Pufuleti 2010(172) - LMA Tudor, patriotul nostru!
Raspunsuri - Pagina 7
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti neata fetele,multumim de cafea dece danasor,cris d.multumim frumos radu andrei face cinste la toata lumea LML diana de roxy LMA tuturor celor cu nume de andrei/andreea pt david de lalitica mami de Alex si Radu |
Multumim
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
citat din mesajul lui lorex ca se vorbea de mers in 4 labe.. mihaitza a mers in 4 labe cam asa: http://www.youtube.com/watch?v=18yZV-8mczk _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
A gasit piticul o varianta. Cred ca-si proteja genunchii.
Multumim pentru urare.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui Ruxita Ayanna, ma gandeam eu ca nimic nu e intamplator, dar numai asa ca principiu general, nu m-am apucat sa-l aplic la chestii concrete... Mi-a placut lectia despre pshihosomatica - mi-a adus linistea! Se pare ca nu se intampla nimic din senin brusc, totul are o cauzalitate, totul demareaza progresiv, nu faci cancer de pe o zi pe alta si nu ramai sarac lipit sau singur fara familie dintr-un capriciu al sortii! Da, ma gandeam si eu la un oarecare trecut, dar nu trecutul acestei vieti... dar precum ziceai, interesant de analizat si asta! Imi doream foarte mult un baietel... mama are 2 fete, sora are 2 fete, eu aveam o fata si-mi doream foarte mult un baietel... poate imi reuseste vorba ta, sa restabilesc vreun echilibru, desi cred ca sanse mai mari ar avea Ela... eu am prea multe de la mama... Xela tot respectul meu pentru talentul la bucatarie! Eu cand ma dezlantui imi iese cel mult o sarma si o prajitura si aia din semipreparate si hai si o salata boeuf (but nothing more!)... din fericire am un sotz talentos rau care gateste din pasiune! si mai ales de nevoie! Le-am facut mai deunazi un orez cu legume congelate la pachet puse odata cu orezul, legume care au ramas pe jumatate crude! Elefantica, tu erai cu petarda? Kay a cazut de vreo 2 ori, ceea ce i-a fost de mare folos! a invatat orientarea in spatiu, faptul ca atunci cand cazi doare, cand ajungi la marginea patului atunci faci buf daca inaintezi si a mai invatat ca e mai safe cu fundul inainte decat cu picioarele in fata... doar ofera-i sansa sa invete, din cazaturi, cu putin antrenament... AMR 4, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Am citit si eu sfatul Ayannei. M-a lasat cu gura cascata. As vrea sa stiu mai multe. Nu poti sa dai meditatii? Ce test ziceai sa ne facem? Mie genetica mi-a placut tare mult (anatomia in general), dar de asa ceva nu-mi aduc aminte sa fi auzit.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti cred ca am probl cu okii...care e galbena??? eu pe amandoua(tomaca si anag) va vad albastre...de fapt,la toata lumea vad aceeasi culoare...oi fi daltonista? mami de Alex si Radu |
Aoleuu! Am oglinda mincinoasa! Si cat m-am probat cand m-am coafat! Eu ma vad galbena.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui simplicity
cuscra....eu daca deschid forumul cu Mozzila vad numele cu albastru simplu la toata lumea,daca deschid cu Internet explorer nick-urile apar cu diferite culori Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet." Stiati ca: Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani. |
Uff. Deci va uitati voi la geam, nu la oglinda.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna dimi si de la noi! Sunt nervoasa rau...cu toate schimbarile ce ne asteapta in legatura cu indemnizatia!Oricum e bataie de joc. Politicienii nostrii tot tipa sus si tare ca :"asa e in alte tari".Asa o fi...dar ce salarii sunt in alte tari, o mama isi poate permite sa stea acasa fara bani, deoarece ii asigura sotul un venit decent...si plus de asta in tarile celelalte au un sistem social foarte bine pus la punct.La noi???Vax albina....! E bataie de joc!sA TE DUCI LA MUNCA SA CE....sa le afci tot LOR burta mare...uneori asa i-as mai strange pe vreo doi de gat....Nu imi place politica ....si nici nu ma intereseaza...dar cand ii vezi pe maimutoii astia...cum nu te lasa sa-ti vezi de viata ta si a copilului tau...imi vine sa urlu! Na ca mi-am spus off-ul La multi ani tuturor Andreilor si Andrelelor...!Sa crestetii mari, mari...si sa nu aveti parte de ceea ce avem noi in tara asta! V-ati vrajit asta-noapte...cu usturoi pe la geam???? mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
O fi in alte tari asa, dar daca tot este sa ne aliniem, nu ar fi bine sa aliniem si alocatia pentru copii? Nu cred ca in alte tari este 46 EUR pana la 2 ani, dupa care nici 10 EUR.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui simplicity Fetelor o metoda de invatare imi spuneti si mie? Ce bine ar fi daca as mai avea timpul si dispozitia/capacitatea de invatare(bine ca poti oricand sa inveti daca iti antrenezi mintea-teoria-) de acum cativa ani,de cand am fost prima data studenta....cateodata am impresia ca nu mai pot duce la capatdar incerc sa fiu tare pe pozitii... peste 2 saptamani am si "admiterea"(interviu si test)la Cambridge pt cursuri de engleza(deci ca sa fac niste cursuri pregatitoare trebuie sa dau admitere) Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet." Stiati ca: Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani. |
Spor la invatat. De ex, eu nu imi dadeam voie sa mananc pana nu terminam de citit tot ce aveam planificat pana la ora aceea. Era ca un morcov aratat magarului.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 nu-s recuperata am intrat numa sa va zic ca sotul e super ok din 1 ian 2011 are liber la lucru!!!!!!!!! in sfarsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! la multi ani pentru toti cu numele de andrei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I don't know much...but I know I love you... Expecting ... a special one... |
Ma mucur mult pentru voi. Sanatate si sa aiba grija in continuare.
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel C de Xela, Diana, Tudorel si LOrex, NU MAI STIU la ce spital au venit...daca e la grigore alexandrescu sa incerce si doctoritza Toader. Sanatate. cu inceputul serviciului, ma auto-consolam azi-noapte ca si daca trebuie....o sa am ca termen de comparatzie fete care au inceput deja, fie ca sa cashtige painea familiei (BEA), fie ca era serv. prea bun si li s-a "cerut" sa inceapa (BF, TOMACA), fie ca...asa a fost: daca ele au gasit solutzii, o sa gasesc si eu. In plus, cumnata mea il trimite pe bebe pachet in Romania la 11 luni sa stea cu bunica vreo luna-doua, ca sa mearga si ea la schi si sa recupereze somnul (se mai trerzeshte uneori bb noaptea, rar, dar mami e "rea de somn").. BTW, voi ati "lua o pauza de bebe"? atat de mare? stiu ca depinde de la o situatie la alta, dar sunt cam...revoltata.Ma rog, intre toate exemplele din jur si parafraza bancului cu "uite cat loc e acum in casa daca scotzi si vaca, si porcul", adik ar fi putut sa zica si ca ei vor ca in...Belgia, sa fie 4 luni, nu?, intre toate astea, ziceam, incerc sa nu vad Dracul in adevarata lui coloratura Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
What? E o gluma, nu?
varsta lui Tudor
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
eu ii dau ustensile din lemn si e in culmea fericirii mami de Alex si Radu |
Ma duc sa procur de toate.
varsta lui Tudor