Pufuleti 2010(172) - LMA Tudor, patriotul nostru!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

LML C de Xela

Roxi de Diana - 31.12.2009

Ma bag si eu la urare. Am cercetat lista, dar m-am pierdut de tot. Ca atatea urari din toate partile ca sunta cum

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Bea ma bucur enorm pt voi....sper sa va ajute DD sa fiti mereu bine

Hop si eu cu o intrebare:

Mai sunt mamici care inca dau mancare separata la bebei(eu inca dau asa) si cam cand planuiti sa incepeti sa le dati mancare de a voastra?

La multe lunite C

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."

Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.

Eu inca dau separat. Am sa-i dau din mancarea noastra cand am sa gatesc
Eu m-am lasat de gatit ca se arunca si cum munceam cam 16 ore pe zi cam 7 zile, imi parea rau de efortul meu. Avem pe cineva care ne gateste odata pe saptamana. Cand se face Tudor mai mare ca sa manance cu noi, am sa incep seara cand vin de la servici (sa vedem).

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Mesaj de la Cris.mario. Sunt bine, dar n-au calculator. Nu merge. Are absente motivate.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Fetelor o metoda de invatare imi spuneti si mie?

Ce bine ar fi daca as mai avea timpul si dispozitia/capacitatea de invatare(bine ca poti oricand sa inveti daca iti antrenezi mintea-teoria-) de acum cativa ani,de cand am fost prima data studenta....cateodata am impresia ca nu mai pot duce la capatdar incerc sa fiu tare pe pozitii...

peste 2 saptamani am si "admiterea"(interviu si test)la Cambridge pt cursuri de engleza(deci ca sa fac niste cursuri pregatitoare trebuie sa dau admitere)

Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."

Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.

Spor la invatat. De ex, eu nu imi dadeam voie sa mananc pana nu terminam de citit tot ce aveam planificat pana la ora aceea. Era ca un morcov aratat magarului.

varsta lui Tudor

stiu cum e....si eu fac asa(nu neaparat cu mancarea,cu toate)imi impart materia pe zile,apoi ce am de invatat in ziua respectiva pe ore....ca mai mult stau sa planific,dar sunt foarte mandra cand bifez ca am facut ce mi-am propus,iar cand nu reusesc intru in butoi...si ma ambitionez mai tare,ca altfel nu o sa reusesc sa fac ce mi-am propus

Multumesc fetelor pt raspunsuri si pt "spor la invatat"

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

hai ca am umplut 2 pagini singura. Cred ca dati papa pufuletilor. Ma duc sa pap si eu.

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

cred ca am probl cu okii...care e galbena??? eu pe amandoua(tomaca si anag) va vad albastre...de fapt,la toata lumea vad aceeasi culoare...oi fi daltonista?

mami de Alex si Radu

Aoleuu! Am oglinda mincinoasa! Si cat m-am probat cand m-am coafat! Eu ma vad galbena.

varsta lui Tudor

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

salutari fetelor

Nu am citit nimic din urma si nu stiu cand sau daca o s-o fac.
Am intrat sa va salut ca sa nu ma dati disparuta.
Sunt franta de oboseala.
Am dormit de la 12 la 3 iar de la 3 a avut Teo concert.
I-am dat cu gel de dinti, nimic.
Am incercat nurofen, tot nimic.
Adormea si in maxim 15 min incepea sa planga.
Ii era somn caci plangea cu ochii inchisi.
Febra nu avea...
Asa ca nici acum nu stiu ce a avut.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

salutari fetelor

Nu am citit nimic din urma si nu stiu cand sau daca o s-o fac.
Am intrat sa va salut ca sa nu ma dati disparuta.
Sunt franta de oboseala.
Am dormit de la 12 la 3 iar de la 3 a avut Teo concert.
I-am dat cu gel de dinti, nimic.
Am incercat nurofen, tot nimic.
Adormea si in maxim 15 min incepea sa planga.
Ii era somn caci plangea cu ochii inchisi.
Febra nu avea...
Asa ca nici acum nu stiu ce a avut.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami
pupici la Teo,sa se faca bine,sa nu mai planga mititelul

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Ayanna, ma gandeam eu ca nimic nu e intamplator, dar numai asa ca principiu general, nu m-am apucat sa-l aplic la chestii concrete... Mi-a placut lectia despre pshihosomatica - mi-a adus linistea! Se pare ca nu se intampla nimic din senin brusc, totul are o cauzalitate, totul demareaza progresiv, nu faci cancer de pe o zi pe alta si nu ramai sarac lipit sau singur fara familie dintr-un capriciu al sortii!
Da, ma gandeam si eu la un oarecare trecut, dar nu trecutul acestei vieti... dar precum ziceai, interesant de analizat si asta! Imi doream foarte mult un baietel... mama are 2 fete, sora are 2 fete, eu aveam o fata si-mi doream foarte mult un baietel... poate imi reuseste vorba ta, sa restabilesc vreun echilibru, desi cred ca sanse mai mari ar avea Ela... eu am prea multe de la mama...

Xela tot respectul meu pentru talentul la bucatarie! Eu cand ma dezlantui imi iese cel mult o sarma si o prajitura si aia din semipreparate si hai si o salata boeuf (but nothing more!)... din fericire am un sotz talentos rau care gateste din pasiune! si mai ales de nevoie! Le-am facut mai deunazi un orez cu legume congelate la pachet puse odata cu orezul, legume care au ramas pe jumatate crude!
Elefantica, tu erai cu petarda? Kay a cazut de vreo 2 ori, ceea ce i-a fost de mare folos! a invatat orientarea in spatiu, faptul ca atunci cand cazi doare, cand ajungi la marginea patului atunci faci buf daca inaintezi si a mai invatat ca e mai safe cu fundul inainte decat cu picioarele in fata... doar ofera-i sansa sa invete, din cazaturi, cu putin antrenament...

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Am citit si eu sfatul Ayannei. M-a lasat cu gura cascata. As vrea sa stiu mai multe. Nu poti sa dai meditatii? Ce test ziceai sa ne facem? Mie genetica mi-a placut tare mult (anatomia in general), dar de asa ceva nu-mi aduc aminte sa fi auzit.

varsta lui Tudor

... nu cred ca vorbea despre vreun test ci despre o analiza (psihanaliza) a trecutului si a generatiilor, daca am inteles eu bine... ceva de genul fiica are foarte mari sanse sa repete destinul mamei, sa ramana insarcinata la 16 ani daca maica-sa a nascut-o la 16, sa dea peste un betivan daca taica-su a fost un betivan samd... dar si "viceversa" - un cineva in familie rastoarna ordinea fireasca a lucrurilor statuate de generatii - o familie moralista puritana va "naste" un fiu risipitor sau o prostituata (daca am inteles bine despre ce vorbea Ayanna)...

Cat despre psihosomatica pana sa ajungi la boli organismul se manifesta prin tensiuni, traumatisme si in final boli, daca nu ai intervenit cu corectii la primele semne ale organismului... traumatisme care in functie de localizare vorbesc foarte clar despre ce trebuie sa schimbi, ce anume trebuie sa nu mai faci! Un accident casnic in genul unei opareli ar trebui sa-ti vorbeasca despre una-alta... eu de ex. ma tai la bucatarie ori de cate ori gatesc, ma frig, ma tai, ma oparesc... concluzia e ca locul meu nu e la bucatarie!jj

AMR 4, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Lucia,tot am vrut sa te intreb daca ce i-ai dat la Uca e facut de tine(rochitica)...e fff frumos,mi-ar placea sa stiu si eu sa fac asa ceva,dar pauza.........oricum daca stii Felicitari....

Motto-ul de azi:

Stiati ca:

Mergi la inceput