Pufuleti 2010(172) - LMA Tudor, patriotul nostru!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

La multi anisori minunati Patriotule!!!

Felicitari mamica Andreea, sa te bucuri de minunea ta!
Si sa te vedem soacra mare si bunica

Kiti de Miki

Mergi la inceput

LML Iuria

LML Luca (Jiji)

LML Daniel

Kiti de Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Fac eu un capitol nou sa fie pe dimineata

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."

Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmilady spune:

Trebuie sa intru si eu 5 minute in cinstea primului pufulet.
Sarbatoare mare, sa cante fanfara pentru patriot!
TUDOR, wow, primul anisor! Multi inainte, plini de dragoste si bucurii!

Despre bebix, e tare bine, sanatos, cumintel, dragalas, intelegator, vorbaret... ma rog, cam imposibil sa rezum... nu e el prea sportiv... (nu se deplaseaza decat un pic in spate, si un pic din fundulet in jurul lui, si merge la michteau tinut de maini ca singur n-are deloc echilibru; in fine, nu va mai zic ca am facut si vreo doua sedinte de kinetobebe cu gandul ca ii incurajeaza dezvoltarea... aiurea, am renuntat imediat ca plangea la maxim si n-am de ce sa-l traumatizez degeaba... n-are nici o problema ca l-am verificat dar asta e stilul lui, pe vremuri mai erau cativa pufi asemanatori, acum nu stiu daca o fi ramas el raritate ). Asa, si zero dinti . Si tot tzitzi seara si noaptea... Si doarme cu mine, il am si eu aproape mai mult. E tot bebitzul meu mic deocamdata, ca mi-e si mie evident ca in curand o sa ma certe daca-i zic bebe . Avem poze mai noi simpatice dar nu mai am acces

Pe mine ma iertati, stiu ca am disparut complet , dar sunt intr-o perioada imposibila de cat as avea de lucru (nu ma si laud ca si fac, ca vai de randamentul meu)... dupa ce nu-mi ajunge timpul pt job, acum m-am apucat si de altceva pe cont propriu (cu un prieten adica), pentru care cam stau noptile... Deci sunt rau de tot, tot timpul... Dar pe de alta parte sunt tare linistita sufleteste, multumita si fericita... cred ca niciodata n-am fost asa inainte... ce noroc cu bebix

Aici am cam pierdut sirul, am mai citit din cand in cand dar in ultimele sapt cam deloc, am mai fost si cateva zile plecata prin alte parti... fetelor care au mai intrebat sau pomenit de noi, ioana, lorex, miremia, decenuela... stiu ca au trecut o suta de ani...

Despre reducerea perioadei pentru CIC Pai eu nu sunt direct afectata si tot mi se pare revoltator si absurd sa se aplice asa, deodata... in fine, astia au strategie, de obicei lanseaza zvonuri super-naspa', ca apoi sa zica lumea merci pt ceva semi-naspa' (comparat cu ce era mai rau adica)... Of.

Multa sanatate tuturor puiutilor.

La multe lunite pufilor speciali care inca sarbatoresc lunite azi

Andreii si Andreele sper ca au avut o sarbatoare frumoasa ieri.

Iar noi toti ceilalti sa ne luam de mana cu patriotul macar azi

Pupix

P.S. Mie mi-a placut tare mult, dar stiu limba... e cam rapid si nu stiu cat se intelege http://www.youtube.com/watch?v=FMngVQ81ZCI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Capitolul 173

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Gmilady,ma bucur sa aud de voi,cand mai ai timp te mai asteptam cu vesti despre voi...multi pupici la bebix

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Sa nu descurajezi niciodata pe nimeni…care progreseaza continuu,indifferent cat de incet."

Stiati ca:
Firul de par creste cu circa 1,3 centimetri pe luna si are o durata de viata de aproximativ 3 ani.

Mergi la inceput

Simply merci in avans de capitol.

Eu am inceput sa gatesc fara sare si mai fara prajeli. Incerc sa ii dau si lui Kiti sa guste. Usor-usor trecem la gatit pt 3. Sper. Vise.

Eu scriu aici, ca apoi ma bag la somnic.
Va invit la prima mea ciorbita de prisoare. A iesit belea! Nu ma asteptam si sunt mandra de mine .
Un pic trista pt ca maine sotul lucreaza. Patronul le-a zis ca nu e obligatoriu sa se duca, asa cum nici luarea salariului nu e obligatorie. So... se duce la munca. Si nu e la o fabrica unde nu se poate opri fluxul productiei... Parca vad ca lucreaza si pe 24 decembrie...

Kiti prezinta un punct alb al celui de-al 4-lea dinte. Un incisiv de sus. Sper sa ii mai treaca din maraiala.

Cu indemnizatia...bataie de joc si vor face tot ce vor. Parerea mea. Eu nu imi pot lasa puiul nici la mama (e departe), nici la soacra (nu a stat o zi cu Kiti, desi stam in acelasi oras). E lumina vietii mele si eu inca il vad fragil si cata nevoie are de mine. Ne vom adapta fiecare cum vom putea.

Maine e o noua zi!

Kiti de Miki

Mergi la inceput