Pufuleti 2010(172) - LMA Tudor, patriotul nostru!
Raspunsuri - Pagina 19
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity La multe lunite Iuria La multe lunite Jiji La multe lunite Daniel La multe lunite Adrian Theodor Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet." Stiati ca: Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani. |
Subscriu!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
Ma bucur ca a iesit cu bine David din operatieBravo pui mic si curajos
Tomaca,multumim de info
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."
Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.
ayanna_xem spune:
La multe lunite Iuria Bobitza de aur
La multe lunite Luca jiji-colt alb
La multe lunite Daniel
La multe lunite Adrian Theodor
_
Mami de strumfita zgubilitica
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui simplicity La multe lunite Iuria La multe lunite Jiji La multe lunite Daniel La multe lunite Adrian Theodor Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet." Stiati ca: Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani. |
Subscriu !
danasor spune:
La multe lunite Iuria
La multe lunite Jiji
La multe lunite Daniel
La multe lunite Adrian Theodor
Am copiat un picut de la voi, ca-s de pe tel si e greu de scris
micki_mica spune:
citat din mesajul lui tomaca Am mesaj de la Lalitica "Cateterismul la inima a decurs bine, david e inca marait de la anestezie dar in rest e ok a si mancat. In wk ne lasa acasa si va ma trebui un alt cateterism peste 6 luni...dar pana atunci mai este... va multumesc pt gandurile bune pt david, e un baietel pe cinste. pupam " varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Kiti de Miki
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gratiana77
Merci! Eu nu prea le am cu tehnica si nici nu am observat ca am atatia mega! de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010) |
Cu placere!
Kiti de Miki
micki_mica spune:
citat din mesajul lui danasor Micki sa-mi spui si mie te rog cum sa fac pozele mai mici pui mic |
Modificare dimensiune poze:
-clic pe poza
-apesi pe Edit(pe linia de deasupra pozei, cu o pozica mica, cu bleu)
-se deschide o fereastra noua care contine poza
-deasupra pozei, un pic mai la stanga ai "Resize"
-apare o pagina cu "Resize? New dimensions " si niste casute, desupra pozei. MUSAI sa fie bifat "Keep Proportions"
-eu scriu peste valoarea mai mare 1024 si isi modifica automat dimensiunea cealalta. Lorex de ex, folosteste procentajul. cum iti vine la indemana
-dai apoi "OK"
-apare iar fereastra noua si in dreapta, aproape sus, ai scris in dreptunghi galben "Save to my album"
-apoi dai "Replace" la fereastra mica ce iti apare
Se inchide singur programelul de editare si asta e tot. Multa bafta!
Sper ca m-am facut inteleasa si ca am explicat bine. Sunt un pic obosita .
Kiti de Miki