Fluturasi mart.apr 2011(85)LMA Andrei si Andreea!!
Raspunsuri - Pagina 19
Deea99 spune:
hop si eu
mai fetelor dar cat ati scris
am citit doar pana la pag4 si zic ''hai sa va multumesc frumos pt urari si sa va dau-ul din partea sarbatoritei , ca se duce capitolul pana apuc eu sa-l citesc
Strumfy, am reusit sa ajung sa le iau ceva cadouri...dar am fost cam pe graba sio nu prea am fost multumita de ce am gasit.
am plecat pe la 10 de acasa si am luat-o spre centura si cand colo era bariera pusa
nici Stefy, nu [prea a fost incantata ca deja din 3 cadouri primite pana la ora asta, toate sunt numai cu haine...dar i-am si spus ca de acum e mare si nu o sa mai primeasca jucarii ca atunci cand era mica....cred ca pt 14 dec. eu ma orientez la o bijuterie si apoi inca un hop cu mosii in care inca mai crede cu tarie
tort nu i-am facut ..vroiam sa ii fac unul diplomat , dar nu m-am simtit in stare si am amanat toate invitatiile pt weekend
sper sa ma montez pana atunci si sa fac ceva cu un platou sau o pizza, ca abia am scapat azi de finute ca vroiau sa vina
eu inca sunt ametita...uff gata nu mai pun gura pe nimic sarat sau acru, ca tare rau m-am simtit...am dormit si putin dupa amiaza dar nu imi pot intra in ritm
Cami tu parca ma intrebai de eco....am pe 15 decembrie....mi se pare o vesnicie....dar astept..trebui sa merg sa imi fac si analizele cerute de dr.
herpesul nu stiu de ce mi l-a cerut si il fac si eu uitat...ce mai dau 50lei si pe el...chiar daca as fi fara anticorpi si as avea genital..tot nu nasc normal si cred ca s-a incurcat ea cand mi l-a dat sa-l fac
ma duc sa recuperez de la pag4
------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....24s+cronologic
alina06st spune:
Hello!
Am ajuns si noi acasa dupa o absenta scurta de ieri de la pranz pana azi. Am fost pe la socri si pe la dr . Am facu o ecografie, l-am vazut pe bebe, dr zice ca e totul ok, e in grafic. La mine placenta putin cam jos inserata, placenta praevia, dar zice ca e devreme sa vorbim acum, ca se mai poate corecta. Ma rog, asta stiu si eu, aceeasi situatie a fost si la prietena mea care a nascut in iunie tot cu el. La 24 de sapt placenta praevia, pt ca mai tarziu sa fie totul ok. Asa ca nu imi fac probleme, ca nu vreau sa ma stresez si sa-l stresez pe bebe. Vreau sa fie un copil vesel .
Ma duc sa citesc si eu din urma, macar capitolul asta.
A! La Multi Ani! Pentru toate Andreele, pentru sotii si copiii pe care ii serbati astazi!
Puuup!
in sapt 19+ cu minune de vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
lalely07 spune:
Alina06 tu il simti pe bebe zilnic?De fapt cum il simti?
Ca noi avem aceeasi varsta a sarcinii...iar eu ma cam agit la capitolul asta.Medicul ti-a zis ceva legst de miscari??
19+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
lalely07 spune:
Eu am niste greturi de vreo cateva zile...De astea chiar nu incercasem sarcina asta.M-a lasat vomitatul si acum ma iau greturile..mai astept si arsurile si suntem echipa completa!!!
19+
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!
alina06st spune:
Lalely, il simt zilnic. Cate o lovitura usoara, sau una doua asa, repezite una dupa alta. In zona mai joasa a abdomenului sub buric la vreo 5, 6 cm, de cele mai multe ori inspre partea dreapta. In general il simt cand stau relaxata in pat sau in fotoliu, mai putin dimineata, dar atunci mai fac si treaba si nu sesizez. De cele mai multe ori dupa-amiaza cand ma mai asez in fotoliu, cu picioarele intinse pe un scaun si cu laptopul pe genunchi.
Dr m-a intrebat azi daca l-am simtit, i-am zis ca da si mi-a zis ca acum e inca mic, dar cam de sapt viitoare ar trebui sa-l simt. Adica nu parea f convins ca intr-adevar l-am simtit, dar eu sunt sigura. Sunt efectiv niste lovituri, zvacnituri. Si am inceput sa simt zilnic cam de miercurea trecuta.
Ma gandesc ca tu mergi la serviciu si poate ca, avand treaba, nici nu iti dai seama. Sunt totusi niste lovituri usoare. N-are rost sa-ti faci griji. STai sa mai treaca vreo 2, 3 saptamani si cred ca o sa simtitm si noi ca lumea, ca vor avea si ai nostri aproape jumatate de kg.
alina06st spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalely07 Eu am niste greturi de vreo cateva zile...De astea chiar nu incercasem sarcina asta.M-a lasat vomitatul si acum ma iau greturile..mai astept si arsurile si suntem echipa completa!!! 19+ Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat! |
Eu am si arsuri tot de vreo saptamana. Mai ales daca mananc fructe si legume. Am observat ca ma mai lasa daca mananc un covrig ceva, sau fulgi de porumb...
anaxena spune:
am semnat si eu petitia
acum plec la sala,vb dupa
va pup!
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 24+ cum creste Alex
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
Happiness_4_us spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui strumphitza
vezi daca citesti in diagonala, eu am mai spus ce am pregatit de pranz cartoafe fierte in coaja, apoi curatate, taiate feliute, prajite cu putin ulei si ceapa , cu mamaligutza, ou si bacon cu muraturi _ Mind the Bump!23+Sophia Nicole |
Mai bine nu citeam.
Cine m-o fi pus sa intreb?
Sa-ti fie de colo pana colo!
Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria
Happiness_4_us spune:
Hai ca da Esca la stiri despre indemnizatie. Ssssst. S-auzim.
Mamica fluturasului Andrei si 27+ Maria
cristina_sb spune:
LA MULTI ANI ANDREEA SI ANDREI!!!!!!!Scuzati intarzierea, dar nu am mai putut intra ca am avut o gramada de umblat, apoi am fost la biserica si acum ma uit pe realitatea, se vb despre cic, e interesant!
MADUTZA, LA MULTI ANI SI TIE!!!!!!!!
Ma duc sa citesc din urma si sper sa revin, ca vreau si eu sa pun poze pe toata lumea.