Pufuleti 2010(172) - LMA Tudor, patriotul nostru!
Raspunsuri - Pagina 16
ana_g spune:
buna seara......
cum spuse si alexutzzza, nu vreau sa ma gandesc la ce fac astia cu indemnizatia, ma voi orienta la moment. nici ei nu stiu ce vor......oricum, daca ar fi sa se voteze treaba cu doar un an, ganditi-va cand exxact cand ati intrat in concediu de cresterea copilului. eu fix pe 1 martie, la 42 de zile de concediu post-natal. asa ca cine a nascut mai incolo, prin februarie, mai are niste lunite. semnat si eu petitia, dar nu cred ca se va tine cont de ea in luarea oricarei decizii.
multa sanatate pentru toti sarbatoritii de lunite, de andrei, andreea, pufuleti sau nu!
lorex, sanatate micului spider-mihaita. sa treaca usor si sa uite de suferinta!
cu internet explorer ma vede careva roz? ca dupa ce ti-ai cumparat culoare, poti sa o tot schimbi de gratis. pacat ca nu se vede cu mozilla.
mai e un pic si patriotul face un an...............ce emotii aveam si eu de dupa cortina acum un an.........
mama unui pui...Stefan
Nik0le spune:
alexutzzza, eu zic ca iesim cu bine din toata povestea asta. Vreau sa cred asta si nu ma pot gandi ca va fi altfel. Si oricum vad la ca sunt destui p-acolo care se opun ministrului muncii.
MP, tre' sa udam stelele? Nu se sting? Atunci sa curga in valuri: (pardon, ultimul nu, ca alaptam).
Plateea, unde esti? Ce mai faci, spune-ne doua vorbe despre voi, iti simtim lipsa!
Ma intreb ce-o fi cu gmilady, n-a mai scris nimic de multisor...
Noapte buna, va
xela_07 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
Multumim frumos. Acum a adormit. Sper sa nu mai patim ca noaptea trecuta. Am semnat si eu petitia. Am vazut la stiri ca ministrul are acum 3 variante pt concediul de crestere. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Care ar fi alea trei variante?
Si inca o intrebare ptr cele care va uitati pe la stiri, cand se voteza/aproba varianta definitiva? Adica sa stim si noi sigur cum stam ...
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza cris, simply Yannis e bine merci Mananca f bine in ultima vreme, Simpli si eu gatesc separat pentru el. I-am facut ieri niste chiftele (fierte) si apoi la blender, i-au placut la nebunie!!! Eu increc sa nu ma gandesc, sa fac abstractie, sa fiu inconstienta pana in ultimul moment si daca o fi sa fie cum e mai rau ma orientez atunci. Nu-s in situatie critica, ar avea sotul bani si de ratele mele, dar nu as vrea sa fie asa....vreau si eu banii mei nu sa stau cu saru-mana ptr orice prostie si sa dau explicatii cum ca de ce ii trebuie lui Yannis al nu stu catelea tricou sau caciulitza Va pup pe toate! Si sa speram sa fie bine! de Yannis |
Pai asa nu incerci tu sa te gandesti, intrand in butoi ?
E clar ca esti o fire mai independenta si iti place sa ai banii tai dar sotul e al tau, ce e al lui e si al tau si GATA. Poate ar trebui sa incepeti sa puneti banii la gramada si aia e.
Ca doar nu o sa depinzi de el toata viata, nu? Adica e o chestie temporara pana iti gasesti un job klumea. In timpul asta ai grija de copilul lui, sa te plateasca domle ... daca vrei sa o iei si altfel .
tomaca spune:
citat din mesajul lui ana_g buna seara...... cum spuse si alexutzzza, nu vreau sa ma gandesc la ce fac astia cu indemnizatia, ma voi orienta la moment. nici ei nu stiu ce vor......oricum, daca ar fi sa se voteze treaba cu doar un an, ganditi-va cand exxact cand ati intrat in concediu de cresterea copilului. eu fix pe 1 martie, la 42 de zile de concediu post-natal. asa ca cine a nascut mai incolo, prin februarie, mai are niste lunite. semnat si eu petitia, dar nu cred ca se va tine cont de ea in luarea oricarei decizii. multa sanatate pentru toti sarbatoritii de lunite, de andrei, andreea, pufuleti sau nu! lorex, sanatate micului spider-mihaita. sa treaca usor si sa uite de suferinta! cu internet explorer ma vede careva roz? ca dupa ce ti-ai cumparat culoare, poti sa o tot schimbi de gratis. pacat ca nu se vede cu mozilla. mai e un pic si patriotul face un an...............ce emotii aveam si eu de dupa cortina acum un an......... mama unui pui...Stefan |
Da, eu te vad roz bonbon.
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
gratiana77 spune:
citat din mesajul lui micki_mica Neatza si de la noi! Am servit bunatati, pluc cafeluta! SI mi-am permis sa modific eu pozele Gratianei. O zi perfecta, va doresc, doamnelor! Kiti de Miki |
Merci! Eu nu prea le am cu tehnica si nici nu am observat ca am atatia mega!
tomaca spune:
Am mesaj de la Lalitica
"Cateterismul la inima a decurs bine, david e inca marait de la anestezie dar in rest e ok a si mancat. In wk ne lasa acasa si va ma trebui un alt cateterism peste 6 luni...dar pana atunci mai este... va multumesc pt gandurile bune pt david, e un baietel pe cinste. pupam "
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
gratiana77 spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 nu-s recuperata am intrat numa sa va zic ca sotul e super ok din 1 ian 2011 are liber la lucru!!!!!!!!! in sfarsit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! la multi ani pentru toti cu numele de andrei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I don't know much...but I know I love you... Expecting ... a special one... |
BRAVO! Vezi ca iese soarele si pe strada ta?
gratiana77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
eu ii dau ustensile din lemn si e in culmea fericirii mami de Alex si Radu |
Fiica-mea e super incantata de pachetele de servetele!
xela_07 spune:
L-am lasat p-al meu sa-l culce pe C, dupa ce eu m-am chinuit vreo ora si muream de foame. I-am facut "scandal" ca ma tine nemancata, ca eu nu apuc sa mananc bla bla bla si acum daca e liniste ce inseamna, oare au adormit am2 ?
Iar m-a luat la sentimente mandra mea in seara asta, mi-a zis ca ma iubeste foarte mult si ca sunt o mama buna . Doamne nici nu stiu de unde le scoate frate dar te fac praf astia mici cand iti trantesc una d-asta.
In alta ordine de idei stie cineva ceva de David?
Editez ca am citit mesaj de la Tomaca (). Slava Domnului ca e bine!