Pufuleti 2010(172) - LMA Tudor, patriotul nostru!
Raspunsuri - Pagina 18
larisel spune:
Nu-mi vine sa cred ce fete mari am... in fiecare zi vad noutatzi la ele si nu doar cate una pe zi. De exemplu azi Natalia a facut ca vaca "mmmumu" si a inceput sa puna inelele pe suport, imi arata cu degetul diverse (de exemplu unde e babi, unde e mashinutza)... Alena se joaca frumos cu butoiashul cu www.librarie.net/jucarii/86478/Roata-forme-geometrice-ani-" target="_blank">forme (deshi nu le baga pe unde trebuie ci pe sus), cand zicem "alo" duce ce are in mana la ureche, aduce ghetele cand ii cerem... Amandoua invatza partzile componente ale corpului. Pana acum shtiu: urechea, limba, dintzii, gura, parul, capul, mana, piciorul.
ayanna_xem spune:
Buna seara...
...iar ati prins viteza...
Am citit ultimele pagini sa vad ce va arde asa la talpi si am dat de mesajul Laliticai...ma bucur enorm sa aud ca sunt bine, desi de fiecare data cand citesc ce povesteste ea imi tremura inima. Of, dragii de ei, cate au de indurat...mie mi-e greu si sa ma gandesc cum e sa fii in locul lor si uneori uit sa apreciez ce am si ma plang de tot felul de kkturi si maruntisuri.
Doamne ajuta, DAVID...sa vii acasa cu bine si sa scapi odata de toate operatiile astea si sa te bucuri de copilarie...de viata...
LOREX, sanatate multa si lui Mihaita. Sa dea Domnul sa se rezolve usor problema lui si sa scape de orice durere si grija.
Vad ca in majoritatea timpului ati vorbit de indemnizatii...eu nu mai adaug nimic referitor la subiect...nu mai imi fac nici un fel de plan, astept sa vad ce se intampla pentru ca dupa cum se vede si ei tot in plop sunt si plopu-i in aer...
Vad ca mi-l felicitati pe ginerica...azi e ziua lui??? Dar eu nu l-am gasit in listuta pe prima pagina si nu am stiut...Vaaaai, rusine sa-mi fie...
LML ginerica
LML Diana
si inca o data La multi ani celor care-si serbeaza onomastica...
TOMACA, am vazut intrebarea de la tine si apoi raspunsul de la Ruxita...care a inteles foarte bine si ti-a raspuns la fel de bine.
Bine, aici am zis asa pe scurt cateva idei, dar e muuuult mai complex si mai amplu subiectul.
Psihogenealogia este o ramura mai aparte a psihologiei, nu se prea studiaza in programa clasica. Eu am facut la master psihogenealogie si terapie transgenerationala si mi s-a parut fascinant...
Pe cine intereseaza subiectul sa stiti ca sunt multe carti si articole interesante in acest domeniu. Cred ca se gasesc si pe net. Ultima carte pe care am citit-o eu, si care era si in programa de master de altfel, este cea a Iolandei Mitrofan (cu ea am facut cursul) - "psihogenealogie', editura SPER. Este destul de 'citibila', chiar daca nu esti de specialitate, desi multora li se poate parea cam ciudata. Insa daca esti suficient de 'open mind' e chiar interesanta.
Psihosomatica...la fel, sunt carti gasca pe acest subiect. Si la fel de interesant de studiat, chiar si doar pentru cultura generala.
E deja 12 fara un sfert.....acusica se face 1 decembrie si tre'sa cantam la multi ani. Hai ca trimit si ma apuc sa-mi incalzesc vocea ca tre' sa cant frumos, sa impresionez patriotu'.
_
Mami de strumfita zgubilitica
miremia spune:
Ma bucur ca David este bine si mami linistita. Va asteptam acasa!
Tomaca pt transmiterea mesajului.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Nu-mi vine sa cred ce fete mari am... in fiecare zi vad noutatzi la ele si nu doar cate una pe zi. De exemplu azi Natalia a facut ca vaca "mmmumu" si a inceput sa puna inelele pe suport, imi arata cu degetul diverse (de exemplu unde e babi, unde e mashinutza)... Alena se joaca frumos cu butoiashul cu www.librarie.net/jucarii/86478/Roata-forme-geometrice-ani-" target="_blank">forme (deshi nu le baga pe unde trebuie ci pe sus), cand zicem "alo" duce ce are in mana la ureche, aduce ghetele cand ii cerem... Amandoua invatza partzile componente ale corpului. Pana acum shtiu: urechea, limba, dintzii, gura, parul, capul, mana, piciorul. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Bravooo, gemanutele istetele...
Multumesc de linkul cu trimitere la jucarii...de cand caut 'roata cu forme geometrice', pfuai. Am la cabinet asa ceva si il am trecut in inventar 'íncastru' si am tot cautat pe net dar nu-mi gasea nimic asemanator si chiar incepusem sa ma oftic. Mersi inca o data de link...
_
simplicity spune:
La multi anisori Patriotul
Felicitari pt primul an ca mamica Andreea,sa te bucuri o vesnicie de el
dau si eu un copy-paste la un mesaj de al Andrelinei de anul trecut,ca sa readuc un pic de emotie:
Citat: |
SUNTEM SUPER AMANDOI. E O FRUMUSETE. A DURUT CA DRACU DAR ACU NU MA MAI DOARE NIMIC, NICI BURTA NU MAI AM. |
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."
Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.
miremia spune:
LA MULTI ANI TUDOR!
Sa cresti mare, sanatos si frumos, norocos esti deja cu asa o mama!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
ayanna_xem spune:
Ma alatur si eu...
La Multi Ani TUDOR ANDREI
PATRIOT
_
simplicity spune:
La multe lunite Iuria
La multe lunite Jiji
La multe lunite Daniel
La multe lunite Adrian Theodor
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."
Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.
danasor spune:
La Multi Ani primului pufulete, Tudor patriotul nostru!!!! Sa cresti mare si sanatos si s-o Iubesti mult pe mami!