Pufuleti 2010(172) - LMA Tudor, patriotul nostru!
Raspunsuri - Pagina 17
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Intram si noi repede sa uram LMA Andrei si Andreea! si LML pufuletilor de 30 si 31 Si ii trimitem numai ganduri bune lui David Fetelor...va citesc dar nu am ce sa mai scriu........sotul a cumparat biletele si vrea MUSAI sa faca sarbatorile si ziua lui Yannis in Grecia....eu se pare ca la 1 an a lui Yannis pierd indemnizatia, firma nu ma primeste inapoi ca nu au bani si nici proiecte, timp sa-mi caut de munca nu am si am rate lunare de aprox 400E.... Pana nu vad pe unde scot camasa nu mai scot capu din butoi....desi cand citesc mesaje gen LALI si Dulcineea mi se face rusine dar.... de Yannis |
Iar butoi? Nu v-am explicat ca-i bun doar de pus mustul? hai fruntea sus, ca s-o gai pana la urma o solutie.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ati semnat petitia on line de pe DC? e pe prima pagina, dreapta sus. merg sa vad ca ati mai facut. Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Da, am votat.
varsta lui Tudor
decenuela spune:
citat din mesajul lui tomaca Am mesaj de la Lalitica "Cateterismul la inima a decurs bine, david e inca marait de la anestezie dar in rest e ok a si mancat. In wk ne lasa acasa si va ma trebui un alt cateterism peste 6 luni...dar pana atunci mai este... va multumesc pt gandurile bune pt david, e un baietel pe cinste. pupam " varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
am tot citit..bani..independentza..legi...tv ..etc.....SIIIIIIIIIII
AM AJ LA MESAJUL ASTA...CARE A FACUT SA MI SE FACA PIELE DE GAINA...DOAMNEEEEEEEEE ASTA DA VESTE
BRAVO DAVID, CHIAR ITI PLACE VIATZA
era sa mai zic io ce viatza...dar important e ca e bine
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII SI NU NUMAI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
gratiana77 spune:
citat din mesajul lui tomaca Am mesaj de la Lalitica "Cateterismul la inima a decurs bine, david e inca marait de la anestezie dar in rest e ok a si mancat. In wk ne lasa acasa si va ma trebui un alt cateterism peste 6 luni...dar pana atunci mai este... va multumesc pt gandurile bune pt david, e un baietel pe cinste. pupam " varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
Doamne-ajuta ca totul a decurs cu bine! Multa sanatate lui David si recuperare rapida!
gratiana77 spune:
Si inainte de a iesi ca tre' sa culc buburuza:
LML PUFULETILOR DE 30 SI 01
LMA SI LML ANDRELELOR SI ANDREILOR!
Noapte buna!!
tomaca spune:
Noapte buna fetelor!
Avem o veste buna pe seara aceasta.
Sa aveti o noapta usoara si fara prea multe tztzaieli.
varsta lui Tudor
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui dulcineea_cj Buna seara ! LMA SI LML ANDREELOR SI ANDREILOR! LML sarbatoritilor pufosi de azi ! |
larisel spune:
Multzumim pt aprecieri...roshim in trio .
simplicity Cred ca si la noi mai dureaza cu gatitul separat...pt ca noi nu mancam chiar sanatos (mai o prajeala, mai un gratar, mai un mujdei), plus ca pt noi gatesc destul de rar (maxim de 2 ori pe saptamana) iar fetelor le dau mereu mancare poraspata (preparata zilnic).
ayanna Dermatita atopica poata sa apara pe suprafetze mici sau mari, cica de regula apare la incheieturi. Alena mea are petele pe obraji si sub gat...atat.
decenuela spune:
fetili...azi toata ziua m-am gandit la ziua de 30.11.2009....doamne ce-am mai fiert cu andreea si patriotul....acu ma delectez...citind mesajele noastre....doamne ce nebunie a fost
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145643&whichpage=4
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII SI NU NUMAI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
larisel spune:
LML tuturor Andrei-lor si Andree-lor, fie ca sunt pufueltzi, fratzi/surori de pufuletzi, tatici, mamici!
LML tuturor pufuletzilor sarbatoritzi azi, ieri sau maine - mereu!
LML patriotului! Felicitari pt primul anishor! Sa fii sanatos si norocos!
Scuzatzi-ma ca nu fac urari aproape niciodata, dar cum de obicei nu am timp sa urmaresc listele prefer sa nu urez niciodata decat sa sar vreodata pe cineva. Am incercat prin urarea de azi sa acopar si trecutul si viitorul, dar am tzinut totushi sa-l urez pe primul pufulete. Sper ca nu am deranjat pe nimeni.