Fluturasi mart.apr 2011(85)LMA Andrei si Andreea!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

To pe aici sunt, inca in izmene , am stat pe mess cu sora-mea la bla bla uri, punem tara la cale mi-a spus ca ii fac pofta de zapada cand ma aude pe mine cat sunt de incantata de zapada , de parca nu am mai vazut zapada in viata mea ... zici ca am crescut la Ecuator si acum ma minunez Of viata mea !!

Happiness, mi-ai facut pofta sa imi cumpar si croseta sa ma apuc si de crosetat nu numai de impletit, de fapt am una de mi-am luat-o cand am cumparat andrelele, dar e micuta, ca am luat-o sa fac marginile la paturica si e cam micuta, o sa imi iau una mai mare next time
Nu stiu ce o sa iasa pana la urma cu paturica mea dar daca "nu e bune" de iesit pe afar macar in casa sa o invelesc
Cica eram buna la tricotat si crosetat, dar de atatia ani de cand nu am mai lucrat, cam greu imi aduc aminte, dar na... batranetile .. oricum mi-am adus aminte cum s apun ochiurile si sa dau din maini, asta e cel mai important, daca e sa stric sau nu si sa refac n-are nika, ca si asa nu am ce face , nu ?

S-a oprit ninsoarea dar asa frumos a nins vreo ora , sper sa se mai repete pana seara ... Scrish, poze am facut dimineata cand ningea , in gradina din spatele casei si in fata casei cum ningea pe strada peste masini si case, vrei sa-ti arat strada mea?

_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

happy sunt toate pe prima pagina, nu??

mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Strumph, mie mi se pare ca dau din maini in zadar la andrele.
De-aia prefer croseta.
Ai sa vezi ca sigur o sa ai mult mai mult spor. Garantat!
Io cand crosetam caciulita mi-am amintit ca exact model din asta, sau asemanator, faceau baietii la scoala la atelier, presuri din alea de rachita.
Cam aceeasi Marie cu alta palarie. SIgur ei scoteau cu mana firul de rachita, nu cu croseta. Dar asta era ideea de baza, si presul/covorul de sters pe picioare, iesea circular.

Imi fac o salata de varza rosie cu marar si cateva rosii cherry. Ca sa bag ceva. Sigur ma roade stomacul si de la cafea. A agitat-o pe miss M.

Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Eu am culcat puiul si am facut o budinca cu paste la cuptor

Am papat un bol de iaurt cu cereale si fructe confiate iar acum tau pe net cu voi

mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

la capitolul 73 e cu listele, acum am cautat eu

happiness, si eu am baut o cafea ca ma cam doare capu ca m-am trezit la 7 cand a plecat Nick la munca sa ma uit pe geam cum ninge , mai bine spus mi-am lipit nasu de geam si Nick radea de mine ca tzopaiam intr-un picior ca ninge
miss a mea nu a dat semne azi, ea inca doarme cred pai la ce vreme e afara numa` bun e de dormit , cald acolo la mami in burtica, paturica moale...

_

Mergi la inceput

Happy am vazut si eu caciulita e tare draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Ce faceti burticilor?

Multumesc din suflet pentru urari, nu am apucat sa citesc, intrucat imi suna telefonul in disperare, nu apuc sa raspund la unul ca suna celalalt si ma tine lumea la telefon, ca efectiv nu apuc sa fac nimic.

Deea, Madutza si Happy la multi ani copiilor vostri, sa fie sanatosi si sa aiba parte numai de bucurii!

Ally printul tau e grasun, nu ai de ce sa iti faci griji, al meu la 22 s si 4 zile avea 487 grame.

Am de recuperat foarte mult, dar nu am timp astazi sa va citesc! Inca o data va multumesc si las de baut si de mancat ! Sper ca sunt pe gustul tuturor!

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei

Mergi la inceput

voi ce faceti maine pe 1Dec? parca nu as mai sta in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

la capitolul 73 e cu listele, acum am cautat eu

happiness, si eu am baut o cafea ca ma cam doare capu ca m-am trezit la 7 cand a plecat Nick la munca sa ma uit pe geam cum ninge , mai bine spus mi-am lipit nasu de geam si Nick radea de mine ca tzopaiam intr-un picior ca ninge
miss a mea nu a dat semne azi, ea inca doarme cred pai la ce vreme e afara numa` bun e de dormit , cald acolo la mami in burtica, paturica moale...

_

sar'na.
Io-s treaza de la 4 juma. Nu am mai putut dormi, deh insomniile nene. De-aia mi-o fi si foame la 11.

Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Am uitat sa va spun ca m-a impresionat titlul acesturi capitol! Multumim, e foarte frumos , de aceea imi sunteti atat de dragi

Strumphy, am reusit sa citesc, la sf capitolului 83, sa stii ca ti-am pastrat o felie de tort, pe care abia acum ma apuc sa il fac, sper sa fie gata la timp, ca mai am de bagat si cate ceva la cuptor. Ce frumos ca ninge la voi. De aseara am vrut sa iti scriu ca am vazut la tv ce e la voi in MB, Doamne, Doamne

Hai ca am scris numai cu rosu. Am fugit, Daca am timp mai trec si mai citesc printre picaturi

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 26 Rares Andrei

Mergi la inceput