Fluturasi mart.apr 2011(85)LMA Andrei si Andreea!!
Raspunsuri - Pagina 9
bb_yasmi spune:
happy ti-am raspuns si eu ca este pe prima pagina link cu toate listele.
mami de fetita cu codite 3+ si luna a 7-a
strumphitza spune:
Uhuuu...a aparut si sarbatorita noastra !!!
Andreea, yum yum, ce faci tu bun acolo la cuptor? Fripturica in vin ceva ?
Eu mi-am pus sa fierb cateva barabule ca am o pohta, de cartofi taranesti, fierti in coaja, si apoi taiati feliute si prajiti cu putin ulei si ceapa si apoi papati cu mamaliguta si ou si bacon cu muraturi hai ca imi ploua in gura deja
Happiness, insomniile astea , bata-le vina ...aseara la 12 m-am dus in pat , dar sambata si duminica de la 8-9 seara am dormit pana dimineata , cu pauze lungi si dese da asta nu e cheia marilor succese
Alina.n maine de 1 dec o sa fac ce fac si azi, adica nimic, poate ceva plimbareli pe afara dar mai vedem , ahh si poate maine ca nu mai e sarbatoare mai impletesc la paturica... mai tre sa si ies sa ma oxigenez, daca nu ies azi mai incolo dupa ce pap
_
Mind the Bump!23+Sophia Nicole
djlaura01 spune:
fetelor eu am fost la piata si acum ma bag sa fac o pizza si un pui pe sticla o sa mai trag cu ochiul din cand in cand pe la voi
_
23 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
cami_antonia spune:
mai e putin si ajunge mamaaaaaaaaaaa
uraaaaaaaa
yasmi poate zilele astea ma ajuti tu sa imi pui niste poze cu mine cu cea mare si cea din burtica ... eu sunt zero barat de aceea nu am pus ...
DEEA mii de scuze ca te-am uitatttttttttttt
LA MULTI ANI DRAGA NOASTRAAAAAAAAA
SA TRAIESTI CU NUMELEEEEEEEEEEEE
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 22+ PETRA ADRIANA
alina.n spune:
laura mmm ce bunatati, acum chiar ca vin la tine
mami de Naty (10.04.2009) si s30 cuAlex
alina.n spune:
cami ce bine ca vine mami tau sa te ajute...asa as vrea si eu sa o am pe mama aproape..dar ea e la 300km distanta
djlaura01 spune:
alina.n haide ca puiul este deja la cuptor apoi bag si pizza la cuptor pana atunci ma duc sa fac blatul
_
23 saptamani minunea data de dumnezeu
Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?
alina.n spune:
bine pastraza-mi o portie de pizza sa stii ca faceam si eu in casa intr-o vreme dar m-am lasat
tu cum o faci?cu blat cumparat sau facut de tine? si din ce?
irinuca05 spune:
Multumesc Strumphitza pt update pe prima pagina!
La nume nu ne-am hotarat. Acum incep negcierile. Eu zic SOFIA, tati zice DARIA. Voi ce spuneti?
Nu reusim sa ajungem la o intelegere. Stim sigur ca vrem sa aiba un singur nume de botez.
Mama e de acord cu el, soacra, cu mine. Socrul vrea sa fie nume de sfant (aici am scapat usor ca si Daria si Sofia sunt in calendarul ortodox )
OfOf! Pana se naste, mai avem de negociat...
21+