Pufuleti 2010(172) - LMA Tudor, patriotul nostru!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ati semnat petitia on line de pe DC? e pe prima pagina, dreapta sus.

merg sa vad ca ati mai facut.

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Da, cris, am semnat.

Edit ca sa precizez ca am vorbit in nume propriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Intram si noi repede sa uram LMA Andrei si Andreea!
si LML pufuletilor de 30 si 31
Si ii trimitem numai ganduri bune lui David

Fetelor...va citesc dar nu am ce sa mai scriu........sotul a cumparat biletele si vrea MUSAI sa faca sarbatorile si ziua lui Yannis in Grecia....eu se pare ca la 1 an a lui Yannis pierd indemnizatia, firma nu ma primeste inapoi ca nu au bani si nici proiecte, timp sa-mi caut de munca nu am si am rate lunare de aprox 400E....
Pana nu vad pe unde scot camasa nu mai scot capu din butoi....desi cand citesc mesaje gen LALI si Dulcineea mi se face rusine dar....

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Fetelor...va citesc dar nu am ce sa mai scriu........sotul a cumparat biletele si vrea MUSAI sa faca sarbatorile si ziua lui Yannis in Grecia....eu se pare ca la 1 an a lui Yannis pierd indemnizatia, firma nu ma primeste inapoi ca nu au bani si nici proiecte, timp sa-mi caut de munca nu am si am rate lunare de aprox 400E....
Pana nu vad pe unde scot camasa nu mai scot capu din butoi....desi cand citesc mesaje gen LALI si Dulcineea mi se face rusine dar....

de Yannis

Ce face Yannis?

Intra sa zici de el, de tine si sa si injuri, sa-ti bagi picioarele, etc. Tii minte cand eram gravide ce una calda, una rece bagam pe aici? hai, varsa din butoi si pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

de Yannis

Alexutzza,sper sa se gaseasca o solutie,sa fie bine,multi si tie si lui Yannis si o

sper ca pt toate mamicile sa fie bine

Am semnat si eu petitia

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."

Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cris, simply Yannis e bine merci Mananca f bine in ultima vreme, Simpli si eu gatesc separat pentru el. I-am facut ieri niste chiftele (fierte) si apoi la blender, i-au placut la nebunie!!!
Eu increc sa nu ma gandesc, sa fac abstractie, sa fiu inconstienta pana in ultimul moment si daca o fi sa fie cum e mai rau ma orientez atunci. Nu-s in situatie critica, ar avea sotul bani si de ratele mele, dar nu as vrea sa fie asa....vreau si eu banii mei nu sa stau cu saru-mana ptr orice prostie si sa dau explicatii cum ca de ce ii trebuie lui Yannis al nu stu catelea tricou sau caciulitza

Va pup pe toate! Si sa speram sa fie bine!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

mey... m-am inrosit nitel.

de Isabela si Irina (februarie 2010)
da' unde_i beutura? sa ne rosim si noi

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Cum maine este 1 dec si nu se munceste (ura!!), iar joi nu muncesc caci in sfarsit vine ceva mobila in bucatarie (nu mai stam cu ele in cutii!!), nu stiu daca mai pot intra in urmatoarele 2 zile. Asa ca va urez petrecere frumoasa pe unde va aflati.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

felicitari pt premiu!
spor la aranjat in bucatarie!
distractie placuta!

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

mey... m-am inrosit nitel.

de Isabela si Irina (februarie 2010)
da' unde_i beutura? sa ne rosim si noi

mami de Alex si Radu
cuscra dar nu a ajuns de la cinstea lui Raducu Andrei( La multi ani)?

Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."

Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ati semnat petitia on line de pe DC? e pe prima pagina, dreapta sus.

merg sa vad ca ati mai facut.

io semnez tot
dar aia de la realitatea? v-am pus eu link...

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Citat:

cris, simply Yannis e bine merci Mananca f bine in ultima vreme, Simpli si eu gatesc separat pentru el. I-am facut ieri niste chiftele (fierte) si apoi la blender, i-au placut la nebunie!!!
Eu increc sa nu ma gandesc, sa fac abstractie, sa fiu inconstienta pana in ultimul moment si daca o fi sa fie cum e mai rau ma orientez atunci. Nu-s in situatie critica, ar avea sotul bani si de ratele mele, dar nu as vrea sa fie asa....vreau si eu banii mei nu sa stau cu saru-mana ptr orice prostie si sa dau explicatii cum ca de ce ii trebuie lui Yannis al nu stu catelea tricou sau caciulitza

Va pup pe toate! Si sa speram sa fie bine!

de Yannis

si noi te ...nu-ti fa zile amare de pe acum

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput