc: ma milogesc de farmacista sa imi dea Dostinex, nu vrea ca se da numai pe reteta, ii explic ca nu am cand sa ma duc la doc dupa reteta, ca mor de sani si ca vreau doar 2 pastile, nu 8 tuburi, ca nu ma omor, etc,...in final scoate porumbelul: va dau 1 pastila (nu 2), dar fara bon.....adica daca patesc ceva de la pastila aia, ea si farmacia ei sa nu fie implicate. Doamne, in ce tara traim?!!Adica se duce un plod la farmacie si cere diazepam si aia ii da fara bon...cam asa ceva. Bine, eu sper sa nu se intample asta, dar ....
Asa, ajung acasa, Dani nici nu s-a uitat la tztz, l-am pus la san, parca nu stia ce trebuie sa faca acolo, se uita la mine, radea si pleca. Asta de vreo 3 ori. No, zic, asta e, am scos nitel lapte ca muream cu zile si asteptam sa iau jumate de pastila la culcare.
Dupa baie nu vrea sa manance LP si ma gandesc eu sa ii dau tztz...ce face Dani? mananca tot-tot-tot, parca nu astepta nimic altceva decat tztz. !!!!!!!!!!!!!
Si uite asa am ratat momentul intarcarii. Azi noapte am dormit eu cu el, s-a trezit la 1.30 si nu am reusit nicicum sa il adorm decat again la tztz, dimineata a supt regulamentar...deci, a avut o toana de 2 zile de m-a innebunit de cap. Acu se pare ca si-a revenit.
Eu tot incerc sa nu iau hormoni, sa scada de la sine lactatia pana nu mai e....oare se poate asa?

BEA - felicitari pt sot, ca si-a revenit cu sanatatea. Sa ai grija de el, da?!!
LATITICA - nu am cuvinte, ma gandesc la tine si la puiul tau. Dumnezeu sa va dea putere sa treceti peste toate cu bine.
RUXITA, AYANNA - interesanta teoria, de studiat. Daca as avea timp, m-as apuca de facultatea de psihologie, asa, de hobby.
ALEXUZZZA - pe unde o fi,ca nu am mai vazut nimic scris de ea.
LOREX - merci de intrebare, acum sunt bine , dupa ce m-am panicat ingrozitor ca nu o sa mai suga Dani, ca nu o sa il mai simt ca fiind legat de mine....oare ce fel de soacra o sa fiu?
CRIS.D - legislatia asta e nasoala, iar oamenii care ne conduc sunt f corupti. Nu imi place politica si nu intru in detalii, dar...de ce nu mai plecati din tara? Ca e muult mai bine in alta parte!!!
MERS de-a BUSILEA - nu mai tin minte cine a postat filmuletul, dar e bestial, cum merge bebe cu picioarele drepte....super haios.

ma intorc la munca. mai citesc si mai raspund mai incolo, ca acu am de trimit o raportare de final de luna.
pups.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

BF nu am reuperat tot cap trecut si nu stiam ca Dani nu a mai vreut sa suga dar ma bucur acum sa citesc ca s-a intors la dragostea lui Felicitari mamico

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput

mey... m-am inrosit nitel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

LML Diana!!!
LML C.!!!

La Multi Ani tuturor Andreilor si Andreelor care se serbeaza azi: pufuleti, mamici, surori, fratiori, tatici sau bunici!!!

Fetelor va multumesc mult pentru raspunsuri !

Xela multi lui A. ...sa nu mai fie bolnavioara

BF ma bucur tare mult ca Dani s-a reintors la tzitzi...toata ziua au vb despre indemnizatii si pe Antena si pe Raalitatea...pe Antena 3 dadeau din discutiile de pe DC de la subiectul cu indemnizatia.

Apropo de indemnizatie ...dadeau astia statistici de prin alte tari...in Danemarca se sta acasa 9 ani pt cresterea copilului... ...sunt inca socata...k la faza cu orzgazmul porcului

Bea felicitari pt vestile bune !!!

Lorex fff tare Mihaita...cum merge el de-a bushilea

Cris.m...mi-e dor de tine !!!...mi-era si frica sa intreb ce-i cu tine

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

hai ca m-ai facut curioasa cu Danemarca. Si cum nu credeam stirea, uite aici. E vorba de 1 an. Poate e vechi siteul, asta nu am mai cautat, dar sigur nu exista nicaieri in lume 9 ani.
http://www.copcap.com/content/us/living_working/working_in_copenhagen/maternity_leave

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Si mie mi se parea SF ra cand am citit 9 ani. Nu cred ca e vreo tara sa acorde asa concediu

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

de Isabela si Irina (februarie 2010)
Felicitari pt stelute

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."

Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

C de Xela, Diana, Tudorel si

LOrex, NU MAI STIU la ce spital au venit...daca e la grigore alexandrescu sa incerce si doctoritza Toader. Sanatate.

cu inceputul serviciului, ma auto-consolam azi-noapte ca si daca trebuie....o sa am ca termen de comparatzie fete care au inceput deja, fie ca sa cashtige painea familiei (BEA), fie ca era serv. prea bun si li s-a "cerut" sa inceapa (BF, TOMACA), fie ca...asa a fost: daca ele au gasit solutzii, o sa gasesc si eu. In plus, cumnata mea il trimite pe bebe pachet in Romania la 11 luni sa stea cu bunica vreo luna-doua, ca sa mearga si ea la schi si sa recupereze somnul (se mai trerzeshte uneori bb noaptea, rar, dar mami e "rea de somn").. BTW, voi ati "lua o pauza de bebe"? atat de mare? stiu ca depinde de la o situatie la alta, dar sunt cam...revoltata. Ma rog, intre toate exemplele din jur si parafraza bancului cu "uite cat loc e acum in casa daca scotzi si vaca, si porcul", adik ar fi putut sa zica si ca ei vor ca in...Belgia, sa fie 4 luni, nu?, intre toate astea, ziceam, incerc sa nu vad Dracul in adevarata lui coloratura

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Ai dreptate cuscra Se poate si mai rau , aici sunt doar 16 sapt de concediu

Cat priveste pauza de bebe, eu nu as putea

Charles Baudelaire

Dar cat este alocatia la voi? ca aici este 45 EURO pana la 2 ani.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Am scris intr-un alt raspun cat e alocatia Arthur are vreo 125 dar doar nu traieste din aia E greu peste tot.

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Miremia,abia acum am vazut ca mi-ai lasat un comment la poze(din octombrie)

Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."

Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

Felicitari pt stelute

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mersi mult, simply!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Da, corect. Mi se parea mie ceva schimbat.
Felicitari.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Citat:

Felicitari