Pufuleti 2010(172) - LMA Tudor, patriotul nostru!
Raspunsuri - Pagina 6
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel C de Xela, Diana, Tudorel si LOrex, NU MAI STIU la ce spital au venit...daca e la grigore alexandrescu sa incerce si doctoritza Toader. Sanatate. cu inceputul serviciului, ma auto-consolam azi-noapte ca si daca trebuie....o sa am ca termen de comparatzie fete care au inceput deja, fie ca sa cashtige painea familiei (BEA), fie ca era serv. prea bun si li s-a "cerut" sa inceapa (BF, TOMACA), fie ca...asa a fost: daca ele au gasit solutzii, o sa gasesc si eu. In plus, cumnata mea il trimite pe bebe pachet in Romania la 11 luni sa stea cu bunica vreo luna-doua, ca sa mearga si ea la schi si sa recupereze somnul (se mai trerzeshte uneori bb noaptea, rar, dar mami e "rea de somn").. BTW, voi ati "lua o pauza de bebe"? atat de mare? stiu ca depinde de la o situatie la alta, dar sunt cam...revoltata. Ma rog, intre toate exemplele din jur si parafraza bancului cu "uite cat loc e acum in casa daca scotzi si vaca, si porcul", adik ar fi putut sa zica si ca ei vor ca in...Belgia, sa fie 4 luni, nu?, intre toate astea, ziceam, incerc sa nu vad Dracul in adevarata lui coloratura Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
...muncim si noi cu zor la solutii! Una avansata de sot e sa stea acasa el cu copilu si eu sa ma intorc la scarbici! ca lui oricum nu-i place jobul lui si castiga mai putin decat mine... Nu am da foarte inainte si nu cred ca are logica solutia-propunerea lui, dar o luam in calcul! Or nu-l vad pictand sau bricoland asa cum se viseaza el... si facand bani din produsele muncii manuale... E tot mai sumbru si tot mai alambicat... asteptam sa zica scrofii aia daca si cand se intampla Marea Intoarcere la Servici!
Am o intrebare de vreo 100 de lei asa... stiti vreun robot de bucatarie care sa poata taia morcovul feliute subtiri si lungi? si sa nu fie mecanica si manuala ci electrica (adica cu randament de robot)?
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
simplicity spune:
Bea ma bucur enorm pt voi....sper sa va ajute DD sa fiti mereu bine
Hop si eu cu o intrebare:
Mai sunt mamici care inca dau mancare separata la bebei(eu inca dau asa) si cam cand planuiti sa incepeti sa le dati mancare de a voastra?
La multe lunite C
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."
Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.
Ruxita spune:
Bea, tu in sfarsit te poti intoarce la copil! (Si noi la munca)... Bravo mai femeie! Esti de nota 20!
Simply, spor la invatat!
Lorex, mersi de avertisment, in general ma feresc de Danone, dar ma gandeam ca Danonio care e fara conservanti si fara coloranti si special facut pentru copii o fi supravegheat mai atent procesul de productie si ca multe din ce se spune e "reclama negativa" si "PR agresiv al concurentilor" care se oftica ca s-a ras-cracanat Danone ca ditamai mastadontu corporatist monopolist... e cam unica oferta de care putem beneficia si noi, cei care nu ne facem cumparaturile la Metro, Carfur sau altele (ci doar piata, economatul si magazinul din colt)... Dar mai buna e prudenta! Tinem pumnii lui Mihaita!
AMR 4, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Lillo spune:
simplicity eu gatesc separat ptr pitic. Din mancarea noastra ii voi da dupa 1 an, in functie de ce avem in meniu. Nu stiu cand voi renunta de tot sa ii fac mancare separat pt ca si acum gatesc separat ptr fiica-mea in unele ocazii. De Craciun de exemplu, cand in meniul nostru e doar carne de porc, preparate cu maioneza, grasimi si alte minuni, ei ii pregatesc separat mancarea, normal ca ii dau sa guste si din mancarea noastra dar felul principal e ceva mai dietetic.
danyelana spune:
Salutare si de la noi
Nu am mai apucat sa intru zilele astea ca in wk-end am fost tare ocupata (am organizat o masa pt ziua fetei mari si am facut curat si am gatit pt 10 pers ) iar ieri am intrat putin am citit dar de scris....
tuturor Andreelor si Andreilor (sunt multi si daca ii enumar imi e teama sa nu uit pe cineva ) si sa aveti o viata asa cum va doriti.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity si pentru ca am lipsit de la atatea aniversari incerc sa ma revansez acum: ziua de 26 La multe lunite Uca La multe lunite Amaris La multe lunite A. La multe lunite Tudorel ziua de 27 La multe lunite Mara La multe lunite Strumf La multe lunite Dragos ziua de 28 La multe lunite Isabela ziua de 29 La multe lunite Maia si astazi: La multe lunite Diana si La multe lunite-La multi ani tuturor care isi serbeaza azi ziua de nume Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet." Stiati ca: Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani. |
Subsriem si noi
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
La multi Ani! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
La Multi Ani Raducu si sa cresti mare si sanatos
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
Multumesc fetelor pt gandurile bune, atat si pentru cele din cap trecut! Acum am vb cu sor'mea...cica l-a vazut un dr cam repezit care l-a luat tare ca ce tartament e asta de la iasi..i-a scos AB ca cica e prea puternic si i-au dat niste picaturi pe nas...sa vedem, sor'mea a ramas cu multe intrebari pe care nu a apucat sa le puna dar macar s-a internat si o sa mai vada joi cre-i treaba... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Multa sanatate lui Mihaita si sa se fac bine cat mai repede.
Charles Baudelaire