Fluturasi mart.apr 2011(85)LMA Andrei si Andreea!!
Raspunsuri - Pagina 7
alina.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi UDMR nu sprijina reducerea cic-ului..... pe joi o sa aflam ce s a hotarat! mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a |
Ar fi bine sa nu voteze dar ce fac joi voteaza legea sau ce?
mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex
bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui dorinut@ In comisia pentru munca si prot sociala sunt 12 membri din PD-L din 29!!. Eu zic ca nu trece! ------------------------------------------------------------------------------------------ 26+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel Ana-Maria |
si sulfina barbu, membru PDL e impotriva.
si pres. de la UDMR a spus ca au respins aceasta propunere.
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi happy mersi frumos. si ce "ata" trebuie sa cumpar??? vreau sa cumpar "ata" si crosete sa rog o vecina sa imi faca. mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a |
Firul pe care l-am folosit eu este din Bumbac 55% si acryl 45%, acrylul o face un pic elastica, se intinde nu este rigida.
Pe scul, este trecuta si masura crosetei, ca doar 1 trebuie cumparata, andrelele sunt la set de cate 2, si este trecuta marimea 6, dar eu am cumparat 5 ca sa iasa un pic mai "batuta" sa nu iasa labartzata.
Un scul are 50gr, echivalent cu 80m, si am folosit fix 10 buc.
Si se spala la 40 de grade, am folosit ciclul ptr copii, cu stoarcere la 800 de rotatii, si arata perfect. Nu s-a lungit, latzit, lasat, etc.
Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Firul pe care l-am folosit eu este din Bumbac 55% si acryl 45%, acrylul o face un pic elastica, se intinde nu este rigida. Pe scul, este trecuta si masura crosetei, ca doar 1 trebuie cumparata, andrelele sunt la set de cate 2, si este trecuta marimea 6, dar eu am cumparat 5 ca sa iasa un pic mai "batuta" sa nu iasa labartzata. Un scul are 50gr, echivalent cu 80m, si am folosit fix 10 buc. Si se spala la 40 de grade, am folosit ciclul ptr copii, cu stoarcere la 800 de rotatii, si arata perfect. Nu s-a lungit, latzit, lasat, etc. Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria |
multumesc frumos pt detalii.
Happiness_4_us spune:
Off, tare m-am mai necajit. Sper sa ma ierte Dumnezeu, ca zau daca m-am gandit vreo secunda. Imi vine sa-mi dau palme.
Nici nu mai stiu ce am citit din urma, dar stiu sigur ca am vazut 2 pui frumosi de Simona, doamne au niste ochisori si niste mocutzee. Sa va traiasca si sa fie sanatosi. Sunt 2 frumosi!
Strumph, trimite si la mine niste zapada sa stau cu creierii in ea ca poate isi mai revin si se resusciteaza si neuronul decedat.
Sa stii ca si eu la paturica lui M am lucrat o bucata buna si M si mama intrebau: nu e prea ingusta? Si uite asa am pus-o pe mama sa masoare una de-a lui A pe care am dus-o deja in Ro, sa ne convingem daca e asa, si era mai ingusta cu 20cm, asa ca am desfacut tot si am luat-o de la capat, iar ei facusera niste ochi. Moamaaaaaa, ca si Nick. CUm o desfaci dupa ce te-ai muncit atat?
Eu cu ea vreau sa acopar scoica, atunci cand o trambalez pe M de colo colo, sa nu se uite toata lumea in "casutza" ei.Plus o protejeaza si dew frig si nu-i ingheata bulina.
Pe urma cand vine caldura si se baga la somnic in carut, o folosesc sa-i tina umbra. este super, mai ales ca are gaurele si intra aerul la buburuza.
Ma duc sa mananc ceva.
Asta de nervi, ca doar am mancat o banana+1 bol de lapte cu cereale.
Aaaa si vb de pufarine, pai eu aseara adormisem odata cu A, adica de la 20, si a sunat un prieten si m-a trezit. Asa ca in transa, si cu o foame de nestapanit, am ras 2 felii de paine neagra prajita cu unt+cascaval+dulceata de zmeura, si parca mai rau m-a luat foamea ca in incheiere am mancat si o felie zdravana de Panettone. Na belea.
bb_yasmi spune:
happy deci gata cu zilele "fara dulciuri: pana ajung in RO???
Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui bb_yasmi happy deci gata cu zilele "fara dulciuri: pana ajung in RO??? mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a |
E he he mamaie.
Le-am rarit, dar mi-e imposibil.
Si ieri cautam sa vad cate kg am luat cu A pana in sapt 28 si zic: cu A am luat 8kg si acum 6kg si sotul: pune mana si mananca sa nu aiba M de suferit!
Iar io m-am conformat.
dana_182001 spune:
buna mamici si burtici,am o intrebare la voi,stie cineva despre ciuperca vaginala si daca afecteaza sarcina?va rog sa imi spune-ti daca stiti!
Happiness_4_us spune:
Are cineva idee la ce capitol a pus Anaxena lista cu necesar?
Mi-e mai usor sa urmaresc o lista facuta de mama de bb2 si sa faca modificari.
Poate zilele astea o finalizez si o pun pe prima pagina.
Multumesc.
bb_yasmi spune:
ce faceti fetelor???
eu imi pregatesc un meniu pe maine ca e buburuza acasa si tre sa gatesc 2 feluri de papa....si dupa cred ca ma bag la un nan...la plapumioara...