Pufuleti 2010(172) - LMA Tudor, patriotul nostru!
Raspunsuri - Pagina 13
Nik0le spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Felicitari Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Arthur, l'amour de papa et maman |
danyelana, mersi mult!
danyelana spune:
citat din mesajul lui tomaca Fetelor, am castigat si eu ceva odata. Am castigat 100 lei pentru cadrul pe care il am deschis la Volksbank. M-au sunat sa ma intrebe daca sunt de accord. Ii cumpar lui Tudor Gummy. Dece sa nu ma uiti. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Felicitari
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Am mai pus si noi niste pozici
Charles Baudelaire
simplicity spune:
Ei frumosi ca de obicei,asa mamica asa fiu
Am vazut poze si cu Iuria...poza cu voi 3 e superba,familie frumoasa
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."
Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.
danyelana spune:
citat din mesajul lui simplicity Ei frumosi ca de obicei,asa mamica asa fiu Am vazut poze si cu Iuria...poza cu voi 3 e superba,familie frumoasa Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet." Stiati ca: Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani. |
Merci
Mai pune si tu pozici noi cu Ariana nu o mai tine numai pt tine.
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Lali, sper ca operatia lui David a fost un succes si acum va odihniti amandoi. Suntem alaturi de voi si ne sa fie totul bine
Charles Baudelaire
tomaca spune:
Cum maine este 1 dec si nu se munceste (ura!!), iar joi nu muncesc caci in sfarsit vine ceva mobila in bucatarie (nu mai stam cu ele in cutii!!), nu stiu daca mai pot intra in urmatoarele 2 zile. Asa ca va urez petrecere frumoasa pe unde va aflati.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
Plec si eu acasa. Cred ca este cina pentru pufuleti caci iar nu mai scrie nimeni.
Edit: evident iar nu am asteptat 60 seconds.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
danyelana spune:
citat din mesajul lui tomaca Cum maine este 1 dec si nu se munceste (ura!!), iar joi nu muncesc caci in sfarsit vine ceva mobila in bucatarie (nu mai stam cu ele in cutii!!), nu stiu daca mai pot intra in urmatoarele 2 zile. Asa ca va urez petrecere frumoasa pe unde va aflati. varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Spor la treaba si odihna placuta
Charles Baudelaire
cris.dogarel spune:
ati semnat petitia on line de pe DC? e pe prima pagina, dreapta sus.
merg sa vad ca ati mai facut.
Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana